Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2012.-ta nista drugo do odgovora-ko smo,odakle smo i kuda idemo  (Pročitano 110534 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ja ne vidim Srbiju u 23 veku kamoli 25-om ako nastavimo ovom rutom kojom smo posli.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Verovatno ce smrt biti put pravac za mnoge ako se ispuni to prorocanstvo iz knjige religije koja je i tvoja Arijada
i u koju navodno verujes
, logicno bi bilo da ces je prihvatiti u celini ,a ne samo lepe stvari .
Vazno je na kraju mozda samo kako ces "napustiti " ovaj svet.

Drzi se Srbine 

U koju ja to knjigu religije verujem po tebi? Smile
Zombiji već postoje, ako već stavljaš akcenat na nekakvo uništenje. Duhovni zombiji a ne oni koji su pojeli nuklearne otpatke pa se transformišu u tritinoeksicionipletneronosauruse (ovo sam izmislila Smile)

Najbolje ti je ono što si na kraju napisao....Srbine  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pa Bibliju, razume se, jer je ta knjiga puna slucajeva "ljubavi" "prastanja" "ljubavi" "prastanja" itd.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
U ljubav verujem jer je osnov svega. A zar samo Biblija piše o ljubavi i praštanju? Smile

Čovek nije statičan predmet niti je predvidjen za nepromenljivosti. To dokazuje istorija. Ako se već rodi kao tabula raza koja ne ume ni da govori, hoda itd itd, šta je to pomoću čega sve to nauči i ide nekim svojim biološkim tokom?  Svest. Čovek ima svest, ljudi. Treba je koristiti i trenirati da ne bude najobičnija jednofazna, jednosmerna i jednoobrazna tvorevina života. I ne uhvatiti se jednog verovanja i jedne tvrdnje jer onda svest ne napreduje, zapravo, ničemu ni ne služi. I da se Ajfilju ne uhvati cepidlačenja, da se ogradim na vreme - to je moja spoznaja, a ne tvrdnja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Verovatno ce smrt biti put pravac za mnoge ako se ispuni to prorocanstvo iz knjige religije koja je i tvoja Arijada
i u koju navodno verujes
, logicno bi bilo da ces je prihvatiti u celini ,a ne samo lepe stvari .
Vazno je na kraju mozda samo kako ces "napustiti " ovaj svet.

Drzi se Srbine 

U koju ja to knjigu religije verujem po tebi? Smile
Zombiji već postoje, ako već stavljaš akcenat na nekakvo uništenje. Duhovni zombiji a ne oni koji su pojeli nuklearne otpatke pa se transformišu u tritinoeksicionipletneronosauruse (ovo sam izmislila Smile)

Najbolje ti je ono što si na kraju napisao....Srbine  Smile

Sta nisi hriscanska pravoslavka ? Ne citas Bibliju pa Dobro kod nas je to oko 91% ljudi ,izvini ako sam pogresio ,
Nego Navodno Zivimo u zadnjim danima svi uslovi za ispunjenje prorocanstva su skoro 90% ispunjeni ,
Nego Ja mislio ti Citas Jovanovo otkrovenje ,
prva trecina ljudi na zemlji ce da umre u startu,pre nego sto bude poceo Armegedon.
Pa onda Jahaci Apokalipse ,Rat , Susa Bolest ,Glad i Smrt .
Covek je lepo opisao prirodne katastrofe i ratove ,
kaze da ce svi na zemlji biti posuti plihovima i da ce sve zene patiti od trudnickih bolova ,
meni zvuci malo kao radiacija
Bio terorizam , genetski modifikovane male boginje ,virus besnila ,prehlada i tako to.
Armija sponzoruje projekte za reaminaciju ljudskog tela ,vec su napravili vozilo koje ce automatski
samo da kupi leseve sa bojnog polja ,u afganistanu se vec testiraju slemovi sa elektricnim signalima koji odstranjuju umor i strah ,pre rata je ministarstvo odbrane narucilo stotine hiljada tableta koje ti omogucavaju da funkcionises bez spavanja danima za pet godina bice na civilnom marketu .
Sto se tice antibiotika nikakav progres nije napravljen u medicini zadnjih 30 godina ,
Evo imam "Tamiflu "dva pokovanja  koji je najaci na svetu sad kazu da ce biti beskoristan .
Pa isto kazu negde je nestalo 1500 kg obogacenog plutonijuma prosle godine
pitam li se gde je ko to hoce da pravi igracke ,
na svetu je registrovano oko 75 hiljada terorista .
Svi na istom" kamenu " i niko nikog ne voli.
Dovoljno je samo da pratis vesti u svetu.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2012, 03:39:02 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nisam ja ovde tema niti moja vera. Naravno da sam pravoslavna hrišćanka koja se ne libi da udje u hram druge vere (po svetu to nisam propuštala) i da čuje šta drugi, "suprotni vernici" imaju da kažu po pitanju onoga u šta oni veruju. To po meni i jeste odlika hrišćanstva. Ali petljati se u tumačenje Biblije, naročito dela o "zadnjem vremenu" je gubljenje vremena jer to niko još nije rastumačio, niti će, na pravi način. I ko kaže da se, naknadno pronadjeni delovi Biblije koji su bili odbačeni od strane tadašnje Crkve, nisu namerno otrgli i sakrili deo istine? To niko nije niti opovrgao niti dokazao.
Poznato ti je sigurno kroz šta je otac Tadej prolazio za života, jer je imao malo slobodniji pogled na veru, pa ga je patrijarh Pavle na kraju priznao a do tada vrlo pažljivo čuvao. To dokazuje ono o čemu ja govorim, svest nije statična. Kod pravilno usmerenih ljudi. Ostali pravci vode u nacionalizam, bezumlje, fanatizam.... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Znaci nisi citala i ne pratis dogadjaje u svetu ,

