Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 347660 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ko preživi .. prićaće o ovome
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Ako sve ide kako je prorokovano u knjizi cija su se sva prorocanstva do sada ostvarila,
nece se pricati o ovome o cemu ljudi ovde ispiraju usta.
Prorocanstvo kaze, Isaija 65:17 " Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i šta je pre bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti. "
Ko prezivi, nece imati stanje svesti koje danas ima, sem onih koji vec danas imaju stanje svesti tih koji ce preziveti.

jewpiter
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 10:14:23 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ako sve ide kako je prorokovano u knjizi cija su se sva prorocanstva [glow=red,2,300]do sada[/glow] ostvarila,
nece se pricati o ovome o cemu ljudi ovde ispiraju usta.
Prorocanstvo kaze, Isaija 65:17 " Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i šta je pre bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti. "
Ko prezivi, nece imati stanje svesti koje danas ima, sem onih koji vec danas imaju stanje svesti tih koji ce preziveti.

jewpiter

ajd sad mi ovo prevedi što si rekao pošto te ništa .. ama baš ništa nisam razumeo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bojan.c

ajd sad mi ovo prevedi što si rekao pošto te ništa .. ama baš ništa nisam razumeo
Sta da prevodim ?
Sigurno si cuo za amneziju, situaciju u kojoj se covek ne seca onog sto je verovao, stanje covekove svesti koje je prorokovano je oslobodjeno svakog verovanja i poseduje samo znanje.
Znaci sve reci koje danas koristis, a koje nemaju znacenje u energiji/fizickoj materiji ce nestati iz upotrebe.
Ako mozes da shvatis razliku izmedju znanja i verovanja, shvatices sta ti govorim.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

Sta da prevodim ?
Sigurno si cuo za amneziju, situaciju u kojoj se covek ne seca onog sto je verovao, stanje covekove svesti koje je prorokovano je oslobodjeno svakog verovanja i poseduje samo znanje.
Znaci sve reci koje danas koristis, a koje nemaju znacenje u energiji/fizickoj materiji ce nestati iz upotrebe.
Ako mozes da shvatis razliku izmedju znanja i verovanja, shvatices sta ti govorim.

Jewpiter

Pa gore od ovog ne može .. tako da ako će sve ovo što se dešavalo da mi izbriše sve ovo ružno .. onda nek dođe to što pre .. ili možda ja grešim
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Već dosta ljudi se budi u svetu,shvataju da nas lažu i manipulišu dogadjaje. Oni koji budu otvorenog uma doživeće promene 2012-te. Čitao sam nešto o tome da se približavaju i komete zemlji i da će one dovesti do haosa. E sad,kad čujete i priču o podzemnim bazama a i gradovima pod zemljom za odabrane (Holivudske zvezde,političari,moćnici,muzičari,naučnici...),onda vam je jasno zašto se to pravi nego za štek dok o nama običnim ljudima niko i ne razmišlja. Mi smo "waste" za njih,otpad.  I nije čudo da neki ozbiljno upozoravaju na neophodnost prikupljanja zaliha vode i konzervi jer se možda stvarno i bližimo kataklizmi.
Meni je tu malo izmešano nešto..Priče o kometama i prelaska zemlje u čevrtu dimenziju...
Jel gledao neko "nestajanje" ostrva u seriji Lost? To vam je promena frekvencije,operišete na drugom nivou.
Tako se objašnjavaju duhovi koji su navodno svuda oko nas medjutim nekad ih vidimo jer udju u naš opseg-3D frekvenciju dok su oni u 4D. Šta će se desiti prilaskom Nibiru planete ili kako već,šta će biti sa planetom ko zna ali kažu da se bliži neki talas koji će menjati ljude koji su spremni.Nešto kao DNA repair.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 10:52:54 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520

