Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143829 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Da u nekim trenucima pokazuje da joj se svidjam a opet me nekad ispali pa ne znam sta da mislim(Valjda su takve devojke).Njena najbolja drugarica s kojom sam super kao ubedjivala me nesto tipa ma dzabe se ti trudis kao ona samo misli na tog lika iz Novog Beceja,a nekidan ja joj kazem znas ne svidja mi se ona vise i ona na mene kao sto otkud znas da se ti njoj ne svidjas:D
A inace imam problem sto se kao ne lozim na nju nego sam se zaljubio sto je drugacije.
Drugi problem je da sto je mozda sramota nisam imo devojku jos.Jbg.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Da u nekim trenucima pokazuje da joj se svidjam a opet me nekad ispali pa ne znam sta da mislim(Valjda su takve devojke).Njena najbolja drugarica s kojom sam super kao ubedjivala me nesto tipa ma dzabe se ti trudis kao ona samo misli na tog lika iz Novog Beceja,a nekidan ja joj kazem znas ne svidja mi se ona vise i ona na mene kao sto otkud znas da se ti njoj ne svidjas:D
A inace imam problem sto se kao ne lozim na nju nego sam se zaljubio sto je drugacije.
Drugi problem je da sto je mozda sramota nisam imo devojku jos.Jbg.Smile

Novi Becej  Smile Odakle si inace?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 

Нисам знао да је другачије.

Мораш бити опуштен. Smiley Ако ти не иде нађи неку траву, то ти је неких 500-1000 динара, купу на трафици ризлу, одради се и иди код ње!
И мене нека девојка већ месец дана завлачи, али је заљубљена у мене, само што ме јебе.Мораш бити смирен и не смеш дозволити да те изнервира! И нема везе што ниси имао девојку, ни не спомињи. Smiley Ја сам пре ње имао неку Тину (а и ова сада се зове Тина) и био сам годину и два месеца са њом, и вероватно не зна. Само буди опуштен да те не провали!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
PickUpLine: ne znas, dok ne das.  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
bolje nek kupi sebi ekser ili nesto malo spida......od nih se jezik razveze... Smile
a dobra vutra kad opali... ne mozes progovoriti rijeci... Smile

salim se ja malko...

savjet ti je da se opustis...i da se ponasas normalno... Smile
i da se ne drogiras..jer veoma lako ti se moze svidjeti... Smile
i onda ces postati propalica... Smile
a tu malu curu ce neko drugi safatat... Smile

« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 20:41:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 

a tu malu curu ce neko drugi safatat... Smile

А можда и не! :Д Шалим се. Smiley А што се тиче спида, ако га одради, неће му се само језик развезати. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Inace sam iz BG-a.Idem u gimnaziju tako da se ne drogiram niti cu niti pusim i pijem.A to da ce je neko smuvati nece jer se nikom ne svidja kao da bi bio s njom posto je stidljiva msm ima par njih ali ih ona otkacila.A da se opustim moram ali ne znam kako kad je vidim nekako nem pojma o cemu da pricamo,a na fejsu ko ludaci se dopisujemo svaki dan po sat vremena ako ne i vise.Doduse poslo mi je malo za rukom da se opustim bas sinoc kad sam izasao s njom i par drugarica i bilo je super,sem sto kad se svaki put nasmejem pogledam nju.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Moj savet - opusti se i kreni kroz zajebanciju da nabacuješ nešto kako ti se sviđa, hoćeš da budete zajedno i sl., pa onda uozbiljiš priču i kreneš ozbiljno da napinješ, pa ako te stvarno iskulira i otera te u tri lepe kažeš "koji ti je bre, zajebavao sam se" itd, razumeš?  Smile  jer treba da shvatiš da ti ona kao drugarica ne treba u životu, koji će ti, i nemaš šta da izgubiš, čak i da se naljuti, a neće sigurno, kao i bilo koja na ovom svetu.....

« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 23:32:33 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Daj neki primer kroz koji mogu da provucem da mi se svidja i to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Šta znam, ti pričaš sa njom svaki dan, fora je da u nekom trenutku u razgovoru provučeš to, npr. kad pričate o nekoj devojci, kako izgleda, da li ti se sviđa i to, ti kažeš "ma nemam pojma, ja sam zaljubljen u tebe, ne vidim ništa drugo...", uz smešak ovo-ono, onda će ona da ti kaže "ma ne seri", a ti "ok, ja ti lepo kažem, a ti kako hoćeš..." Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.