Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "1389" тражи заштиту од Русије  (Pročitano 36313 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
@vl4d4
1914.-1917.-па све надаље..........
Citat
a reci mi zasto bi kog vraga Putin hapsio Deripasku i slicnu gamad sto su bila nevaljala u tudjoj zemlji
па барем зато што су "своје" богатсво стекли на патњи руског народа и што није ништа њихово него државно и народно,што им је неко,гори од њих,дао на управљање!Ако већ хоће да поставе неко право!И ако мисле добро свом народу!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
И све то због Срба?Интересантан поглед на ситуацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Dok se u Sbiji slušao rok i gledali filmovi na Festu, Rusija je bila zapečaćena. Ne može se porediti srpski i ruski socijalizam. Jednostavno Rusija je bila iza gvozdene zavese i ta je fraza bila potpuno tačna.Svi disdenti iz Istočnog bloka su se okupljali u Beogradu. Uostalom ne želim više da vas ubeđujem , konsultujte nekog drugog ko poznaje taj period.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
А сама Русија као заштитник се разликује од запада по томе што 1999. године није убијала српску децу и цивиле.
Nije ubijala,ali nije ni stitila

Batic(na pitanje pomoci Rusa za vreme bombardovanja): "Gde je ta ruska crnomorska flota,da se nisu izgubli u Crnom moru ili jos uvek putuju do nas?"

A ja koliko znam,Rusija je povukla svoju vojsku sa Kosova negde 2003. ili 2004. ,ne uzimajte za zlo ako gresim,pod izgovorom :"Necemo da ucestvujemo u progonu srpskog naroda" ...pa  ga ostavise na nemilost teroristima iz UCK....da,da... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A ja koliko znam,Rusija je povukla svoju vojsku sa Kosova negde 2003. ili 2004. ,ne uzimajte za zlo ako gresim,pod izgovorom :"Necemo da ucestvujemo u progonu srpskog naroda" ...pa  ga ostavise na nemilost teroristima iz UCK....da,da... Smile
stvarno mi nije do nove price o Ruskim akcijama 99te,ali,aj,dogovoricu sto krace mogu.
kolko se secam,uslov je bio da Rusi ostanu na Kosovu,ali,samo u sklopu KFORa,i pod kompletnom nadleznoscu KFORa,jer nisu uspeli da obezbede koridor iznad Madjarske ili Rumunije.prethodno,oni su isto bili tamo u sastavu KFORa,ali,ne pod direktnom nadleznoscu,sto se i videlo kada nisu hteli da puste britansku gamad u Slatinu dok im jeljcin nije naredio.posle je bio dogovor da mogu da ostanu na Kosovu,i da ce dobiti koridor preko Madjarske,ali,ako ostanu pod punom kontrolom i nadleznoscu KFORa.KFOR je,kao sto i moglo ocekivati,radio na stetu Srba.zabusavao pri dostavkama,skidao kajmak,zmurio kada bi siptari tukli Srbe,i slicno.bilo je dogadjaja kada se nekoliko staresina raznih kontigenata zalilo komandi sto im ne daju naredjenja da zaustave Siptare,ali,naravno,ostalo je samo na tome.posto Rusi nisu zeleli da ucestvuju u tome,a nisu mogli da nametnu svoju volju KFORu,odlucili su da odu.
inace,to baziram na tome sto sam pre nekoliko meseci naleteo na jedan clanak u kome nekadasnji Nemacki vojnik iz KFORa opisuje kako komanda nije zelela da im izda naredjenje,dozvolu da zaustave siptare kada su tukli Srbe u jednom selu,na ocigled KFORovaca.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2009, 01:20:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
stvarno mi nije do nove price o Ruskim akcijama 99te,ali,aj,dogovoricu sto krace mogu.
kolko se secam,uslov je bio da Rusi ostanu na Kosovu,ali,samo u sklopu KFORa,i pod kompletnom nadleznoscu KFORa,jer nisu uspeli da obezbede koridor iznad Madjarske ili Rumunije.prethodno,oni su isto bili tamo u sastavu KFORa,ali,ne pod direktnom nadleznoscu,sto se i videlo kada nisu hteli da puste britansku gamad u Slatinu dok im jeljcin nije naredio.posle je bio dogovor da mogu da ostanu na Kosovu,i da ce dobiti koridor preko Madjarske,ali,ako ostanu pod punom kontrolom i nadleznoscu KFORa.KFOR je,kao sto i moglo ocekivati,radio na stetu Srba.zabusavao pri dostavkama,skidao kajmak,zmurio kada bi siptari tukli Srbe,i slicno.bilo je dogadjaja kada se nekoliko staresina raznih kontigenata zalilo komandi sto im ne daju naredjenja da zaustave Siptare,ali,naravno,ostalo je samo na tome.posto Rusi nisu zeleli da ucestvuju u tome,a nisu mogli da nametnu svoju volju KFORu,odlucili su da odu.
inace,to baziram na tome sto sam pre nekoliko meseci naleteo na jedan clanak u kome nekadasnji Nemacki vojnik iz KFORa opisuje kako komanda nije zelela da im izda naredjenje,dozvolu da zaustave siptare kada su tukli Srbe u jednom selu,na ocigled KFORovaca.
U redu,ali ako su sada ojacali,posto mi to nedozvoljavanje KFOR-a deluje kao slabost Rusije,zasto onda sada ne vrate vojsku?? Oni na to imaju pravo,jer su u SB-i   Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
U redu,ali ako su sada ojacali,posto mi to nedozvoljavanje KFOR-a deluje kao slabost Rusije,zasto onda sada ne vrate vojsku?? Oni na to imaju pravo,jer su u SB-i   Smile
paa,ja mislim da oni vise i zvanicno nisu u KFORu.  Smile
a i da se vrate-sta ce to da pomogne?nista...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2009, 01:51:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
paa,ja mislim da oni vise i zvanicno nisu u KFORu.  Smile
a i da se vrate-sta ce to da pomogne?nista...  Smile
ne,mislim da kao clanica Saveta bezbednosti imaju puno pravo da se nadju na Kosovu...Normalno da nista ne bi promenilo,mozda bi i pogorsalo stanje... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Eu nas okružuje, s nijma moramo, kao saveznici ili kao članovi, ali nikako kao neprijatelji.