Pa gore od ovog ne može .. tako da ako će sve ovo što se dešavalo da mi izbriše sve ovo ružno .. onda nek dođe to što pre .. ili možda ja grešim
Kako ne moze gore ?!? Sit si, sedis, tipkas i zabavljas se, dok drugi bukvalno umiru.
Nedostaje ti strpljenje, koje je vrlina koja se najteze stice.
Ono 'Ko prezivi.." i dalje stoji, tako da, ako ces ti biti taj koji ce preziveti i uci u vecnost, onda ovo tvoje "mucenje" sada i ovde ima neku svrhu, a, ako neces preziveti, onda ovo moje obracanje tebi nema apsolutno nikakvu svrhu.
A cinjenica je da je sve sto sam do sada radio u zivotu imalo svrhu.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Već dosta ljudi se budi u svetu,shvataju da nas lažu i manipulišu dogadjaje. Oni koji budu otvorenog uma doživeće promene 2012-te.
Kako ti mozes sada i ovde da tvrdis sta ce biti 2012-te ?
Prorocanstva koja su se obistinila tvrde nesto, a ne ona koja se jos nisu desila.
Citat: taxtex
Čitao sam nešto o tome da se približavaju i komete zemlji i da će one dovesti do haosa. E sad,kad čujete i priču o podzemnim bazama a i gradovima pod zemljom za odabrane (Holivudske zvezde,političari,moćnici,muzičari,naučnici...),onda vam je jasno zašto se to pravi nego za štek dok o nama običnim ljudima niko i ne razmišlja. Mi smo "waste" za njih,otpad.  I nije čudo da neki ozbiljno upozoravaju na neophodnost prikupljanja zaliha vode i konzervi jer se možda stvarno i bližimo kataklizmi.
 Meni je tu malo izmešano nešto..Priče o kometama i prelaska zemlje u čevrtu dimenziju...
 Jel gledao neko "nestajanje" ostrva u seriji Lost? To vam je promena frekvencije,operišete na drugom nivou.
 Tako se objašnjavaju duhovi koji su navodno svuda oko nas medjutim nekad ih vidimo jer udju u naš opseg-3D frekvenciju dok su oni u 4D. Šta će se desiti prilaskom Nibiru planete ili kako već,šta će biti sa planetom ko zna ali kažu da se bliži neki talas koji će menjati ljude koji su spremni.Nešto kao DNA repair.
Svi mogu da vide da su svi ljudi koji su se rodili i umrli, po cemu su te marionete koje si ti naveo iznad ljudi koji nisu 'Zvezde, politicari, biznismeni, naucnici, mocnici, muzicari..' ??
Svaki film ili serija koja prikazuje nesto sto danas ne moze da bude istina je neistina.
Ako sve serije i filmove shvatas bukvalno a ne metaforicki, jako lako mozes da zivis u fantazijama.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Odgledajte dokumentarac 2012:Science or Superstition. Evo najave:
 http://www.youtube.com/watch?v=2DylQeMx6hY
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Odgledajte dokumentarac 2012:Science or Superstition. Evo najave:
 http://www.youtube.com/watch?v=2DylQeMx6hY
I sta ce covek vise da zna posle gledanja tog dokumentarca, nego sto vec zna ?
Ne postoji veci autoritet od Biblijskog prorocanstva, koje se kada se radi o Majanskom prorocanstvu slaze sa 'osecajem' da ce stanje svesti coveka biti promenjeno, ali za Dan kada ce to da se desi, Isus je rekao da niko ne zna sem Gospoda Boga, Matej 24:36 " A o danu tom i času niko ne zna, ni anđeli nebeski, do Otac moj sam. "

Kada bi ljudi mogli da znaju kada ce nesto tako da se desi, onda ne bi postojao Bog, a kada ne bi postojao Bog,
ljudi ne bi apsolutno znali sta se desava, nego bi bili kao i ostale zivotne vrste, koje pojma nemaju sta se desava.

To sto ti "naucnici" u tom dokumentarcu vole da ispiraju usta sa teorijama za $$, nema nikakve veze sa onim sto
ce morati da se desi, kao sto je sve do sada sto se desilo, moralo da se desi.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.