Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 348973 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 626
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N70i
Majansko proročanstvo nije uopšte tačno,ali ezoteristi i kabalisti veruju u njega.
Pogrešno je izračunata godina ulaska u sazvežđe(eru) vodolije.
Te promene će se desiti 2011.godine i biće za vreme ravnodnevnice.
Tada će doći do mnogih promena,šta će biti nekoliko godina nakon toga ....ostaje da se vidi.
IP sačuvana
social share
ponosni potomak najstarije svetske civilizacije
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

@eyepheelYU
Oces da mi kazes da ti znas i Majansko prorocanstvo i Bibliju napamet i da si ih toliko detaljno proucio da nema potrebe da iko ista cita, gleda, ili radi nego samo tebe da slusa jer si ti (jos jedan) od najprosvetljenijih na ovom forumu(a i verovatno i na jos 16 foruma istovremeno)? Svi ljudi koji se pojavljuju u dokumentarcu i imaju PhD ispred svog imena (imam neki osecaj da ti bas i nemas) ili su proveli 20 i kusur godina proucavajuci hijeroglife i sada oce da nam kazu ono sto su (ili bar misle da jesu) otkrili, su uzalud protracili svoje vreme? Trebalo je jednostavno da se obrate tebi O Svevisnji i problem resen. Jel mi to kazes?
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 14:39:23 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520

@eyepheelYU
Oces da mi kazes da ti znas i Majansko prorocanstvo i Bibliju napamet i da si ih toliko detaljno proucio da nema potrebe da iko ista cita, gleda, ili radi nego samo tebe da slusa jer si ti (jos jedan) od najprosvetljenijih na ovom forumu(a i verovatno i na jos 16 foruma istovremeno)? Svi ljudi koji se pojavljuju u dokumentarcu i imaju PhD ispred svog imena (imam neki osecaj da ti bas i nemas) ili su proveli 20 i kusur godina proucavajuci hijeroglife i sada oce da nam kazu ono sto su (ili bar misle da jesu) otkrili, su uzalud protracili svoje vreme? Trebalo je jednostavno da se obrate tebi O Svevisnji i problem resen. Jel mi to kazes?
A gde ja to tvrdim da znam za nesto sto se jos nije desilo ?
Ja znam da ja svu tu boraniju koja mase sa nekakvim "PhD" i njihove teorije jedem za dorucak, sa istinom.
Ja govorim samo istinu, i to je sve sto u mojim recima moze da se vidi, a istina nije nicije vlasnistvo, za razliku od
verovanja.
Iamo sam odresene ruke da pravim emisiju na Kanalu 9 koja je trebala da se zove "Znanje i manje" ali niko
od tih tvojih "PhD"-ovaca nije hteo da mi dodje u studio da prica o tim svojim nebulozama koje se predaju
na Fakultetima, bez obzira na cash koji im je nudjen. Oni su shvatili da samnom nema zajebavanja, ti jos to nisi
shvatio.
Posto ti ocigledno ne vidis da u svemu sto ja kazem ne postoji "Ja".

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa ti ostavi reference Istino da procitam malo o tebi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Majansko proročanstvo nije uopšte tačno,ali ezoteristi i kabalisti veruju u njega.
Tada će doći do mnogih promena,šta će biti nekoliko godina nakon toga ....ostaje da se vidi.
Znaci Maje su lazovi a ti si Sherif ?
Da li si u srodstvu sa Tarabicima iz Kremne ?

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Pa ti ostavi reference Istino da procitam malo o tebi...
Kakve reference ?
Ja nisam istina, ja je samo zastupam, istina je rec, ja sam ziv covek, kao i svaki drugi, koji moze da postoji bez reci.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 626
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N70i
Koji kanal  9???Evo i ja tebi nudim 90 minuta da pokažeš koliko znaš ili ne znaš.
Svako ima prava da veruje,a gde je istina???
Ti polaziš od toga da sve znaš?što i nije loše,a ja polazim od toga da ne znam i da treba još da učim...i učim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 626
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N70i
Znaci Maje su lazovi a ti si Sherif ?
Da li si u srodstvu sa Tarabicima iz Kremne ?

Jewpiter

Ja znam ko sam,šta sam bio i ko ću biti.
Naveo sam da se kabalisti i ezoteristi vezuju za majansko proročanstvo zato što vole simboliku brojeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Jewpiter

Suzdrzavam se od svakog komentara na ovu tematsku raspravu, sem jednog: koji moj u svakoj poruci pises na kraju jewpiter, i sta to u opste znaci...koji moj?!  Smile
   Ja se malo zezam, al ozbiljno, sta ti je to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@eyepheelYU

To je bilo ironicno napisano. Naravno da ne verujem da je tvoja rec Istina. Hocu da mi ostavis svoje reference (tog zivog coveka) za koje verujem da ne bi trebalo da ti budu problem posto vidim da imas kontakte sa medijima. Ako nemas biografiju ili ne zelis da je iznosis nije nikakav problem. Iskreno da ti kazem (ovo nije u cilju da povredim tvoja osecanja), mislim (intuicija mi to govori) da si fanatik i to u onom najnegativnijem mogucem smislu i da bi bilo dobro po tebe da pijes prozak redovno. Isto mi govori da bi slusati tvoje reci bilo: "Poput stavljanja tockica paradajzu - dakle potpuno nepotrebno". No sa druge strane, ako se tvoja biografija pokaze dovoljno interesantnom, postoji mogucnost da moj racionalni um (leva hemisfera mozga) preuzme stvar i time ja revidiram svoje misljenje o 2012 g. i prorocanstvu Maja kao i da se izvinim svim clanovima foruma zbog mog postavljanja linka za gorepomenuti dokumentarac i time udaljavao ljude od Istine (tvoje reci). Dakle obracam se zivom bicu a ne Istini!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.