Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:03:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 18 godina i jos uvek nevin :((  (Pročitano 26138 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
sama si rekla da ima istinitih elemenata jeste da malo karikiram ali bolje biti brutalan nego uvijati pricu!!
da srecan sam sa ovakvim stavovima jer sam imao par situacija kao adolescent gde sam ipak verovao dal postoji nesto drugo pa se ponadao u to da postoji ljubav ali mali milion situacija iz svakodnevnog zivota svojih licnih a i drugih ljudi oko mene su mi pokazali da sam potpuno upravu kad ovako pricam i naravno da sam srecan u zivotu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
a za tebe jasikasi postoji moral samo neznam gde nema ga vise ni u crkvi a i ne treeba da ga ima prvim sam protiv morala sta to uopste znaci moral to je neko izmislio jer da?
pa zasto je taj pametniji od mene pa da ja sad treba da zivim po takvom modelu i da kazem eto to je moralno kao sto je i zakone pisao neki covek koji isto nista nije pametniji od mene ali njemu se diglo da stavi sta je dozvoljeno a sta ne i sad ja to treba da slusam??pa naravno da necu da slusam ali postoje stvari koje moram inace odo na robiju e a kad se uvede da se zbog nemoralnih radnji ide na robiju onda ce srbija da postane iran a ja verovatno vise necu krociti u njoj a ako ceo svet bude osudjivao nemoral onda cu verovatno da poginem u oslobadjajucem ratu od moralaca!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Evo moj kratak odgovor:
Ti si puko Smile Smile
Btw imas dugme izmeni.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Covjek misli da je pobrao svu pamet svijeta, a ni bukvar nije procitao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nisam ali sto to sto ja znam ti neces ni iz milijardi knjiga da naucis!!!vas je problem sto nece da priznate da sam realan a ne da sam puko i sad kao ja sam puko a jos ni jedan argument nisam video kojim bi mogli da demantujete ovo sto sam ja rekao!!!
mogu i ja da tebi kazem da si majmun magarac konjina ali cilj ovog foruma nije vredjanje vec ako imas nesto sa cim se ne slazes onda lepo obrazlosis drugacije a ako ipak nemozes da obrazlosis drugacije a neslazes se samnom onda lepo napises kako se sa tim ne slazes i da ti nezelis da zivis tako ali lepo priznas da sam u pravu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
nisam ali sto to sto ja znam ti neces ni iz milijardi knjiga da naucis!!!vas je problem sto nece da priznate da sam realan a ne da sam puko i sad kao ja sam puko a jos ni jedan argument nisam video kojim bi mogli da demantujete ovo sto sam ja rekao!!!
mogu i ja da tebi kazem da si majmun magarac konjina ali cilj ovog foruma nije vredjanje vec ako imas nesto sa cim se ne slazes onda lepo obrazlosis drugacije a ako ipak nemozes da obrazlosis drugacije a neslazes se samnom onda lepo napises kako se sa tim ne slazes i da ti nezelis da zivis tako ali lepo priznas da sam u pravu!!!

Pa zato sto ti ne pricas ni o cemu sto se moze matematicki dokazati. Zato ne mozemo da pricamo da si u pravu..Je' l ti imas neki opipljivi dokaz za to sto pricas?

To sto ti imas takav zivot, ili sto ti mislis tako ili sto si ti imao takva iskustva uopste ne znaci da je to tako i da si ti u  pravu a zaboga, svi ostali koji se zaljubljuju ili vole, ili imaju duge veze i brakove koji nisu iz nekog materijalnog interesa ili sta si ti vec nabrojao, glupi, naivni adolescenti i ludi ljudi..
Zivot ti je onakav kakvim ga naicnis, u to sam sigurna. Ako guras kroz zivot sa mislju da ne postoji ljubav sigurno je neces naci nikad. Nista ne pada sa neba, jebiga, moras da se pomucis za neke stvaril.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 23:39:14 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
dada ima i drugach brakova pa svaki dan citam u novinama muz izbo zenu deca gladuju ubio decte i zenu kastrirao samog sebe da dokaze zeni da je voli i mali milion primera sigurne kuce pune svako 2 dete sa maltretira svaka druga zena bije i onda neko meni kaze da se lose odnosim prema zenama!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
dada ima i drugach brakova pa svaki dan citam u novinama muz izbo zenu deca gladuju ubio decte i zenu kastrirao samog sebe da dokaze zeni da je voli i mali milion primera sigurne kuce pune svako 2 dete sa maltretira svaka druga zena bije i onda neko meni kaze da se lose odnosim prema zenama!!!

Ne kapiram sta hoces da kazes time...
Pa ti primeri sigurno nisu mnogobrojniji od prosecnih ljudi svakodnevnice koji se normalno vole, normalno svadjaju, mrze sa vremena na vreme, jedu, spavaju zajedno...Slucajeva za psihijatriju je oduvek bilo i bice, al' to nije reprezentativni primerak necega, pogotovo ako su u procentualnoj manjini...To sto je neki muz tamo izbo zenu je tragicno i groteskno, ali sigurno nece uticati na normalnost moje ili neke druge veze...
Inace, tesko te je pratiti, skaces sa teme na temu...I breeee...Mnogo si crn...Razvedri se malo (:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kad tema nema smisao onda i ovolika buka oko nicega
18 nije spavao ni sa jednom pa staaaaa
ako ne spavas do 25 e onda si vec u problemu ali opusti se i idi spavaj imas jos 7 godina do tada
mada ja sam bas drukcije cuo a i doziveo lepa iskustva sa seljancicama u okolini Nisa,Kraljeva,i Uzica mnogo su slobodne (ono sto sam ja video i doziveo a tek ono sto sam cuoooo
Mada moguce da sam tako lepo prolazio zbog table BG na mojim kolima,i onda klasika ti si iiz Beograadaaaa ali sa onim akcentom jel oces da me karas
i sta reci posle ovolikog pisanja vec sam se izgubio u temi Ziveo Beograd ziveo ziveoooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
Citat
Masturbiram jednom u dve nedelje.
godine sine, godine.  Smile    Smile    Smile  
Moranje je to, ili cesh oteci dole.  Smile Kad se dvoje k@r@ju treci se koristi.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 10:25:00 od Lindberger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:03:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.