Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 348672 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja sam cuo da prve promene ce poceti da se desavaju na prolece 2009...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Gde si čuo? I šta konkretno?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
"Da li će zimsko pomračenje Sunca 21. 12. 2012. biti i poslednje?
Istog dana će se desiti i redak astronomski fenomen, koji se dešava jednom u 230 miliona godina. Sunčev sistem će se izjednačiti sa Mlečnim putem i još dve galaksije će biti poravnate sa našom. U teorijama geofizičara pominju se i radikalne promene elektromagnetnog polja Zemlje, pa čak i zamena polova, što bi izazvalo katastrofu kataklizmičnih razmera. Tog datuma završava i drevni kalendar Maja, pa su mnogi katastrofičari taj dan spremno prihvatili kao „kraj sveta“.
Teorija o kraju sveta ima mnogo, ali pozabavimo se činjenicama. Drevni kalendar Maja završava se upravo 21. decembra 2012. Taj kalendar je neverovatno tačan i proračuni sveštenika Maja toliko su bili precizni da je kalendar jedan deset hiljaditi deo dana precizniji nego kalendar koji mi danas koristimo. Od svih davnih kalendara, kalendar Maja i drugih kultura Srednje Amerike je najkompleksniji i najinteresantniji. On u svojoj finalnoj formi najverovatnije potiče iz prvog veka pre Hrista.
U drevnim spisima Maja se poravnanje koje će se dogoditi tog dana naziva spajanje sa utrobom Velike Majke, odnosno Zemlje. Maje su verovale da ukupan ciklus života Zemlje traje 26.000 godina. Tog dana se očekuje ulazak u šesto doba i, prema njihovom verovanju, šesto doba je, zapravo, prazno i zavisi isključivo od kreatora nove civilizacije."

Ko se bavi astronomijom ili ima program za proračunavanje polažaja zvezda,može lako da proveri ove tvrdnje u vezi poravnanja.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2008, 20:02:20 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne vjerujem da sve to baš tako ide. Prvo nemoguće je na ljuckoj vremenskoj skali određivati trenutak odigravanja događaja jer vrijeme kako ga mi shvatamo ne postoji. A predviđanja tipa dana toga i toga će se desiti to i to su toliko nepouzdana da ni mnogo viša bića nijesu u stanju to reći. Događaji se odigravaju kad se steknu uslovi njihovog odigravanja. Ja što sam vidio idući u budućnost (kroz sjećanja iz duhovnog svijeta) do jedne granice preko koje se ne može preći ninakoji način, jeste sljedeće. Vrlo je moguć rat sa vanzemaljcima. Zapravo ja sam u njemu već učestvovao i ako će se on odigrati u budućim vremenima. Zapravo i ne mora se odigrati aki ti vanzemaljci ne budu toliko ludi da nas napanu. U tom slučaju rizikuju potpuno uništenje i istrijebljenje iz svemira. Izgleda da su nas žestoko naljutili pa smo im zapržili čorbu. U ovom ratu nijesu učestvovali samo ljudi nego cijela planeta Zemlja. Drugo desiće se talas. Radi se o prelasku velikog broja ljudi u viši duhovni nivo i njihov izlazak iz ovoga svijeta. Sve sam to vidio i u svemu učestvovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Ono što treba da se dogodi je mnogo više od ljudskog verovanja,pretpostavke i shvaćanja.Ako u nešto ne verujemo ili ne razumemo,ne znači da se neće dogoditi.Nije stvar u tome dali je moguće i dali je nepouzdano predviđanje,već je stvar u tome što to poravnanje nije slučajno i ima svrhu,da je neizbežan,i da ljudski svest ne može ni shvatiti niti razumeti događaje,niti posledice koje taj trenutak treba da donese.To što mi nešto negiramo,to može biti smirivanje naše svesti zbog straha,ali to neće sprečiti jedan kozmički događaj koje su čak i Maje predvideli.Inače svako se na neki način bori sa svojim vanzemaljcima,to jest protiv mračne strane našeg postojanja.A ta borba će jeste biti odlučujuća za nas u predstojećim događajima.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2008, 23:12:25 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ako bi se nesto desilo ne moze datum odrediti taj trenutak jer kao sto je rekao formica  vreme u svemiru ne postoji, vreme moze odrediti npr. pomracenje sunca.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 01:01:52 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Gde si čuo? I šta konkretno?

Ja nisam puno upucen o ovome. Drugar mi je pricao malo o misterijama... Izmedju ostalog je spomenuo i ovaj famozni datum. Znaci prepricavam njegove reci.
Spominjao mi je 10 planetu Suncavnog sistema tj sada 9 ako uzuzmemo da je izbacen Pluton koja se zove Nubiru. Ona da bi se okrenula oko svoje orbite treba joj 3600god. Pre 3600god Zemlja joj se nije nalazila u tolkoj blizini da bi izazvalo neke posledice, ovaj put ce im se skoro poklopiti putanje iz tog razloga ce usledeti: zemljotresi, cunamiji itd. Ako se dobro secam cini mi se da je spomenuo da na toj blizi na kojoj ce se naci nasa planeta i Nubiru zaokrenuce osu nase planete usled jakog magnetnog polja i polovi ce pomeriti sa sadasnjih tacki. On mi je dao jednu interesatnu teoriju da ispod tih ogromnih glecera i ledina da se nalazi u stvari Atlantida. Verovatno je na juzni pol i Grenland mislio... Posledice krecu mnogo ranije, oko 2011 a dalje se nastavlja kroz 2012...
2010 bi vec moglo da se vidi golim okom na nebu...
 Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

20-12-2008_01-28-40_00202.jpg
(21.98 KB, 640x385)
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 01:40:12 od pih »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Mislim da i konkretno o tome postoji tema. Čini mi se da sam je negde video. Inače to je samo jedna od stvari koja se vezuje za 2012. Ima još mnogo toga. Pročitaj sve postove ovde a i potraži malo po ovom forumu i netu. Naći ćes dosta toga.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Ako bi se nesto desilo ne moze datum odrediti taj trenutak jer kao sto je rekao formica  vreme u svemiru ne postoji, vreme moze odrediti npr. pomracenje sunca.
Ne određuje datum šta će se desiti,već događaj,proces,poravnanje koja će se poklapati sa tom datumom.I mnogo toga treba da se desi od tog trenutka opet ne zbog datuma već jednostavno to je redosled događaja kao proces.U Bibliji jasno naznačeno da će se nebeske sile pokrenuti,padaće zvezde,na zemlji kamen na kamen neće ostati,a ljudski mediji govore o planetama našeg sunčevog sistema koje će potražiti nove putanje,da će okeani na Zemlji potražiti nova korita,i sve to može učiniti upravo poravnanje u našoj galaksiji i u univerzumu.Takođe Isus za prepoznavanje tog trenutka dao znakove koje će prethoditi taj trenutak,koje možemo prepoznati u današnje vreme.Za novi svet koji je najavljen,za hiljadu godišenje Isusovo carstvo na Zemlji mora nebo da bude drugačije uređen,zato je naglašeno u Bibliji da će na Zemlji biti novo nebo.Dobro rekao Formica da za svemir ne postoji vreme,ali porocesi  i redosled događaja postoje,a mi taj redosled događaja opažamo kroz vreme umesto da taj događaj osećamo i doživljavamo u nama kao informaciju,proces i redosled događaja,kao što to opažaju bića na višim nivoima ravni gde ne postoji vreme.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 08:43:36 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola raspala
Oduvek sam želeo da budem svedok kataklizme... Šteta što neće biti ništa od toga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.