Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 348886 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Smak ce biti,a kad ce ne zna se.Mozda slijedeceg trenutka,a mozda za milijardu godina kad Sunce istopi Zemlju.Prirodno, nece biti sigurno nekog odredjenog datuma,mogu samo tada da padnu prirodno atomske bombe.Kao u fazonu stigla nas je kazna necija.Smak zavisi od samih nas ovdje i sada i nase snage duha i vjere u bolje sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Citao sam ranije o ovome...ma nece nista biti,to je sve teska baronija Smile
Naravno,Zemlja ce kad tad nestati,ali nemoguce je saznati tacan datum...tako da...jos cemo mi izblejati do smaka sveta... Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Motorola raspala
Preziveo sam bezbroj smakova sveta, prezivecu i ovaj! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
UNIX
Browser
Opera 9.62
Možda bude smaka sveta i pre te 2012. Evo svetska kriza, raspad kapitalizma, rasplamsavanje novih nuklearnih vatri  Smile  Smile .  Ne znam za vas al ja osećam neko komešanje u vazduhu  Smile
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Citat
Evo svetska kriza, raspad kapitalizma
Кризе су саставни део капитализма. Велике су реткост, али мале се десе са времена на време.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
osećam neko komešanje u vazduhu
osecam vec godinama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
21/12/2012. g. – ascenzija ili propast?!

ili, ni jedno, - ni drugo!?

Kad razgovaramo o 2012. godini, mislim da ona komponenta neke moguće ‘katastrofe’ (“smak svijeta”) u budućnosti koja se veže s tim datumom ne drži vodu u smislu kako nam se to obično prezentira. Jose Arguelles je najviše nabrijao u vezi toga a isti taj čovjek nas je izvjestio da je 1987. godine došlo da “harmonične konvergencije”. Naravno, sve na povjerenje.

S druge strane, neki vežu decembar 2012 sa - zvaničnim početkom novog svjetskog poretka!?

Nama se kao čovječanstvu oduvijek uz pomoć kojekvih proročanstava pokušavala odvući pažnja na neku određenu ili neodređenu vremensku tačku u BUDUĆNOSTI u kojoj bi mogla nastupiti neka katastrofa. Istovremeno, o kakvoj god ‘katastrofi’ se u budućnosti moglo raditi, ona nije mnogo manja od ove koja već odavno traje na ovoj planeti, uključujući SADA i OVDJE ali ljudi nisu u stanju da je percipiraju. Čovjekova svijest i percepcija su modifikovani ili zamagljeni tako da on ne bude svjestan situacije u realnosti u kojoj trenutno živi a istovremeno ga se nagoni da se brine o nekim potencijalnim problemima iz budućnosti. Kao da je nekome veoma stalo do toga da budemo permanentno izbačeni iz SADAŠNJEG momenta?! S tim u vezi, trebali bi se zapitati - šta bi se to moglo kriti u njemu?

Na primjer, u knjizi Secret History of the World (L. K. Jadczyk) nalazimo podatak (preuzet iz Almanaha istorije svijeta) da je samo u poslednjih 100 godina s lica ove planete zbrisano 2 milijarde ljudi usljed ratova i drugih katastrofa koje su djelo ljudi. O ljudskoj patnji i razaranjima da ne govorimo. Ti ratovi i danas traju a od juče u ovo vrijeme - 30 hiljada ljudi, većinom djece, umrlo je od gladi. Patokratija nas kroz svoje službene agencije neprestano truje drogama, lijekovima i raznim drugim hemijsko-biološkim agensima preko hrane, vode, vazduha itd., i dok naše ropstvo raste iz momenta u momenat, mi bi treba da posvećujemo našu pažnju nečemu što će se možda dogoditi u – BUDUĆNOSTI, a možda i neće!? Doduše, ima muzike; a ima i filmova.

