Slobodno postavi ... ali ako postavljas na Klinici, a ne u e-books, onda dakle : sve na Sprskom (sve prevedeno) i obrati paznju da se tweakovi ne ponavaljaju sa onima iz top teme o Visti. Takodje bi bilo pozeljno da proveris svaki tweak na svojoj masini (pod Vistom naravno), cisto da ne bi imali tweakove koji ne valjaju ili vecini korisnika ne rade
Dakle, ako neces da prvodis postavi u literaturu ovde
Reinstalirao sam svoj laptop i sada ne mogu se nikako sjetiti kako da namjestim ono kad pritisnem ctrl-alt-del i da imam mogucnosti da zakčljucam laptop,molim ako netko znam da mi kaze?
koristi taster Win+L za zakljucavanje to ti je najbolja opcija ...
a ako ti treba cela ctrl-alt-del opcija sa sotalim mogucnostima, onda moras da ubijes welcome screen, a toc da uradis tako sto ces da odes na control panel, pa user accounts, pa change the way ... , pa odstikliras welcome screen. To znaci da ces morati da kucas user i pass svaki put kad se logujes na masinu i imaces ctrl-alt-del opciju za lockovanje i za ostale opcije.
a mozes i da napravis precicu na desktopu recimo:
desni klik na desktop new pa shortcut upises ovo gore u komandnu liniju rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation next nazovi precicu kako god ti drago recimo :zakljucaj se i finish klikom na shortcut zakljucavas komp i otkljucavas ga passwordom
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 19:39:04 od MunkaZe »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.