Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2012.-ta nista drugo do odgovora-ko smo,odakle smo i kuda idemo  (Pročitano 110435 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Arijada pravoslavni hrišćani ne veruju u reinkarnaciju. Vidim da je ti na drugoj temi pominješ, pa me to malo zbunjuje.
Pravoslavni hriscani kao ni Katolici ni ostala ekipa ne veruju ni u sta, oni samo slede kroz rituale
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Arijada pravoslavni hrišćani ne veruju u reinkarnaciju.  Vidim da je ti na drugoj temi pominješ, pa me to malo zbunjuje.

Nema razloga da te zbunjuje. To što sam po veri i tradiciji pravoslavni hrišćanin me ne sprečava da proučavam i druge religije i njihove filozofske pravce. U šta ja verujem, to je moja lična stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
Pravoslavni hriscani kao ni Katolici ni ostala ekipa ne veruju ni u sta, oni samo slede kroz rituale
Svi "hriscani" veruju da su izabrani da izaberu Isusa Hrista za svog "gospoda" i "spasitelja" i da tim "izborom" smrt nema moc nad njihovim postojanjem.
Nema "hriscanina" bez tog verovanja.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Pa naravno i u tome je lepota ,

85% ljudi na svetu ima godisna primanja manja od $2000 dolara ,
Onih 15% kontrolise Politicare ,Armiju i Policiju .
Dok god siromasni i zatucani veruju da ce pravda da dodje i da ce biti nagradjeni za svoju muku dobro je .
Proci ce vekovi i generacije u cekanju i nadanju ,tako se to radi .
Zamislite samo kad bi milijarde Afrikanaca nagrnulo na Evropu i da treba sve da delimo sa njima .
Nego im daj bibliju kazi im da sudnji dan dolazi a sa njim pravda i ravnopravnost i ubedi ih da se ponasaju ,
po pravilima i propisu .
Ljudi su podlozni verovanju glupostima i sujeverja vecina ce njih da se primi na to .
A za manjinu koja nece da prihvati i prekrsi boziji i drzavni zakon tu je zatvor i smrtna kazna .
Sve druge bundzije optuzi za terorizam i lovi ih kako ti je drago ,
$5 miliona ili $25 miliona nagrada je opravdana ako se ugusi aktivni otpor .
a za ove literalne sto pisu daj im par nagrada i odmah splasnu u borbi protiv sistema .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

live and let live...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Smile
Ne mislim da te uvredim ali ne mogu da cutim ,
Cuo sam puno nekih osoba sa balkana koji nemaju nista znacajno u svojim zivotima,pa tako govore da bi se tesili .
Ne zvuci kao da si dobro placena i ne zvuci kao da imas svoju porodicu ,ne zvuci da ti je profesija povezana sa bilo cim navedenim u predhodnim postovima ,naucno ili religioznono .

Za tebe je osnovna priprema stalno stanje straha? Smile Smile Smile
Kazes "Mali je covek...da stiti sebe na taj nacin " ne razumem uopste o cemu ti pricas ,koliko imas godina ?
Mi svi maksimalno uzivamo koliko god nam to zivot dopusta ,ali moramo da mislimo malo i na sutra .
Jos jednom ne mislim da te uvredim ali Tvoj slogan je slogan neizivljene osobe koja nema nista, ali pokusava da nadje vrednost u necemu,i koja se oslanja na religiju koju ne poznaje dobro ,ljubav koju nema i dobrotu coveka koga ne poznaje . Sta da ti kazem ako nisi mlada ,lepa i zgodna najebaces .... Smile Smile

Srecom pa su vecina Srba snalazljivi ljudi i dobri majstori sa dobrim alatom koji znaju da odrzavaju svoju mehanizaciju i koji uvek imaju zalihe raznih potrebstina i koji zive u svojim sopstvenim kucama koje su od solidne gradje ,sta da ti kazem ,ne zanosi se teorijama vec sto pre trazi coveka koji ce da te voli i koji ce da ti da sigurnost . Smile Smile

Drugim recima Arijadi Alex kaze: ne mislim da te uvredim, ali cu te ipak uvrediti...
Jer eto, zakljucio je da je ona neizivljena osoba koja nista u zivotu nema, pa ni ljubav ni porodicu ni partnera… Divan zakljucak. I bas casno izlozen I podeljen sa nama!

A nas Srbe ce nase odlicno poznavanje mehanizacije I nase zalihe (verovatno one od po nekoliko kg soli, brasna, ulja I secera – zaostavstina iz 90-ih, ili jos od ranije od nasih baka I deka koji su isto tako uvek imali po nekoliko kg zaliha svega najneophodnijeg za eventualno visemesecno odlaganje najgoreg ako do toga dodje, opet zbog rata, ali onog prethodnog…) spasiti od te iste radijacije o kojoj pricas, ili nekih jos gorih scenarija. Tako da nakrcajte ljudi zalihe I ucite automehanicarske I druge zanate. Ako imate neku konkretniju kintu, zakupite solidnije skloniste u Rusiji, Norveskoj ili Americi, jos bolje ako mozete postati vlasnici I vise takvih sklonista, jer kad dodju poslednja vremena dobra kinta se tu moze namaci… I tako spremni, mirni I mirne savesti cekajte Apokalipsu. I neka vas ne muci to sto cete sami potrcati put spasa. Niste vi pobogu krivi sto mali, obicni smrtnici nisu na vreme mislili o tim stvarima ili sto su nesposobni da se izdignu iz bezoblicne mase I da ucine nesto konkretno – dakako za svoje cenjene pozadine…

A ti Arijada, posto nam Alex vec jurodivo docarava da nemas partnersku podrsku I ljubav, kad budes birala odgovarajuceg coeka sebi, obavezno proveri I da li ima neki zakupljen bunkercic ili bar da li je sagradio jedan - svojih sposobnih ruku delo, pored svoje kuce tj. po mogucstvu vile, pa bilo negde u belome svetu,bilo na Dedinju ili Senjaku, bilo pod one tri krstaste gore…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Moje nadublje izvinjenje za Arijadu ako sam bio okrutan u svojoj analizi njenog teksta , Smile
Bilo je to vrlo Arogantno od mene ,ne znam sta mi bi ?Smile
Vino je Krivo ,  Smile

Ne verujem da ce se bilo sta drasticno desiti u vreme nasih zivota,ali mogucnost postoji a i priroda malo pa malo podseti coveka kako je mali i kako sve njegove gradjevine ne vrede nista .