I dok god je to tako, - patokratija će carovati u ovoj realnosti. Našli smo se u nekoj tragikomičnoj situaciji u kojoj se ponašamo kao mrtvaci koji se boje za svoju budućnost. Dok su nam usta su puna kosmičkog altruizma, protiv barbarizma ne poduzimamo apsolutno ništa, ovdje i sada.

Tako, oni koji vide neke značajnije aspekte naše objektivne realnosti na ovoj planeti, gledaju na 2012 godinu s nekom nadom, dok se oni koji su slijepi boje neke moguće katastrofe. Ukoliko bi se svako od nas okrenuo unazad, mogao bi primjetiti da mu se ništa u prošlosti nije dogodilo a da za to on na neki način nije bio spreman. Međutim, bez obzira na to, mi osjećamo neku zebnju ili strah prema zamišljenim mogućim događajima iz budućnosti. Isto tako, rijetko kad nam se ikad desilo nešto strašno što smo predviđali i kako smo predviđali, međutim, mi i dalje projiciramo moguće opasnosti u budućnost.

Ovo što nam se danas dešava uzimamo kao - normalno!?

[U katastrofalne scenarije koji se takođe predviđaju a navodno se mogu dogoditi u međuvremenu, trebamo dodati mogući pljusak kometa u prvoj polovini iduće godine (odatle i na stotine onih podzemnih baza), mogućnost da patokratija započne Treći Svjetski Rat, napad nefilima ili nekih drugih vanzemaljaca itd.; u prevodu, 2012 godina je relativno daleko. Nadalje, najveće katastrofe koje su zadesile ovu našu planetu u prošlosti bile su rezultat udara kometa, meteora ili asteroida.] 

**

U vezi sa 2012. godinom, u isti lonac možda možemo ubaciti i fenomen učestalog viđanja kombinacije brojeva 11:11 jer navodno taj majanski kalendar završava 21. decembra upravo u 11 sati i 11 minuta!?

Neka čudna ‘koincidencija’?! Dakle, danas imamo veliki broj ljudi koji obrati pažnju na neki digitalni sat upravo u momentu kad on pokazuje 11:11. (Ukoliko ukucamo u Google 11:11, dobićemo masu članaka na tu temu.) Naravno, prema jednima, radi se o “vratima percepcije,” odnosno, znaku “duhovnog buđenja”, dok opet drugi zagovaraju teoriju “trigger-a nekih mentalnih programa”. U ovom drugom slučaju ti mentalni programi bi se trebali davno uključiti kod onih koji percipiraju redovno 11:11 (3-D logiku ne treba potpuno odbacivati), međutim, kod njih se očigledno ništa specijalno ne dešava. Doduše, svi smo manje više programirani. Jedina značajnija promjena bi bila – deprogramiranje. 

Dakle, jedina razlika je u tome što se neki od nas ‘sinhronizovano’ ili ‘slučajno’ nađu pored npr. nekog digitalnog sata (čak i kad ga nemaju na ruci) u jednom određenom momentu a onda ih ‘nešto’ navede da obrate pažnju na njega baš u momentu kada se na displeju nalazi 11:11. Naravno, nijedan sat nije tačan, tako da se čini da je fol više u brojevima, nego u stvarnom vremenu.

Sada se postavlja pitanje – šta je to ‘nešto’ što nas navede da se nađemo na određenom mjestu u određeno vrijeme i percipiramo 11:11, mnogo češće nego što bi to bilo uobičajeno? To ‘nešto’ ima sposobnost da utiče na našu svijest, odnosno, da je manipuliše?!

Dobro, šta se to može desiti u 11 sati i 11 minuta a da nije bilo prisutno u 11 sati i 10 minuta?! A šta je sa sljedećom minutom? Ili je možda ‘matrix-computer’ (‘simulacra’) naštiman da napravi automatski ‘reset’ baš u to vrijeme?! Dakle, imaćemo fajront u kafani, a onda, ajmo Jovo nanovo, sa 00:00:01 nakon 11:11:59, uz možda još neke dodatne promjene u kafani u kojoj se zadesimo?! Ili, mijenjamo kafanu?

