Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:24:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2012  (Pročitano 40812 puta)
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
Film je ok za razbibrigu, isao sam da vidim efekte a ne pricu (na sta sam se navikao nazalost) pa se nisam ni razocarao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC K700i
Sinoc ga odgledah u Uscu. Meni je super bilo i mislim da je nevidjena greska gledati ga kod kuce na kompu jer je film prepun specijalnih efekata, a dva sata i cetrdeset minuta prodju cas posla... Smile
Stvarno mi je bio dozivljaj dok sam ga gledao.
Nikakvu specijalnu pricu nisam ni ocekivao, otisao sam u bioskop da bih video kako su sve te silne katastrofe odradili i jako mi se dopalo! Smile

Brate oni su odradili mnogo dobre scene, npr. onda kada  L.A. biva potopljen a u tom trenutku vidis "glumce" kako to gledaju kao da posmatraju beli zid...a ne jebenu katastrofu kakva nikad nije vidjena.
+ona scena sa kokoskom-hteo sam tad da izadjem iz bioskopa ali mi bilo zao 300 dinara sto sam dao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S4
Pa dobro...
Ja nista sem efekata silnih nisam ni ocekivao, cak sam se bojao da su na trailere stavili sve od akcije sto ce biti ali nije tako. Non stop se nesto krsi i puca!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
е још да видимо и аватар и ваљда смо завршили са лету штуке лету авиони,бум трас,цги,курацпалац бабадеда за ову годину Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ubedljivo najgori film koji sam gledao u zivotu, a gledao sam ih jako, jako mnogo !
Zao mi izgubljenog zivota dok ga nisam odgledao. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung Galaxy S III
Ubedljivo najgori film koji sam gledao u zivotu, a gledao sam ih jako, jako mnogo !
Zao mi izgubljenog zivota dok ga nisam odgledao. . .

hehe Pa dobro, ja ti licno verujem. Zasto ne bi rekao sta ti se najvise nije dopalo u filmu  Smile ?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jos jedno tesko sra**e iz Holivuda.
Skupi spektakularni efekti i to je sve. A imao je potencijal...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ta scena sa kokoskom je extra! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Sto bi reko kinez i Napaljenih ulicara

"Give me money, give me money, c' mon!"

Pa "Blairwitch Project" je snimljen skoro bez para, sa mini DV kamerom  Smile

E da, ovi talasi mi u svim tim scenama potapanja (gledao par trailera) deluju jako nerealno. Toliko novca i rada a uopste mi ne izgledaju upecatljivo.

Pa toliki talasi i jesu neuverljivi, mislim, ogromni su i da su stvarni.

Emerih je karijeru započeo u rodnoj Nemačkoj, gde je studirao u Minhenskoj filmskoj školi. Njegov diplomski rad, dugometražni film "Princip Nojeve barke", učestvovao je u takmičarskom programu Berlinskog filmskog festivala 1984. godine i potom je prikazan u preko 20 zemalja.

E, za diplomski film ovo nije lose  Smile

Jos jedan film pun zastrasivanja i najava smaka sveta  Smile
 Kad li ce vise prestati Smile

Pa "Predator", "Dan posle"... I koliko jos filmova sa slicnom tematikom, znaci, ide roba

Dovoljno je jednom da kazes svoje misljenje. Ti smaras time sto pokusavas da dosadis drugima tvojim negativnim komentarima. Ne mraci. Ako se nekome svidi film svideo se, ako ne opet lepo.

Istina, ako mi se ne svidja reci cu jednom svoje misljenje i to je to, odoh sa teme, al ima ljudi za koje mos da pomislis da su placeni za komentare  Smile

Meni je film super Smile ima arenalinskih scena, komičnih, a i onih koje te mogu naterati da plačeš, ali ne smeš jer bi bio pič** u bioskopu  Smile

Well that's a big plane.
It's Russian.  Smile

Il kad Meksikanac izvlaci njegov privatni avion i obraca mu se sa "gringo"  Smile

Pa dobro...
Ja nista sem efekata silnih nisam ni ocekivao, cak sam se bojao da su na trailere stavili sve od akcije sto ce biti ali nije tako. Non stop se nesto krsi i puca!  Smile