Imas 1 milijardu hriscana koji veruju i spremaju se a ti tako .
Pa nije samo u Hriscanstvu ,trenutno imas bar hiljadu religija od Hopi Indijanaca do Islama svi se nadaju sudnjem danu .A ako ne dodje od Boga doci ce od coveka jer covek na tome radi i covek u to ulaze pare ,
Oruzija masivnog unistenja ,
Znas li onaj bunker u Cajen Planinama gde imaju masivni podzemni grad , ma zezaju se samo  Smile

Russia Building 5000 Survival Shelters by 2012

« Poslednja izmena: 18. Feb 2012, 04:03:09 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma neka se zezaju, ko im brani, džaba im sve. Neće se spasiti onaj koji se priprema bunkerima i skladištem. Ok, ko može, sebe radi ili radi sigurnosti svojih bližnjih, može malo nešto kao i da se pripremi. Mislim da su neke druge pripreme mnogo važnije od takvih. Mali je čovek sebe da štiti na taj način. I glupo je provesti život u stalnom strahu. "Živi kao da ti je svaki dan poslednji ali se na kraju svakog zapitaj šta si dobro tog dana učinio" je meni mnogo prihvatljiviji slogan.

Laku noć Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
 Smile
Ne mislim da te uvredim ali ne mogu da cutim ,
Cuo sam puno nekih osoba sa balkana koji nemaju nista znacajno u svojim zivotima,pa tako govore da bi se tesili .
Ne zvuci kao da si dobro placena i ne zvuci kao da imas svoju porodicu ,ne zvuci da ti je profesija povezana sa bilo cim navedenim u predhodnim postovima ,naucno ili religioznono .

Za tebe je osnovna priprema stalno stanje straha? Smile Smile Smile
Kazes "Mali je covek...da stiti sebe na taj nacin " ne razumem uopste o cemu ti pricas ,koliko imas godina ?
Mi svi maksimalno uzivamo koliko god nam to zivot dopusta ,ali moramo da mislimo malo i na sutra .
Jos jednom ne mislim da te uvredim ali Tvoj slogan je slogan neizivljene osobe koja nema nista, ali pokusava da nadje vrednost u necemu,i koja se oslanja na religiju koju ne poznaje dobro ,ljubav koju nema i dobrotu coveka koga ne poznaje . Sta da ti kazem ako nisi mlada ,lepa i zgodna najebaces .... Smile Smile

Srecom pa su vecina Srba snalazljivi ljudi i dobri majstori sa dobrim alatom koji znaju da odrzavaju svoju mehanizaciju i koji uvek imaju zalihe raznih potrebstina i koji zive u svojim sopstvenim kucama koje su od solidne gradje ,sta da ti kazem ,ne zanosi se teorijama vec sto pre trazi coveka koji ce da te voli i koji ce da ti da sigurnost . Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2012, 20:57:56 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Arijada pravoslavni hrišćani ne veruju u reinkarnaciju.  Vidim da je ti na drugoj temi pominješ, pa me to malo zbunjuje.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.