Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143246 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Kad sam išao raditi intervju sa Štulhoferom na Filozofski fakultet, jednostavno nisam mogao vjerovati. More zgodnih studentica u svakom dijelu zgrade!
Ma sta mi naprica.  Smile

Sto se tice prvog teksta, to je vise do osobe ali treba iskoristiti sansu pa makar joj se upucavali u liftu zgrade.  Smile

Drugi tekst je o cestim mitovima i generalizacijama i kako nista ne treba shvatati doslovno pa ni kada vam kazu da samo budete ono sto jeste.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Uistinu dobrih riba i na našem Filozofskom. Ima ih na svim odeljenjima, osim na istoriji dapače. Možda jedna... eventualno dve.

Al zato Psihologija i Pedagogija vade prosek.

Inače mudro zbori ovaj Hrvat, svaka mu na mestu.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Jesi siguran da su te dve lepe i normalne? 

Da sam ja lepa i normalna žena, poslednje mesto gde bih tražio dečka je internet.

A sta ces... "danasnja omladina" ne'a bas nesto ni para Smile da izlaze na mjesta gdje mogu vidjeti,
popricati, opipati i pomirisati cure... Smile

Promaseni... internet ti sluzi za zabavu, ucenje ili posao...
A ne za trazenje srece ...Mada cuo sam za neke internet  brakove  Smile
Sta znam...ono.. upznas se. virtuelno.....kuckas...razmijenis fotke...i sta.. muvanje..na crno... Smile
tj na tastaturu...jel to stvara neki osjecaj... :shock:je l se zaljubis tako na  na crno... Smile
Je l moguce to uopste... Smile Mislim ne vidis , ne cujes, ne osjetis...samo citas... Smile
Ne kontam ja to nista vala... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kao u starom veku, dopisivanjem, nema pipkanja. To ti je moderna romanitika.
A dozina poruke zavisi od oba sagovornika......i kolicina razmenjenih informacija.
bobaK super je zabavljati se preko neta.... Ali naidjes na razne likove...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Uistinu dobrih riba i na našem Filozofskom. Ima ih na svim odeljenjima, osim na istoriji dapače. Možda jedna... eventualno dve.

Sto rece jedan moj drugar: "Ovde kod tebe na faksu mozes slobodno da stanes kod stepenica izmedju spratova i da se upucavas zenskama. Cak i da uspes jednom u deset slucajeva opet si na dobitku jer su odlicne zenske."  Smile A ima ih, cak i po grupama kao sto su Anglistika i Sociologija.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 

Inače mudro zbori ovaj Hrvat, svaka mu na mestu.

Сад ми кажеш да на историји нема риба Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa to ti je bolje, ako uradis nesto kod neke pa zaseres, onda makar neces morati da je vidjas svaki dan. A ionako imas dosta zenskih osoba na drugim grupama tako da je izbor odlican.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
imam mali problem. . . u obliznoj prodavnici zaposlila se devojka koja mi se jako svidja(ne poznajem je,ne znam ni kako se zove ni nista)za svaku sitnicu sada idem u prodavnicu(i ako mogu da kupim sve odjednom)takodje imam jos par prodavnica blize,ali ja bas idem u tu. . . ne znam kako da joj pridjem,a devojka je bas slatka,ljubazna,uvek se smesi kada me vidi(a mozda se svima smesi,bem li ga)jako sam stidljiv decko tako da mi je problem. . . a i sve pare sam potrosio u prodavnici. . . ne znam sta da radim. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Smiley a kolika je razlika u godinama, imali je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
imam mali problem. . . u obliznoj prodavnici zaposlila se devojka koja mi se jako svidja(ne poznajem je,ne znam ni kako se zove ni nista)za svaku sitnicu sada idem u prodavnicu(i ako mogu da kupim sve odjednom)takodje imam jos par prodavnica blize,ali ja bas idem u tu. . . ne znam kako da joj pridjem,a devojka je bas slatka,ljubazna,uvek se smesi kada me vidi(a mozda se svima smesi,bem li ga)jako sam stidljiv decko tako da mi je problem. . . a i sve pare sam potrosio u prodavnici. . . ne znam sta da radim. . .

Sta da radis ?

Prodavacice su isto ljudi...Velika greska svih je sto se ponasaju prema njima kao da su roboti , uzmes platis i izadjes...Budi duhovit , pricaj s njom opusteno , zadirkuj je malo , taman toliko da se ne uvredi , a opet da se iznenadi sto imas muda da joj pridjes u takvoj situaciji...Zapocni pricu , zgotivite se , sve polako i bez nervoze.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.