Na kraju krajeva mozda treba samo imati srece ili prepustiti sve sudbini ,vecina ce upravo to da uradi ,
ljudi nece hteti da se muce i prezivljavaju iz dana u dan gledajuci svoje bliznje kako pate . 

A sto se tice ljudskog faktora cinjenica je da oni koji kontrolisu oruzija masivnog unistenja verovatno imaju
najmodernija i najopremljenija sklonista .
Radi se o tome da ima toliko mnogo tih mocnih igracaka na svetu ,pre ili kasnije ili ce neka od njih da se pokvari ili ce se naci neki vernik ili covek na mocnoj poziciji u vladi koji ce pozeleti da ispuni to prorocanstvo .

Evo pogledajte najmocnijeg kanditata Romnija ,Taj mrzi ne samo Srbe vec mrzi sve ,dzovan je Bogat je i vernik je, taj se nece ustezati da zapocne rat sa Kinom .
« Poslednja izmena: 19. Feb 2012, 21:00:27 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Evo pogledajte najmocnijeg kanditata Romnija ,Taj mrzi ne samo Srbe vec mrzi sve ,seljak je Bogat je i vernik je,
taj se nece ustezati da zapocne rat sa Kinom .
on je stvarno budala ne dao bog da on pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Shelter Manufacturer | garrickengineeringshelters.net
www.garrickengineeringshelters.netYou +1'd this publicly.

Search ResultsVideo: Nuclear bomb shelter for sale in Devon - Telegraph www.telegraph.co.uk
22 Oct 2010 – Nuclear bomb shelter for sale in Devon. The strongest privately-owned bomb shelter in Britain could be yours for £350000. Owner Mike ...
NUCLEAR BUNKER FOR SALE IN YORKSHIRE DALES12121.hostinguk.com/peace%20003.htmCached - SimilarNot helpful? You can block 12121.hostinguk.com results when you're signed in to search.12121.hostinguk.co

Royal Observer Corps Nuclear Bunker, Secret Nuclear Bunker for sale in the Yorkshire Dales.
Luxury properties for sale: Scottish Cold War nuclear bunker
...www.countrylife.co.uk/.../Nuclear-bunker-in-Scotland-for-sale.htmlCached

4 Feb 2011 – This fascinating relic of the Cold War – a nuclear bunker built within 50 miles of Edinburgh and Glasgow – has come onto the market A nuclear ...
Nuclear bunker put up for sale on eBay | Mail Onlinewww.dailymail.co.uk/sciencetech/.../Nuclear-bunker-sale-eBay.htmlSimilar

8 Mar 2010 – The Cold War may be over, but those who fear the return of nuclear warfare could buy their very own bunker in Britain.
Ministry of Data - Former Nuclear Bunker for Salewww.ministryofdata.net/Nuclear_Bunker_For_Sale.htmlCached - Similar

The co-founder of Ministry of Data is offering up for sale 2 of his smaller ex cold war ROC (Royal Observer Corps) Nuclear Bunkers. The previously undisclosed ...
Underground Bunkers for Sale| Nuclear Bomb Shelters Plans ...disasterbunkers.com/Cached

Underground Bunkers for Sale -At Disaster Bunkers, we are the leader in bomb shelter construction. Our underground nuclear bomb shelters have unbeatable ...
BBC News - Comrie nuclear bunker up for sale

1:59 www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-12415724
10 Feb 2011 - 2 min
A Cold War bunker in Comrie, Perthshire is attracting potential buyers from around the world.

Secret Nuclear Bunker - YouTube

► 5:22► 5:22 www.youtube.com/watch?v=EqAFuy6dd0M
5 Apr 2009 - 5 min - Uploaded by rumplestiltskin0000
Loading... Alert icon. Sign in or sign up now! Alert icon. Uploaded by rumplestiltskin0000 on Apr 5, 2009. An ex ...

More videos for nuclear shelter for sale »
Nuclear Bomb Shelters NBC WMD Survival Shelterwww.alpinesurvival.com/nuclear_bomb_shelters.html - United StatesCached

Nuclear Bomb Shelters. Innovative TerraX Technology. For Sale by Owner Utah Shelter Properties Click Banner, For Sale by Owner, Remote Shelter Properties ...
For sale - one nuclear bunker, some mod cons, own radio mast ...www.independent.co.uk/.../for-sale--one-nuclear-bunker-some-mod-...Cached - Similar
16 Jul 2005 – A large nuclear bunker with 50 rooms hidden under a grassy mound in rural Lancashire has gone on sale to the public. Built in 1940 to protect ...
« Poslednja izmena: 19. Feb 2012, 21:30:04 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Super kuca ,bilo bi lepo da se ima love da se zavrsi projekat ,Ima svarno puno ovih silosa za projektile  ,
Moze biti zajebano ukoliko tamo neki neprijatelj poput Rusa ili Kine  jos uvek ima staru kartu i smatra te metom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.