Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "1389" тражи заштиту од Русије  (Pročitano 36652 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Hkj, sve te nacionalističke organizacije su gomila neonacističkog smeća. Možda oni i nisu toga svesni, ali rade samo na štetu srpskog naroda. Ne treabju nama ne vladine organizacije da razvijaju Srbiju i svet o srpskoj naciji. To treba da radi vlast u Srbiji, zato je i birana. Ova boranija svojim nasilnim ponašanjem unosi samo nemir i nesigurnost . Kada je trebalo da bude ona parada , pa je premestiše naušće održavo se i teniski meč Srbija Uzbekistan u Beogradskoj Areni. Neka se deca iz mog komšiluka spremala na meč, ali se roditelji plašili da ih puste, jer eto na Ušću je trebalo da bude taj skup, a Obraz zapretio neredima.Zar nam treba takva država, da se nesme na ulicu? Da li je to domet Obraza, 1389 , Naših i ostalih , šatro srpskih patriJota?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Перуђи, трећи пут те питам како си идеологију Љотића препознао у 1389 ?
Ај признај да си само лупио и остао жив.

kmilos992, Образ никада нија прозивао на расној основи. Заправо једине неонацистичке групе су она Давидовићева и крв и част и расонисти.
Образ су више православни фундаменталисти, а једини грех покрета 1389 је што су отворено против ЕУ.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
hm....ok..neam ja nista protiv obraza,1389,stroja...
al bre........pretuci francuza..koji je pevao nase pesme....jedva cekao da dodje u srbiju.....decko nista ruzno nije rekao...msm..tuci ga palicama,i lancima...pa stvarno smo stoka...da je amerikanac..pa ajde nekako....al ovaj bio normalan decko....msm.bruka za srbiju....sram nas bilo......
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
@Гамбино
i ja sam neprijatelj EU i nato-a...i svih tih nafuranih majmuna.....al sto kazu...budimo ljudi iako smo srbi....zasto lincovasmo coveka.......????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
1389 ће надживети дикататуру

„Бивши“ члан Управног одбора Српског народног покрета 1389 Игор Маринковић каже да је прави разлог прогона ове организације антирежимско деловање и противљење уласку Србије у ЕУ. Он каже да је власт свесна опасности од социјалних нереда и да у склопу своје самоодбране кренула у укидање независних медија, антирежимских организација, навијачких група и забрану јавних окупљања.

- Режим зна да је крај близу и жели на силу да се одржи. Сећају се како су срушили Милошевића и покушавају да спрече да се и њима деси исти сценарио. Актуелни режим је срушио Милошевића уз помоћ омладинских организација, навијача, слободних медија и сада по сваку цену жели да спречи да та оруђа буду употребљена против њих.

Оптужују вас да се залажете за насиље, да ширите ксенофобију, хомофобију и мржњу према другим верама и нацијама, као и њихов прогон?

Волео бих да чујем одговор кад и где смо то радили и зашто тада нисмо ухапшени. Оптужницу против нас пишу Тадићеви маркетиншки стручњаци а не полицајци и тужиоци. Све акције СНП 1389 су биле ненасилне и ни једна није пропагирала то за шта смо оптужени.

Говориш о ненасиљу а у стану код вашег портпарола пронашли су пиштољ?

Не верујем да тај пиштољ припада Миши Вацићу и мислим да му је подметнут током претреса. Познајем Мишу четири године и никада није споменуо да има пиштољ нити је био склон насиљу. Он је примерен студент Правног факултета, уредник студентских новина „Правник“... Чак и када би пиштољ био његов, какве везе то има са 1389? Да ли смо икада користили пишоље на нашим скуповима? Да ли за 1389 важи колективна одговорност? Код мене у стану нису пронашли никакво оружје али то нећете чути у вестима.

Зашто би полиција подметнула пиштољ?

Ако су га подметнули, то је урађено зато што морају да измисле основ за забрану 1389. Како другачије објашњавате да тужилац шест дана најављује забрану СНП 1389, а да тек на дан кад је поднет захтев за забрану полиција креће у скупљање доказа? Унапред су написали оптужницу а сада покушавају да је оправдају пред јавности.

Да ли је теби нешто заплењено?

Дескоп и лаптоп компјутери, транспарент „Победа здраве и  нормалне Србије“ и налепнице против Млађана Динкића. Замислите, чак ми нису нашли на фантомку.

