Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 352646 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
Ja nikako ne mogu a da ne razmisljam o ovome sto slobadidi govoi.
Verujem mu 99% za sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia No kašlje
Pa onda sinak... pocni da kupujes konzerve i kopas jamu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
PA bolje onda splav da napravi. Uzmi i konzerve, ali i neko semenje da mores da zasadis tamo gde se budes nasukao nakon sto se otkrije nova kopnena masa. I neku dobru zenku povedi sa sobom... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Отапање полова ће бити већ 2011.године ,а то ће да изазове велике промене на Земљи,као и у свемиру.

Zasto u svemiru? Priznaj da si to lupio. Kakve veze ima jedna sicusna Zemlja u odnosu na ostatak svemira? Pa Sunce je jadno i bedno u poredjenju sa svemirom, a tek Zemlja... Evo, cisto jedna ilustracija koliki smo mi k u svemiru  Smile

Ovo je inace Mlecni put, samo jedna od galaksija. Procenjuju da je Habl teleskopom do sada pronadjeno oko 125 milijardi (to je broj sa 9 nula iza 125) galaksija. Od tada do danas je proslo skoro 10 godina, tehnika je napredovala. Ko zna koliko ce ih tek otkriti. A sta smo mi u tolikom Univerzumu? Nista. Zato nema smisla govoriti da bi otapanje glecera dovelo do novog velikog praska i slicno. Dovelo bi do potapanja nekih gradova, nestala bi neka priobalna podrucja, ali Mlecni put tako nesto ne bi ni osetio, a kamoli svemir. Koliko je do sada eksplodiralo zvezda u nekom cosku galaksije, pa nama ne fali ni dlaka sa glave.

Тада ће Земљина оса да почне да се креће ка Сазвежђу Водолије,што ће додатно да убрза дешавања на Земљи(вулкани,земљотреси,урагани) што неминовно води до катаклизме 20.. .године.
Нисмо једини биолошки живот у Универзуму,али нисмо на истом степену свести и зато не можемо да комуницирамо са другим биолошким животима.
Планета Земља може да "трпи" само 6.000.000.000 становника и после долази до катаклизме.

Ako mislis na horoskopski znak, tj sazvezdje koje se vidi na pocetku proleca, mi smo vec u Vodoliji. Uzrok je precesija, tj. Zemlja je malo nagnuta, pa dolazi do pomeranja, tako da u toku jedne godine ona ne napravi pun krug oko Sunca nego nesto malo manje. Posle 2000 i nesto godina, to malo postane mnogo, pa se citav "horoskopski znak" u kome se Sunce nalazi u prolece pomeri za jedan u napred. Termin sazvezdje su uveli ljudi kako bi lakse grupisali zvezde i posmatrali i pratili promene. Zvezde koje cine sazvezdje (npr Vodolije) nisu uopste blizu jedna drugoj, vec ih mi tako vidimo sa Zemlje. Kada posmatramo 2D prikaz, mi gubimo svest o "dubini" svemira. Kako ce to Zemlja da krene ka sazvezdju Vodolija? Ka kojoj zvezdi tacno? Sta mislis, koliko joj treba da stigne? Smile
I sta ce Sunce da radi? Da ugasi prekidac za gravitaciju i pusti Zemlju da ode?

Sto se tice Univerzuma, mi ne znamo da li smo jedina inteligentna vrsta, tako da nemoj molim te da tvrdis nesto sto ne znas (sto u ostalom, ne zna niko).
Sto se tice kataklizme, do nje je tom logikom vec moralo da dodje, posto je procenjeno da trenutno, na planeti Zemlji zivi oko 6 781 739 015 ljudi (izvor)

ЦЕРН-а је само велика превара великих превараната.
Не добија се Божија честица вештачким путем,да не кажем тачније - они хоће да створе хромозом - Божији.
Не знају они да се Божији хромозом преноси душом и да се налази код новог Месије,који је једини Божији потомак на Земљи.
До катаклизме ће доћи и то је неминовност,а када???
Зашто затварати тему,баш је интересантна,људи износе своја сазнања,па макар и она шаљива.
А видовњаци???
Има прозорљивих људи,само се они не рекламирају и не упуштају се у нека предвиђања,а ови који се рекламирају су сви преваранти.
Будућност се мења,сами утичемо својим поступцима на формирање будућности,тако да и они који су прозорљиви то ће исто да вам кажу,остали лажу.
Иначе према неким мојим сазнањима група АЦИО у САД-у је направила временску машину,али не могу да се мешају у прошлост,у коју су се отиснули,и то је оно што им смета,могу само да посматрају и ништа више.