Čini se da imamo sasvim dovoljno indikacija da više oblasti egzistencije od ove naše – postoje, i da su one naseljene; tu možemo postaviti pitanje, - kako su stigli tamo oni koji ih naseljavaju? Da li su i oni nekada bili ovdje?

Mi imamo pojmove kao što su: ascenzija ili uskrsnuće, koji podrazumijevaju čovjekov prelazak na jednu višu oblast postojanja zajedno sa njegovim fizičkim tijelom. Međutim, ako realno pogledamo oko sebe onoliko koliko smo to u stanju, uzimajući u obzir i poznatu nam istoriju, vidjećemo da onih koji su izašli iz našeg ‘podruma’ (aluzija na Kusturicin film Podzemlje) u 4D smijeru skoro da nema. Ne poznajemo nikoga. Doduše, rečeno nam je da je Isusu to pošlo za rukom, međutim, ovdje bih preporučio filmić Zeitgeist
na osnovu kojeg ćemo vidjeti da je i ta priča prilično dubiozna, kao i mnoge druge slične. (Sedativi za ‘podrumaše’.) Dakle, slobodno možemo reći da ne poznajemo nikoga ko je napravio tzv. ‘ascenziju’ u fizičkom tijelu. Čak i oni od nas koje bismo mogli smatrati duhovno razvijenima završavali su svoj život manje više kao i ostali i bivali uredno sahranjivani ili spaljivani u ovoj našoj 3D oblasti. Da li to znači da oni ipak nisu bili DOVOLJNO svjesni?  Drugo pitanje je da li je u ovim uslovima ‘kondicionirane realnosti’ u kojoj se nalazimo uopšte moguće podići svjesnost do onog praga koji bi čovjeku omogućio izlazak iz ‘podruma’. 

Analogija podruma iz filma Podzemlje je lijep primjer moguće situacije u kojoj se nalazimo a isto tako i film Let iznad kukavičjeg gnjezda gdje su doktori (4D OPS) ‘lobotomizirali’ (odstranjivanje dijela mozga bi bio ovdje analogan manipulaciji DNA, odnosno, njenom skraćivanju sa 12 na 2 lanca) glavnog junaka. On je kao takav trebao da nastavi sa životom u ludnici, pa tako valjda i – duhovno da se razvija!?

Sada je pitanje, koliko mi kao ‘lobotomizirani ludaci’ ili mentalno izmanipulisani ‘podrumaši’ možemo stvarno da se ‘duhovno razvijamo’? Da li mi u ovim uslovima i u ovakvom stanju možemo razviti našu svijest do onog praga koji bi nam obezbijedio mogućnost prelaska na viši nivo egzistencije, imajući na umu da je ova ludnica ili podrum pod stalnim nadzorom “doktora” ili “druga Marka”? Naravno, “ništa nije nemoguće, osim drvenog šporeta”, kako reče mali Mujo, međutim, stvar uopšte nije jednostavna.

Mi nismo u stanju ni da obezbjedimo mirne životne uslove u ovom podrumu a pogotovo uslove života koji bili dostojni ljudskog bića. U stvari, mi to jesmo u stanju ali iz nekih razloga mi kao da smo bespomoćni u vezi toga, tj. ništa konkretno ne poduzimamo. Kad čovjek počne spoznavati taj dio realnosti, istovremeno se javlja frustracija i bespomoćnost jer  - ne vidi rješenje. Kastaneda čak tvrdi da upravo ta ‘bespomoćnost’ kod većine nas potiče iz jednog podsvjesnog znanja o postojanju ‘predatora’, a ona nam takođe ne dozvoljava da iznesemo znanje o ‘predatoru’ na ‘površinu’, odnosno, da postanemo svjesni nekog značajnijeg dijela naše realnosti. Tako se stalno vrtimo u krug.