Pa Svabe su proracunljivi pa imaju dan danas dobre odnose sa Rusima, cak bolje nego Srbija al su Rusima i veci faktor
/

Што се тиче ове приче о фармеркама мени је исто причао ћале који је био 85те.Од 2 пара најобичнијих фармерки са Зелењака је живео ко бубрег у лоју целу екскурзију.Кавијар,шампањац,буквално нису знали шта ће са собом.

Eh, dobra stara zlatna vremena, tad je Srbin, tj. Jugosloven bio cenjen u Rusiji  Smile

Једини могући гори сценарио од овога је да смо били део Варшавског пакта.Распала се Чехословачка,распао се СССР,милиони Руса остали ван Русије,а не би се распала Југославија или би Срби успели да убаце Србе у једну државу тек тако.Па нисмо деца.

То се могло једино уз Вашингтон у било ком случају,а ту је Варшавски пакт ирелевантан.

Pa moguc je scenario Moldavije  Smile

Разлог одласка у руску амбасаду је, према речима члана покрета “1389”, Срђана Крунића, то што је полиција при претресу станова вођа "1389", поред пиштоља и панцира, како тврде, запленила и мајице са Путиновим ликом.

Dobro maje, al sta ce im utoke i panciri, da nose na demonstracije, hebote, jos malo ce dizati tramvaje u vazduh  Smile

Не видим како то да патриоте могу да имају централу,ван граница своје земље.

Crvena internacionala sa sedistem u Moskvi  Smile

[quote author=BaraceObamaPoduvajGaNama link=topic=463918.msg7597740#msg7597740
, sto ne bi ovi mogli da zakukaju Rusima kad ih poapse ko kerove ?

Citat

Pa normalno kad imaju tolko oruzja da bi im Al Kaida zamerila  Smile

Citat
ne treba poistovecivati samu Rusku Federaciju i tajkunske lopovcine
А што да не?Да ниће можда да хапсе Дерипаску или Абрамовича?

Sigurno, tip ima jahtu u klasi manjeg nosaca helikoptera, posteno je zaradio  Smile

hkj,нажалост већина капитала који данас излази из Русије је опљачкан.Ја лично нисам приметио да се критикује сама Русија,више лопови који су узели фирму,мада сасвим је могуће да ми је и промакло.

Русију,Трећи Рим, је жртвовање за Србију вратило у камено доба и коштало око педесет милиона живота!

Молим само за појашњење ове тезе.

Priznajem, i meni je malo nejasno  Smile

У чему је онда проблем ? Шта фали Русији са којом само хоћемо да сарађујемо ?

Nikakav problem, Rusi Srbima daju gas, Srbi Rusima pare a zapad Srbima da plati racun Rusima i zatvoren krug

Српски комунисти су били неспособни да се обрачунају са усташком подвалом званом Тито и то је неопростиво, јер сви су они исти.

Pa po tome je i kralj bio ustasa jer je hteo po svaku cenu Jugoslaviju. Da je monarhija ostala, dal bi sada krivio kralja za rat?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Najbolje je da imamo  dobre odnose  sa Eu , ili da budemo njeni članovi i uporedo da imamo dobre odnose sa Rusijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.