CERN nije stvoren 2000. ili 2009. CERN postoji jos od 1954. godine (SFRJ je bila jedna od osnivaca). To kolika je CERN glupost ostavi drugima da procene. Ako smatras da jeste, onda obrisi Internet Explorer, Firefox, Operu, Safari ili koji god vec browser koristis za surfovanje, posto je WWW (World Wide Web) nastao upravo u CERN-u. Sto se tice LHC-a (na ovo si verovatno mislio kada si rekao glupost), niko ne trazi nikakav hromozom niti Bozju cesticu. Bozja cestica je metafora bivseg direktora Fermilab-a (gde vec odavno funkcionise Tevatron uz pomoc koga je dokazano postojanje nekih od cestica iz Standardnog modela, a mi smo gle cuda i dalje zivi), koji je u sali tako nazvao Higsov bozon - cesticu koja prema Standardnom modelu daje masu svim ostalim cesticama. Ako je pronadju, to ce kompletirati Standardni model, jer je Higsov bozon jedina cestica koja jos uvek nije prakticno dokazana.
Ovo sa vidovnjacima necu da komentarisem. Kleopatre, Tarabici i ostali...
ACIO grupa? To su neki Men in black? Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 13:40:21 od toza vampir »
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 6220
@Toza vampir
Svaka cast za post, to sam i ja hteo da napisem, ali mislim da nema mnogo vajde od toga.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Отапање полова ће бити већ 2011.године ,а то ће да изазове велике промене на Земљи,као и у свемиру.

Zasto u svemiru? Priznaj da si to lupio. Kakve veze ima jedna sicusna Zemlja u odnosu na ostatak svemira? Pa Sunce je jadno i bedno u poredjenju sa svemirom, a tek Zemlja... Evo, cisto jedna ilustracija koliki smo mi k u svemiru  Smile

Ovo je inace Mlecni put, samo jedna od galaksija. Procenjuju da je Habl teleskopom do sada pronadjeno oko 125 milijardi (to je broj sa 9 nula iza 125) galaksija. Od tada do danas je proslo skoro 10 godina, tehnika je napredovala. Ko zna koliko ce ih tek otkriti. A sta smo mi u tolikom Univerzumu? Nista. Zato nema smisla govoriti da bi otapanje glecera dovelo do novog velikog praska i slicno. Dovelo bi do potapanja nekih gradova, nestala bi neka priobalna podrucja, ali Mlecni put tako nesto ne bi ni osetio, a kamoli svemir. Koliko je do sada eksplodiralo zvezda u nekom cosku galaksije, pa nama ne fali ni dlaka sa glave.

Тада ће Земљина оса да почне да се креће ка Сазвежђу Водолије,што ће додатно да убрза дешавања на Земљи(вулкани,земљотреси,урагани) што неминовно води до катаклизме 20.. .године.
Нисмо једини биолошки живот у Универзуму,али нисмо на истом степену свести и зато не можемо да комуницирамо са другим биолошким животима.
Планета Земља може да "трпи" само 6.000.000.000 становника и после долази до катаклизме.

Ako mislis na horoskopski znak, tj sazvezdje koje se vidi na pocetku proleca, mi smo vec u Vodoliji. Uzrok je precesija, tj. Zemlja je malo nagnuta, pa dolazi do pomeranja, tako da u toku jedne godine ona ne napravi pun krug oko Sunca nego nesto malo manje. Posle 2000 i nesto godina, to malo postane mnogo, pa se citav "horoskopski znak" u kome se Sunce nalazi u prolece pomeri za jedan u napred. Termin sazvezdje su uveli ljudi kako bi lakse grupisali zvezde i posmatrali i pratili promene. Zvezde koje cine sazvezdje (npr Vodolije) nisu uopste blizu jedna drugoj, vec ih mi tako vidimo sa Zemlje. Kada posmatramo 2D prikaz, mi gubimo svest o "dubini" svemira. Kako ce to Zemlja da krene ka sazvezdju Vodolija? Ka kojoj zvezdi tacno? Sta mislis, koliko joj treba da stigne? Smile
I sta ce Sunce da radi? Da ugasi prekidac za gravitaciju i pusti Zemlju da ode?

