Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:00:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 2012. opšti potop ??  (Pročitano 16559 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Niko ne moze da tvrdi za datum kada ce se okoncati zivot na Zemlji. Kada dodje trenutak,Bog ce to i da pokaze
Okončanje života na zemlji je u procesu.To se ne događa odjedanred,već postepeno.Takođe opšti globalni potop neće biti odjedanred,već postepeno i polako kako se da videti u nekim događajima u svetu.Sve češći i jači potopi u nekim Evropskim i drugim zemljama u svetu,pa još i podizanje nivoa mora i oceana koje neće dozvoljavati ili će otežati oticanje vode sa poplavljenih područja preko reka će učiniti ono što je predviđeno.

Potop u Britaniji, Srbiji izlaz na more

POLOVINA teritorije Mađarske, istočna Slavonija i cela Vojvodina biće prekrivene vodenom površinom, a ako Jadransko more duboko prodre u kopno Italije dolinom reke Po, Venecija će prestati da postoji, dok će Crno more duboko, dolinom Dunava prodreti u Rumuniju i Bugarsku.

Pod vodom će biti polovina Velike Britanije i najveći deo severne Evrope: cela Danska i Holandija, veliki deo Nemačke i Finske, južni deo Švedske. Ovako bi prema pisanju američkog naučnika Lorena Vilijamsa (knjiga "Stop globalnom zagrevanju") mogla da izgleda buduća karta Evrope, ukoliko se, u narednih 200 godina nastavi trend globalnog otopljavanja, kada više ne bude leda na Zemlji i nivo svetskog mora poraste za 100 metara.

Izvor: "astrozmaj"
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ma to je za dvesta godina, bas me zabole sta ce biti tada  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Maradic to je na foru "Posle mene potop". Mada postoje realne šanse da većina nas to doživi. Ja mislim da je 2012-te prerano da se tako nešto desi. Ali recimo 2030-te nije nemoguće. Ako je suditi po nekim izvorima te godine nas čeka mnogo različitih događaja od udara asteroida i kometa, preko invazije vanzemaljaca, saka sveta, tranzicije u 4d pa evo sad i potop. Sve u svemu izgleda će 2012-te biti vrlo zanimljivo.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa tipovali su tesko osamdesetih da ce treci svetski biti 1997, cak bio snimljen film na tu temu i? I nista... Tako i ovo, dodje 2012 i prodje, pa proroci odloze propast za 2022 il tamo negde. Svi traze neko uzbudjenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
BlackBerry Torch
Ma nista se nece desiti...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

[b]Potop u Britaniji, Srbiji izlaz na more

POLOVINA teritorije Mađarske, istočna Slavonija i cela Vojvodina biće prekrivene vodenom površinom, a ako Jadransko more duboko prodre u kopno Italije dolinom reke Po, Venecija će prestati da postoji, dok će Crno more duboko, dolinom Dunava prodreti u Rumuniju i Bugarsku.

Izvor: "astrozmaj"
Nece se vise zezati na racun Madjarske kako nema more al ima mornaricu  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Ma to je za dvesta godina, bas me zabole sta ce biti tada  Smile
Mislim da nisi shvatio tekst.Sa ovom tempom otopljavanja proračuni pokazuju da će polovi biti otopljeni za dvesta godina.A dosadašnje osmatranje dokazuje da je otopljavanje daleko veće i brži,što znači da se  brzina otopljavanja udvostručuje svakih nekoliko meseci.
A nevolje neće doći za dvesta godina, pa da dotle bude sve u redu.I najmanji porast mora i okeana strahovite posledice i promene izazivaju,i to nas neće ostavljati bez brige to sigurno.I najmanji porast okeana recimo može promeniti podvodna strujanja u okeanima koja bi mogla povući još strahovitije klimatske promene koje takođe mogle da opustoše veliki deo zemljine površine ili da je pretvore u pustinju.
Dali možemo reći da su normalni ovakve obilne padavine koje u zadnje vreme opažamo? Dali je normalno da za nekoliko sati ispada toliko padavina koliko ispadalo za ceo mesec dok je naša klima bila stabilna?Dali možemo reći da je super to što sve više zemalja ima problema sa poplavama posle obilnih padavina?

Porast nivoa mora izaziva i „povlačenje“ obale. Na primer, porast od 1 milimetra, „povlači“ obalu za metar i po.

I najmanji porast nivoa mora izazvao bi strahovite poplave, a milioni ljudi postale bi izbeglice.

Izvor:"Glas Javnosti"

« Poslednja izmena: 12. Dec 2008, 00:04:19 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa daleko sam od mora  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
I ja sam daleko od mora,pa ipak sve češće i više imam problema sa vodom. Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
U jednom dokumentarcu na nacionalnoj gegrafiji su rekli, u vezi topljenja polova, da smo blizu granice posle koje povratka nema. Da li možemo to zaustaviti? Neverujem. Neki tvrde da je ovo deo prirodnog ciklusa i da tu nemožemo ništa da uradimo. Ima i tvrdnji da je ovo uvod u globalno zahlađene. Čak je i film snimljen po takvom scenariju. Mislim da se zove dan posle sutra. Vreme će pokazati ko je u pravu. Jedino sam siguran da se nikom to neće svideti.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:00:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.717 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.