Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 10:01:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 18 godina i jos uvek nevin :((  (Pročitano 25904 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
jednom u dve nedelje svaka cast...koliko imas godina?
meni je 7 dana vrhhh i to treba da izdrzim...
iskreno ili sex ili desanka kako kad,mada lepo se snalazim u ovoj ekonomskoj krizi  Smile
moj rekord je oko 14 dana ali hteo sam da pukneeeemmmmmm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
iskreno ili sex ili desanka kako kad,mada lepo se snalazim u ovoj ekonomskoj krizi  Smile
25 godina imam tebrane. Levanka je zakon. Treba samo da nadjesh razne hobije, da bi ti skrenuli paznju. Masturbacija je veoma potrebna, jer, posle vishe od trideset dana pauze, pochinjesh da primecujesh zene oko sebe, kada izadjesh na ulicu. Kao da osecash njihove feromone, nekako ti mirishu, ochi su im lepshe, primecujesh njihove obline, miris kose, osecash nekakav trip od glave do pete (pogotovo od plexusa do prepona, i nekakvo presecanje preko kolena), prija ti njihovo prisustvo neverovatno mnogo. Zato posle par masturbacija opet sve dodje na svoje mesto, i bude kako treba. Ponovo uzivash u charima skupljanja starih knjiga, leptirova, prouchavash Heraldiku & Vexilologiju, farbash i lepish srednjevekovne olovne vojnike od 54mm, igrash Confrontation sa figuricama koje si ti lichno ofarbao, FRPujesh Warhammer 40k sa drushtvom, razmishljash da li cesh upisati doktorat nakon magistrature ili nastaviti posao u USA. Kada izadjesh na pivo, posle dobre masturbacije, i ponesesh sa sobom neku dobru struchnu knjigu o oklopima iz XIV i XV veka, prosto, ne dozvoljavash svom mozgu da u sebi dash bilo kakve komentare, ako pogledom zakachish neke cure, sa stavom kao da imaju p@chku u boji, ili je od platine, ili cure kojima si u fazonu ako si se obukao na neki ''fazonski nachin'', ili neke shto upucuju hejtove prema momcima, ako im se sluchajno sretnu pogledi, a i boli te uvo i za one shto pochinju nekakav razgovor sa tobom uz osmeh od uveta do uveta, jer znash da u svojoj glavi pretpostavlja da te smatra lakom droljom, ili misli da je dovoljno ''riba'' da te zbari samo na svoj dekolte, jednostavno, opushten si, uzivash u krigli piva i prelepim oklopima Venecijanske, Milanske, Vinterbershke, Falkenbershke,... izrade.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
25 godina imam tebrane. Levanka je zakon. Treba samo da nadjesh razne hobije, da bi ti skrenuli paznju. Masturbacija je veoma potrebna, jer, posle vishe od trideset dana pauze, pochinjesh da primecujesh zene oko sebe, kada izadjesh na ulicu. Kao da osecash njihove feromone, nekako ti mirishu, ochi su im lepshe, primecujesh njihove obline, miris kose, osecash nekakav trip od glave do pete (pogotovo od plexusa do prepona, i nekakvo presecanje preko kolena), prija ti njihovo prisustvo neverovatno mnogo. Zato posle par masturbacija opet sve dodje na svoje mesto, i bude kako treba. Ponovo uzivash u charima skupljanja starih knjiga, leptirova, prouchavash Heraldiku & Vexilologiju, farbash i lepish srednjevekovne olovne vojnike od 54mm, igrash Confrontation sa figuricama koje si ti lichno ofarbao, FRPujesh Warhammer 40k sa drushtvom, razmishljash da li cesh upisati doktorat nakon magistrature ili nastaviti posao u USA. Kada izadjesh na pivo, posle dobre masturbacije, i ponesesh sa sobom neku dobru struchnu knjigu o oklopima iz XIV i XV veka, prosto, ne dozvoljavash svom mozgu da u sebi dash bilo kakve komentare, ako pogledom zakachish neke cure, sa stavom kao da imaju p@chku u boji, ili je od platine, ili cure kojima si u fazonu ako si se obukao na neki ''fazonski nachin'', ili neke shto upucuju hejtove prema momcima, ako im se sluchajno sretnu pogledi, a i boli te uvo i za one shto pochinju nekakav razgovor sa tobom uz osmeh od uveta do uveta, jer znash da u svojoj glavi pretpostavlja da te smatra lakom droljom, ili misli da je dovoljno ''riba'' da te zbari samo na svoj dekolte, jednostavno, opushten si, uzivash u krigli piva i prelepim oklopima Venecijanske, Milanske, Vinterbershke, Falkenbershke,... izrade.  Smile
brate ja tebe nista nisam razumeo
ali nista
a ne vidim ni celu poentu tvog posta
jedino ako hoces da kazes da kad se ne igras osecas bolje zene i vise si napaljen?????!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
brate ja tebe nista nisam razumeo
ali nista
a ne vidim ni celu poentu tvog posta
jedino ako hoces da kazes da kad se ne igras osecas bolje zene i vise si napaljen?????!!!!
Vishe si napaljen ako si danguba, besposlichar i ne masturbirash (da ti skratim prichu, da lakshe razumesh).   Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 13:03:44 od Lindberger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ko sto sam vec rekao u ovoj ekonomskoj krizi mi sasvim lepo ide  Smile
tako da i hocu nemam 14 dana slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
ko sto sam vec rekao u ovoj ekonomskoj krizi mi sasvim lepo ide  Smile
tako da i hocu nemam 14 dana slobodno  Smile
Znachi, cheshce masturbirash?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Jeste jeste, od tog se suši kičma, dobijaju ravni tabani i peruta kosa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
Jeste jeste, od tog se suši kičma, dobijaju ravni tabani i peruta kosa.

Masturbiranja? Ma od toga raste rep.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ne zalim se ova 2009 je dobro pocela ...
a vi samo zajebavajte ja odo kod moje desanke sad u 7  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
ne zalim se ova 2009 je dobro pocela ...
a vi samo zajebavajte ja odo kod moje desanke sad u 7  Smile
Napred choveche! Samo tako! I ja cu, za koji dan!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 10:01:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.