Да ли си ти сад у бекству?

Наравно да не. Никад нисам кршио закон и појавићу се ускоро у полицији са својим адвокатом и у присуству новинара. Отишао бих већ данас али сам јако заузет. Организацију треба припремити за деловање под забраном. Сигуран сам, чим одем у МУП, да ће ми одредити притвор на основу лажних сведочења и подметачина као што су то урадили Миши.

За шта те оптужују?

Ако сам добро разумео за „угрожавање безбедности“. Могу само да се насмејем томе јер свако ко ме зна разуме да је реч о лажној оптужби. Никада нисам ни чинио ни позивао на насиље. Верујем да свако зло може да се победи и ненасилним методама. То ћу рећи у полицији на том „информативном разговору“.

Полиција тврди да се поједине организације финансирају од дроге?

Ако је то истина, то нема везе са 1389. Православље и наркоманија не иду заједно. То је само још једна подметачина полиције. Не бих се изненадио да сутра кажу да има индиција да сарађујемо са Вехабијама или са ОВК.

Шта ћете да радите кад вас забране?

Исто што и до сада. Поштујући све законе државе Србије борићемо се против диктаторског режима Бориса Тадића. Да ли ће нам забранити да мислимо својом главом? Управо смо отпочели кампању налепницама против прогона медија коју врши Млађан Динкић. Наши активисти су добили упутство како да делују у случају забране и сигуран сам да ћемо као Покрет преживети овај прогон. 1389 ће надживети диктатуру.

Изгледа да су вам хомосексуалци дошли главе?

Парада је употребљена како би се обрачунали са нама. Шта смо то драматично урадили 20. септембра? Прошетали смо градом, седели у кафићу „Плато“ пола сата, били на литургији. Није им то било довољно да нас осуде, па су полицајци Раде Благојевић и Ивица Ивковић дали лажне исказе да је Миша Вацић био на „Платоу“ до 9.40 иако је у 9 био на литургији у Цркви светог Саве. На основу тог лажног исказа осудили су Мишу, а на основу те лажне пресуде траже забрану 1389. Снимци Фонета и још неких медија доказују да су полицајци лажно сведочили.

Али покушали сте да одржите забрањени скуп?

Забрањен је био педерски скуп, а ми за наш нисмо добили никакаву писмену одлуку. Тек када смо дошли на „Плато“ рекли су да нам је скуп забрањен на основу Уредбе о забрани окупљања од 19. до 27. септембра. Такође, занимљиво је да су педери добили писмено решење и чак им је понуђено да се окупе на другој локацији (Ушћу или палати Србија). Зашто СНП 1389 није понуђено да се окупимо на нпр.  Кошутњаку? Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?

Дачић тврди да сте хтели да бацате молотовљеве коктеле на хомосексуалце, да нападате амбасаде, пронашли су бакље, каменице...

Дачић смишља оправдања зашто је забранио скуп а скуп је забрањен јер се већина грађана противи паради и јер полицајци нису хтели да штите тај скуп. Скуп би био отказан и да 1389 не постоји. Јавна је тајна да је велики број полицајаца пред 20. септембар затражио боловање или одмор и да су многи рекли да ће одбити наређење. То је прави разлог забране. Полицајци нису смели да окрену леђа педерима.

Зашто се сада представљате као бивши члан Управног одбора СНП 1389?

У СНП 1389 више нема функција. Сви смо сада активисти. Због великог притиска режима нисмо у могућности да наставимо са редовним начином функционисања, тако да ће сви локални одбори деловати самостално. Тако чак и ако цео УО незаконито ухапсе, СНП 1389 ће наставити да делује. Функције више немају значај, само дела.

Шта очекујете да постигнете?

