Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143169 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Nisam te razumeo u kom smislu je nebitno,mislis treba meni da bude nebitno tj.da nemam blam
 ili je ta prica vec osudjena na propast?
A sto se tice autora to je jedan lik glupo je da ga reklamiram bio je u novinama mozda si cuo za njega. Fora daje casove i naplacuje ih papreno samo ne znam ko ide na njih.

U smislu da tebe ne zanima da li ona ima decka ili ne , ti prilazis njenom drustvu , postajes najbitniji u njenom drustvu , ti vodis glavnu rec , nju ignorises i posle kada vec oseca veliku privlacnost prema tebi odvajas je od drustva i cepas. Dakle uopste nije bitno , cesto devojka i precuti da ima decka pa ga prevari s tobom  Smile Tebe treba da boli uvo za to , nikako da je pitas da li ima decka samim tim automatski spustas svoju vrednost jer trazis dozvolu da je muvas. To se ne trazi  Smile

Iskreno, na ulici nikada nisam u smislu da bas pridjem nekoj koju bas ne poznajem da bih se upoznao. Sto kaze Virke, treba bas da se potrevi situacija.  Smile

Citat
gledam u diskotekama retko ko pridje,devojke odvojene za svojim stolom,muskarci odvojeni.
Pricao na jednoj temi bas o tome... Sta ga znam, ako ces da muvas, nije toliko bitna okolina koliko ti sam. A i neki put izadjes samo zbog provoda sa drustvom pa ti i nije bitno da ides da muvas neku.

Sa druge strane, neki put ti stvoris situaciju, neki put se situacija sama stvori od sebe. Ne mozes ni da anticipiras sta ce kada da ti se desi. Zato i ne volim svu ovu sablonizaciju situacija prilaska. Konkretan slucaj je drugo, sve ostalo je nekako vise "kako ispadne" nego da ce bas tako i tako ispasti.  Smile

E pa vidis zato ljudi koji idu na srecu nemaju toliko uspeha koliko skolovani , a tek oni vrhunski koji su prosli studije i usavrsili se u praksi  Smile

Moje misljenje je da si ti veoma uplasen , u pocetku kada bi poceo da prilazis devojkama na mestima koja su van tvoje komforne zone , vremenom bi ti postalo normalno , defjult sto bi se reklo.

Ma da, iskreno, nisam nešto u životu mnogo prilazio devojkama, bukvalno isto toliko puta su one napravile prvi korak.
Ja prilazim kad procenim da imam neke šanse, kad nam se sretnu pogledi par puta, kad vidim neki smešak i slično... Trudim se da me devojka primeti, nekad i da primeti da je gledam, ali ako me ne konstatuje mnogo su male šanse da priđem.

Za tebe i Don SHoneta  Smile

Pravilo 3 sekunde

Cim vidis neku devojku koja ti se svidi u roku od 3 sekunde joj pridji. Ukoliko je gledas , cekas neki znak , opadas u njenim ocima i ona te smatra pickom , a njoj picka nije potrebna.

Dakle odma , bez oklevanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Podvlacenje pogledom hahahaha. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

E pa vidis zato ljudi koji idu na srecu nemaju toliko uspeha koliko skolovani , a tek oni vrhunski koji su prosli studije i usavrsili se u praksi  Smile

Moje misljenje je da si ti veoma uplasen , u pocetku kada bi poceo da prilazis devojkama na mestima koja su van tvoje komforne zone , vremenom bi ti postalo normalno , defjult sto bi se reklo.

Skolovani.  Smile Smile Smile Smile

A inace ti me zaista poznajes i znas kako meni idu prilasci.  Smile Smile Boze, sta necu sve da procitam ovde. Begam, nije vise interesantno ni pricati generalno o ovome. Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Nema potrebe da se pravdas , nerviras i dokazujes bilo kome  Smile Tvoj zivot tvoja stvar , rekao sam ti vec da mi nije namera da te provociram ili vredjam , samo iznosim svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ne nerviram se, interesantan si mi.  Smile Mislis da da je dovoljno ponasati se po obrascu i da svako ko ne postuje pravila obrasca dozivljava neuspeh a da ce svako ko se ponasa po pravilima obrasca biti hebac "par excellence". Jednostavno mi je smesno.  Smile

No, da te ne zadrzavam previse.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Citat
Cim vidis neku devojku koja ti se svidi u roku od 3 sekunde joj pridji. Ukoliko je gledas , cekas neki znak , opadas u njenim ocima i ona te smatra pickom , a njoj picka nije potrebna.

A šta batice ako ona njega nije snimila za te 3 sekunde?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat

A šta batice ako ona njega nije snimila za te 3 sekunde?

Smile

Buki , ti si meni upravo rekao da cekas da ti devojka da dozvolu da bi joj prisao.

Kada se prilazi ribi nikada ne treba prici direktno i pribliziti joj se head-to-head pozicija ako me razumes  Smile Nikako! Dijagonala :

Devojka - D
Momak - M

Primer dve devojke stoje kod sanka , okrenute jedna prema drugoj , momak prolazi i onako usput zapocinje razgovor , prica preko ramena:

D       -      D

M(>)

Dakle momak prolazi i prica preko ramena , zapocinje neku temu i svojim govorom tela im daje do znanja da uskoro ide i da nije napaljeni kreten. Devojke se okrecu prema njemu , a on tek kasnije kada su zasluzile njegovu paznju okrece se prema njima , govori im da ima samo par minuta jer ima drugih posla ( Da se vrati drustvu recimo ) , njegova meta ( devojka koja mu se svidja , jedna od te dve ) biva ignorisana od strane njega , ona pocinje jako da se interesuje , dodiruje ga , on je ,,zajebava'' i nakon toga drugarica(prepreka) sama odlazi , ili ti odvodis ovu devojku u stranu i zavrsavas pos'o.

Kraj .

Objasni ti meni , zasto devojka mora da te vidi (da ti da signal ) da bi joj ti prisao ?

Pravilo 3 sekunde .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Moze da prodje i vise od tri sekunde.Na primer skupljas hrabrost da pridjes nekoj devojci a pri tom se trudis da ona tebe ne vidi,tj.da budes neprimetan. Obuhvatim pogledom ceo klub i primetim neke gde je dvoje-troje maksimum u grupi devojaka i onda cekam da im pridjem ali uopste ne gledam prema nijma da me ne bi provalile da cu prici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Ti si reko "ako joj ne priđeš u te 3 sekunde opadaš u njenim očima". Pa ja te pitam, kako da opadneš u njenim očima kad ona i ne zna za tvoje postojanje? Tupavi.

Citat
Objasni ti meni , zasto devojka mora da te vidi (da ti da signal ) da bi joj ti prisao ?

Zato tupavi što možda ima dečka ili nije došla da se muva. Ne ide ni ići od jedne do druge i muvati šta stigneš.

Živiš u malom gradu tupavi. Misli o svojoj reputaciji. Nastaviš li tako u 28 godina ćeš moći da jebeš samo 15-godišnjakinje.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 21:31:26 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Ma, nemate pojma...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.