Pa normalno, smak sveta  Smile
A Emerich ko da je poreklom Srbin, skrsio je belu kucu i Vatikan  Smile

Inace, prica je naravno neverovatna. Malo mi je bilo otezanje oko one scene u Yellowstone parku kad tip prvo ne veruje onom ludaku, pa krene da mu veruje pa mu opet ne veruje. I onda tek tako poveruje kad se klinci izlanu na aerodromu.
Naravno, efekti super al smesno tebra kada tip vozi onu limusinu na dva cm od vulkana, kratera, lave itd.
Ujedno se jako dobro vidi da je efekat, da je uzivo i deset procenata onakvog rusenja, bilo bi oblaka prasine par stotina metara visokih, sto je naravno lose jer nista ne vidis, pa si razocaran filmom. Inace, video sam scenu sa making offa i neke automobile su stvarno katapultirali uzivo pred green screenom i kasnije ubacili u cg Smile
U onom Antonovu naravno nisu mogli da sede u prostoru za teret jer je samo kabina pod pritiskom, a kad letis na 10000 metara, tu zna da bude dosta hladno i naravno, imas problema sa disanjem. Plus toga, ne znam zasto kad nisu imali goriva, nisu poizbacali one auotomobile da se olaksaju koju tonu, to su mogli u letu. Plus toga tip pocetnik pilot leti sa onim Antonovom ko zmajem izmedju zgrada, mislio sam da je taj Antonov malo tromiji.
Tehnicki isti nejasno sto su gradili te barke u planincugama a ne na nekom ostrvu u Pacifiku. Il ajde da bude malo u tajnosti. Ujedno, Tsunami se pojavljuje jedino blizu obale, gde je plitka voda, na otvorenom moru ga i ne primetis. Naravno, cudno i da se guverner Kalifornije nije spasao, em politicar em lovaran. Jos cudnije da je Berluskoni ostao sa svojim narodom i da nije kupio kartu za sebe i jos par nekih klinki.
Sa druge strane, Emerich uvek voli da unisti ono sto je Amerima svetinja, i da jos zato dobije aplauz. Naravno, tu je sada pridodao i Vatikan, hteo je i Meku al tu mu je bilo malo prpa pa su odustali.
Malo je i opisao kako ljudi na americkom vrhu funkcionisu, Indijac koji je otkrio to, jednostavno je prepusten sudbini. I naravno, pohvalio je Kineze na tehnologiji a americka demokratija se poistovetila kineskim absolutizmom.
Za efekte je Emerich skarabudzio neki komp koji je na kraju imao 5 petabajta kojim su se radili efekti. Za onakve talase i eksploziju vuklana u Yellowstone parku stvarno i treba tako nesto.
Sve u svemu, film je zanimacija. Ljude su uvek privlacili Termitaori, Kink Kongovi koji prezalogaje koji avion, Spajdermeni i Betmeni i druge stvari koje ne postoje al mogu da budu opasne.
Ujedno postoji i paralelna stranica koju je naravno lansirao Sony zbog marketinga, a to je naravno stranica na kojoj se moze igrati lutrija a dobitnici mogu da dobiju mesto u barci a ujedno je lansirana stranica gde onaj cudak iz Yellowstone parka prikazuje svoje crtane filmove o kraju sveta.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

New York - Paris - Peckham

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung 
Након што одгледах горе поменуто остварење имам да изјавим следеће:
Свих ових година "пљувао" сам по "Дан независности", говорио сам
како је то обично сра*е, једна турбо-патриотска бајка без зрна реалности и још
сам рекао да се "гори" филм неће направити. Погрешио сам и желим овим
путем да се извиним. Филм "Дан независности" је једна потресна драма о
надљудској борби велике америчке нације за спаст човечанства од страног
окупатора.     Smile

Немојте ништа, ама баш ништа да очекујете од овог филма и добро ћете се провести у
биоскопу.   Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2009, 23:56:54 od nemanja1981 »
IP sačuvana
social share
(куц-куц)  
- Ко је?  
Мечка!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:24:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.