Nadalje, da li prelaz na viši nivo podrazumijeva i viši nivo ‘duhovnosti’ ili je sama svjesnost dovoljna. Postoji dosta indikacija da su entiteti koji nas kontrolišu sa ‘gornjeg sprata’ (‘drug Marko’, ‘predator’ ili 4D OPS) - ‘duhovni’ onoliko koliko su ‘duhovne’ i ‘turbo-psihopate’. Mislim da se ipak prvenstveno radi o povećanju svjesnosti. Sa povećanjem svjesnosti bi valjda išlo i bolje poznavanje duhovne realnosti, kao i izbor vrste čovjekove interakcije s njom.   

Neki gnostičari su takođe bili prilično dobro svjesni ove problematike, te su tvrdili da se iz podruma ne može izaći bez pomoći izvana, odnosno, bez pomoći iz “ezoteričkog centra” (ili “vjetra u leđa”?)!? Dakle, taj ‘centar’ mora da se nalazi na nekom od ‘viših spratova’. Međutim, da bi se ta pomoć dobila, potrebno je svojim trudom ostvariti opet onaj određeni prag svjesnosti. (Nema džabe ni kod stare babe)

Čovjeka može da frustrira to što npr. jedan Gurdjijev za kojeg se čini da mu je bilo sve poznato što se gnostike tiče, lupi u drvo autom pokušavajući iz njega u vožnji da dohvati jabuku i nikad se ne oporavi od ozljeda zadobijenih tim nepromišljenim aktom. Imamo i Moravjeva, koji je pričao o svim aspektima istočne gnostike uključujući i proširenje vidnog polja (u budućnost), koji je tvrdio da će u ovim vremenima na čelu čovječanstva biti ljudi koji su prešli tzv. ‘2-gi prag’ i koji će pripadati tzv. Velikom bijelom bratstvu, tj. nekoj vrsti ‘duhovne elite’. Međutim, kako imamo priliku vidjeti, dogodilo se upravo suprotno. Na čelu čovječanstva imamo psihopate kao najgoru vrstu antropoida. Odakle takvo sljepilo kod onih koji bi trebali vidjeti bolje od većine nas? Doduše, Kastanedin Don Huan je sa svojom grupom ‘ispario’ u pravcu slobode ali i to je bilo ‘na povjerenje’. (Kastaneda nam je tako rekao). Istovremeno, on sam je ostao u 3D, čvrsto na majci zemlji, dok je bio živ. Isto kao i Moravjev, i mnogi drugi. 

**

Nadalje, ako uzmemo u obzir činjenicu da se tzv. “sile mraka mogu koristiti i koriste se SVIM sredstvima za ostvarenje svojih ciljeva”, onda bi “sile svjetlosti” teoretski mogle nadvladati samo uz pomoć poboljšanja efikasnosti onoga što imaju na raspolaganju. Međutim, u praksi, ‘sile mraka’ vladaju mahom uz pomoć manipulisanja svijesti a vjerovatno i genoma (“lobotomizacija”) sila svjetlosti, tako da ove skoro da nemaju šanse ni da se probude a kamoli da nešto efikasno koriste, odnosno, poduzmu u smislu ostvarenja svoje slobode. Ukratko rečeno, “popušili smo ga multidimenzionalno”, što bi reko mali Mujo.

To bi značilo da bi se bez neke intervencije sa strane ili odozgo (iz ‘ezoteričkog centra’) – stalno održavao status quo u tom smislu!? Sile mraka bi cijelo ‘vrijeme’ vladale svim aspektima Svega Što Jeste. Tu se čak ni o nekoj ravnoteži ne bi moglo pričati a kamoli o dominaciji sila svjetlosti.

Dakle, ukoliko nam NEKO ili NEŠTO ‘odozgo’ (ovdje naravno ne mislim na Hrkljuša) ne progleda malo kroz prste i ne pruži ruku, ostaćemo da se brčkamo u govnima do daljnjeg. Da li se možda može reći da postoji mogućnost da s vremena na vrijeme NEŠTO eventualno malo produva ‘drvo života’, pročepi dizne, otvori privremeno granice ili prolaze između raznih oblasti egzistencije i tako pruži priliku onima koji su dovoljno sazreli za to da se premjeste ili razmjeste; i bez obaveze da pospreme nered kojeg su ostavili iza sebe?! Mada postoji i teorija da ćemo kao 4D-entiteti ipak morati pospremiti nered koji smo ovdje napravili. Neki izvori tvrde da i planete mogu napraviti ascenziju!? U svakom slučaju, vidjećemo.