Рушење проевропског-пропедерског диктаторског режима Бориса Тадића, Ивице Дачића и Млађана Динкића!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
realno...treba radja da se digne..kao 5.oktobra.....ovo ovako ne moze....samo srljamo u propast!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
@Гамбино
i ja sam neprijatelj EU i nato-a...i svih tih nafuranih majmuna.....al sto kazu...budimo ljudi iako smo srbi....zasto lincovasmo coveka.......????
Па ја баш то кажем, будимо људи поштујмо све жртве. Похапсити наше убице, осудити их, послати на робију, а затим условити Француску да исто уради и са својим злочинцима. Ако не желе ослободити осумљичене за убиство Татона.
Ја не видим ништа лоше у томе. Тако раде људи. А ми ако смо стока и живина, онда треба да рехабилитујемо европске злочинце, да забранимо сваки спомињање српских невиних жртава и да се посипамо пепелом.
Да смо људи бранили би свој интересе, на исти начин на који брани Француска брани своје. Ако хоћемо да будемо стока, онда правац ЕУ и гласајте за Тадића и Николића.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
@Гамбино
Па ја баш то кажем, будимо људи поштујмо све жртве. Похапсити наше убице, осудити их, послати на робију, а затим условити Француску да исто уради и са својим злочинцима. Ако не желе ослободити осумљичене за убиство Татона.
Ја не видим ништа лоше у томе. Тако раде људи. А ми ако смо стока и живина, онда треба да рехабилитујемо европске злочинце, да забранимо сваки спомињање српских невиних жртава и да се посипамо пепелом.
Да смо људи бранили би свој интересе, на исти начин на који брани Француска брани своје. Ако хоћемо да будемо стока, онда правац ЕУ и гласајте за Тадића и Николића.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Образовци су блиски Националном Строју и добар део њих не види ништа лоше у националсоцијализму, мада се не залажу за њега.

Што се тиче 1389, већ сам рекао да на основу оног што сам ја видео код њих, могу их углавном описати као бућкуриш, који ни са национализмом нема толико везе, а не још са фашизмом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Hkj, sve te nacionalističke organizacije su gomila neonacističkog smeća. Možda oni i nisu toga svesni, ali rade samo na štetu srpskog naroda. Ne treabju nama ne vladine organizacije da razvijaju Srbiju i svet o srpskoj naciji. To treba da radi vlast u Srbiji, zato je i birana. Ova boranija svojim nasilnim ponašanjem unosi samo nemir i nesigurnost . Kada je trebalo da bude ona parada , pa je premestiše naušće održavo se i teniski meč Srbija Uzbekistan u Beogradskoj Areni. Neka se deca iz mog komšiluka spremala na meč, ali se roditelji plašili da ih puste, jer eto na Ušću je trebalo da bude taj skup, a Obraz zapretio neredima.Zar nam treba takva država, da se nesme na ulicu? Da li je to domet Obraza, 1389 , Naših i ostalih , šatro srpskih patriJota?
ne slazem se da su sve te organizacije neonacisticke.
a sto se tice nesigurnosti i nervoze u zemlji,ne treba zaboraviti da ima i dosta ljudi koji su istovremeno i huligani i pripadnici nekih od tih organizacija,te da kada divljaju na utakmicama pod instrukcijama navijackih vodja,to se automatski povezuje sa nekom od ovih organizacija.hocu da kazem da su i navijaci(ona divljacka vrsta) jedan od faktora povecane napetosti,nasilja i dogadjaja.sem toga,i pederi i liberali tu pogorsavaju stvari.ako znas da cela Srbija ne voli pedere,ako znas da ces da popijes batine,ako znas da apsolutno nikoga u Srbiji ne boli ona stvar sta ti kao peder ili liberal imas da kazes,sta koj moj imas da organizujes usranu paradu i skupove i slicno(ne mislim na povorku za Tatona,iako je i ona bila...zanimljivog karaktera,vec na druge akcije)?to su obicne provokacije koje imaju za cilj da predstave svakoga ko ne podrzava pedere i idiotsku filozofiju liberala,kao nacistu,fasistu,rasistu,ekstremistupa cak i kanibala,koji ceka ceo dan u zardinjeri strance kojima ce da odrubi glavu.stavise,sve sam blizi verovanju da su ovi zadnji dogadjaji,tj-akti nasilja bili naruceni od strane nekoga.i ne da nisam jedini,nego je bilo reci o tome i u nekoliko listova.
i da hkj cestitam!!sad si glavni na forumu Smiley

da,imam zagarantovani imunitet na ban nekih sat vremena.  Smile
no,hvala na cestitkama.  Smile Smile Smile
Образовци су блиски Националном Строју
nije tacno.saradjuju nekada,ali,bilo je slucajeva i kada su se dobro lemali.
kao i u vecini sukoba bilo koje vrste i razmera,i ovde se strane biraju na osnovu interesa i u zavisnosti od situacije.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 13:02:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.