Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 17 puta izboo devojku u centru za socijalni rad naocigled radnika  (Pročitano 3693 puta)
12. Avg 2009, 21:09:08
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
CELU NOĆ OŠTRIO NOŽ
JADRANKA DURMIŠEVIĆ, MAJKA BRUTALNO UBIJENE JOVANE DENČIĆ (17), U RAZGOVORU ZA KURIR OTKRIVA KROZ KAKAV PAKAO JE NJENA ĆERKA PROŠLA SA UBICOM SENADOM REDŽIĆEM (24)

KNJAŽEVAC - Pošto je Okružno tužilaštvo u Zaječaru podiglo optužnicu protiv Senada Redžića (24) iz Knjaževca, koji je 9. juna ove godine u Centru za socijalni rad u prepodnevnim satima naočigled brojnih službenika sa 17 uboda nožem usmrtio nevenčanu suprugu Jovanu Denčić (17), majka ubijene Jovane Jadranka Durmišević odlučila je da progovori o paklu kroz koji je prošla njena kćerka.

- Nedelju dana pre ubistva Senad je Jovanu maltretirao i zlostavljao, kao i mnogo puta ranije. Vezao joj je ruke i noge i prislonio je uza zid. Najpre ju je šamarao stavljajući joj žilet uz lice, a onda je počeo da je udara pesnicama po stomaku. Potom ju je ujeo za nos i napravio rupu iz koje je liptala krv. Pred zoru je uspela da pobegne kroz prozor kupatila. Otrčala je pravo u policiju i patrola ju je odvezla u hitnu službu. Posle ovoga centar ju je smestio u hraniteljsku porodicu. Senad je nekako doznao gde je i uspeo da je pod pretnjom odvede svojoj kući. Te noći sam je svuda tražila, obišla sam sve ulice, parkove, a onda sam došla u policiju - kroz suze priča Jadranka dok na grudi privija sliku ubijene ćerke.

Ona je te noći molila policiju da nešto preduzme.
- Rekla sam, ako sada ne odete, ubiće mi dete - dodaje Jadranka.
- Patrola je otišla u njegovu kuću i tamo zatekla Jovanu, koja je stojeći iza Senadovih leđa rekla da će narednog jutra otputovati za Pirot. Dva dana kasnije Senad je ubio Jovanu. Centar za socijalni rad trebalo je da pošalje Jovanu u neku hraniteljsku porodicu van grada, kako Senad ne bi saznao gde je ona. Znali su koliko ju je maltretirao, zlostavljao i nikako nisu smeli da ih zovu zajedno na razgovor. Nikada mi neće biti jasno zašto mi Jovana nije vraćena još kad sam prvi put prijavila njen nestanak - priča majka.

Jovana je imala samo 14,5 godina, a Senad 19 kada se zaljubila u njega. Toliko se zaljubila da je pobegla od majke i počela da živi sa njim. Jadranka je policiji prijavila njen nestanak, ali joj ćerka nije vraćena.

- Ne razumem zašto niko nije mogao da je zaštiti - pita potreseno majka ubijene Jovane i dodaje da je Senad počeo da zlostavlja njenu ćerku posle samo nekoliko meseci zajedničkog života. Ona smatra da je Centar za socijalni rad mogao da spreči Jovanino ubistvo.

- Nikada neću razumeti te ljude. On je 17 puta ubo nožem moju kćerku, to nije trajalo sekundu ili dve. Zar niko nije mogao da reaguje, podigne na njega kompjuter ili stolicu. Jedna socijalna radnica mi je kasnije ispričala da je videla kako je Senad klečao nad mojom Jovanom i zarivao joj nož u telo. On je bio sakrio nož iza leđa, a na ulazu u centar, gde su ih bili pozvali na razgovor, nije bilo obezbeđenja koje bi ga pretreslo. Jovana je nameravala da ga ostavi, a on ju je tada molio da to ne čini, tražio je pomirenje. Pošao je, navodno, da se pozdravi sa njom i onda joj zario nož u grudi 17 puta, možda i više. Pre toga je pred mojom Jovanom cele noći oštrio nož kojim će je ubiti. Vrata i prozore je zakucao ekserima da ne bi mogla da pobegne - završava Jadranka.

Izvor : Kurir

nisam mogao da dodjem sebi dok sam citao ovo...
ova devojka je moje godiste...i onda se ja nekad bunim da je zivot los...
jadna...
a njega treba na mucenje...
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 21:18:42 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Nemam reci  Smile Ovo je strasno....  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N95-2 & 5800
I on je jos uvek ziv? Joj kako ne podnosim takve stvari a ni posmatrace takvih stvari. Sve neke biiip, samo gledaju, ja bih uskocio jbg makar popio noz, nebih mogao da gledam takav masakr a da nista ne pokusam da preduzmem... Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 3220
Inace pokojna devojka je bila u cetvrtom mesecu trudnoce, a imali su i jedno zajednicko dete od oko dve godine.

Fakticki on je ubio dve osobe, suprugu i njihovo nerodjeno dete.

Kazna od 40 godina je preblaga, ako dobije i toliko Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
Inace pokojna devojka je bila u cetvrtom mesecu trudnoce, a imali su i jedno zajednicko dete od oko dve godine.

Fakticki on je ubio dve osobe, suprugu i njihovo nerodjeno dete.

Kazna od 40 godina je preblaga, ako dobije i toliko Smile
e sad stvarno ne mogu da verujem...
bolesnik...

stvarno bi voleo da ga stave na neku spravu na mucenje...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
@ Sunny

Za jos vece zlocine su dobijali manje kazne... Ne verujem da ce dobiti vise od 15 godina, to je neki standard poslednjih godina u ovoj nasoj sjebanoj drzavi, izvinjavam se sto moram tako da kazem....  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ja kad kažem da treba pobiti govna i gotova stvar, oči bi da mi izvade...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 3220
@ Sunny

Za jos vece zlocine su dobijali manje kazne... Ne verujem da ce dobiti vise od 15 godina, to je neki standard poslednjih godina u ovoj nasoj sjebanoj drzavi, izvinjavam se sto moram tako da kazem....  Smile

Toga se i ja bojim, da ce lik za desetak godina biti slobodan ko pticica na grani.

Jedino resenje bi bilo da se vrati smrtna kazna, takvi drugaciju kaznu jednostavno ne zasluzuju.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

you should find what you love and let it kill you

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5071
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ja kad kažem da treba pobiti govna i gotova stvar, oči bi da mi izvade...  Smile

Smile ja podrzavam  Smile
IP sačuvana
social share
In every life we have some trouble
But when you worry you make it double
Don't worry — Be happy Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj stil delovanja se vec zna.
Testera, kanap, benzin za pocetak, a ako ostane ziv ima vremena za sve ostalo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.