Sto se tice Univerzuma, mi ne znamo da li smo jedina inteligentna vrsta, tako da nemoj molim te da tvrdis nesto sto ne znas (sto u ostalom, ne zna niko).
Sto se tice kataklizme, do nje je tom logikom vec moralo da dodje, posto je procenjeno da trenutno, na planeti Zemlji zivi oko 6 781 739 015 ljudi (izvor)

ЦЕРН-а је само велика превара великих превараната.
Не добија се Божија честица вештачким путем,да не кажем тачније - они хоће да створе хромозом - Божији.
Не знају они да се Божији хромозом преноси душом и да се налази код новог Месије,који је једини Божији потомак на Земљи.
До катаклизме ће доћи и то је неминовност,а када???
Зашто затварати тему,баш је интересантна,људи износе своја сазнања,па макар и она шаљива.
А видовњаци???
Има прозорљивих људи,само се они не рекламирају и не упуштају се у нека предвиђања,а ови који се рекламирају су сви преваранти.
Будућност се мења,сами утичемо својим поступцима на формирање будућности,тако да и они који су прозорљиви то ће исто да вам кажу,остали лажу.
Иначе према неким мојим сазнањима група АЦИО у САД-у је направила временску машину,али не могу да се мешају у прошлост,у коју су се отиснули,и то је оно што им смета,могу само да посматрају и ништа више.

CERN nije stvoren 2000. ili 2009. CERN postoji jos od 1954. godine (SFRJ je bila jedna od osnivaca). To kolika je CERN glupost ostavi drugima da procene. Ako smatras da jeste, onda obrisi Internet Explorer, Firefox, Operu, Safari ili koji god vec browser koristis za surfovanje, posto je WWW (World Wide Web) nastao upravo u CERN-u. Sto se tice LHC-a (na ovo si verovatno mislio kada si rekao glupost), niko ne trazi nikakav hromozom niti Bozju cesticu. Bozja cestica je metafora bivseg direktora Fermilab-a (gde vec odavno funkcionise Tevatron uz pomoc koga je dokazano postojanje nekih od cestica iz Standardnog modela, a mi smo gle cuda i dalje zivi), koji je u sali tako nazvao Higsov bozon - cesticu koja prema Standardnom modelu daje masu svim ostalim cesticama. Ako je pronadju, to ce kompletirati Standardni model, jer je Higsov bozon jedina cestica koja jos uvek nije prakticno dokazana.
Ovo sa vidovnjacima necu da komentarisem. Kleopatre, Tarabici i ostali...
ACIO grupa? To su neki Men in black? Smile

Mesas uzrok i posledicu Tozo.

Promene se desavaju u svemiru a reflektuju na "sicusnu" zemlju a ne obrnuto.
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
to je upravo ono o cemu ja govorim. procitaj post koji sam citirao. covek kaze da ce otapanje leda na zemlji uticati na svemir...

IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam citao na nekom blogu, da sunceve pege miruju, i da je ove godine zatisje sto si tice sunceve aktivnosti, i na tom blogu kazu ako se nastavi ovako moze da utice na globalno zagrevanje, da se smanji ili uspori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia No kašlje
Ja sam citao na nekom blogu, da sunceve pege miruju, i da je ove godine zatisje sto si tice sunceve aktivnosti, i na tom blogu kazu ako se nastavi ovako moze da utice na globalno zagrevanje, da se smanji ili uspori.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
Ajd napravio sam nekoliko pravopisnih gresaka, ne znaci da odmah treba da me poistovecujes sa nekim stavrno nepismenim.
evo i linka
http://www.b92.net/zivot/nauka.php?yyyy=2009&mm=08&dd=31&nav_id=379210
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 20:54:04 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.