[U prenesenom smislu, moglo bi se reći da se trenutno nalazimo u 3-ćem razredu jedne velike škole. Uskoro dolazi kraj školske godine. Oni od nas koji su uspješno završili sve predviđene lekcije, preći će u 4-ti razred, a bogami biće vjerovatno i onih koji će morati da ponove razred.]

Tako se mnogi nadaju da ćemo u ovom periodu do kraja 2012. dobiti pomoć “izvana” ( ili iz “ezoteričkog centra” ) u obliku “talasa” ili ko zna čega, što bi nam trebalo pružiti priliku da pređemo na jednu višu ravan egzistencije. Međutim, moramo imati na umu da kad je majmun (priroda) opalio iz topa (talas) u onom filmu Podzemlje, te tako napravio rupu u zidu (portal između denziteta), većina podrumaša je ostala i dalje u podrumu ali je bilo i onih koji su iskoristili tu priliku da izađu napolje. Nadalje, moramo uzeti u obzir i mogućnost da više oblasti egzistencije imaju i drugačije frekvencije, te mogu da primaju samo one individue čije frekvencije se nalaze u rezonanciji s njima!? Dakle, možda se ne radi samo o nečijoj - dobroj volji?! Navodno, kad čovjek poveća svoju svjesnost on istovremeno poveća i svoju frekvenciju?!

Na kraju krajeva, kad je majmun u onom podrumu opalio iz topa, svako od podrumaša se u tom momentu ponašao u skladu sa razvojnim stepenom svijesti kojeg je do tog momenta ostvario; a razvoj vlastite svijesti je nešto na čemu čovjek može uvijek raditi, ovdje i sada, jer se u – budućnosti - ionako ništa ne može dešavati. Sve što se dešava, dešava se samo u SADAŠNJOSTI, tako da mi, u stvari, ni nemamo neku drugu opciju.

-

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ma bogatasi nece dozvoliti da se nesto znacajnije promeni (znam da ja ne bi da sam na njihovom mestu)  Smile
tako da smo sigurni!
devedesetih(a i ranije valjda) je bila ona emisija "posle 2000." maltene je trebalo sada 2008. da letimo masovno spejssatlovima, mislima pomeramo predmete, lekovi za sve bolesti da budu pronadjeni a roboti da nas sluze!
a sta je stvarno promenjeno za ovih skoro 20 god. imamo mobilne telefone, intenet, skuplji benzin, neka kao ovca klonirana pa crkla i tol'ko  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ma bogatasi nece dozvoliti da se nesto znacajnije promeni (znam da ja ne bi da sam na njihovom mestu)  Smile
tako da smo sigurni!
devedesetih(a i ranije valjda) je bila ona emisija "posle 2000." maltene je trebalo sada 2008. da letimo masovno spejssatlovima, mislima pomeramo predmete, lekovi za sve bolesti da budu pronadjeni a roboti da nas sluze!
a sta je stvarno promenjeno za ovih skoro 20 god. imamo mobilne telefone, intenet, skuplji benzin, neka kao ovca klonirana pa crkla i tol'ko  Smile
Problem je sto ima jako puno inovacija koji bi promenili zivote ljudi ali procitaj prvu recenicu pa ce ti biti jasno zasto ne letimo masovno sjeps satlovima.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
svi to znamo, ali i inovatori bi trebali da stisnu petlju pa da nesto sami pokrenu, ako su pravi altruisti; a oni prodaju patent vlasniku nazadnije tehnologije i leze na nekom karipskom ostrvu! da se hrabri ljudi nisu borili svim sredstvima i dalje bi zemlja bila ravna ploca!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.