Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13 osoba ubijeno kod Mladenovca  (Pročitano 26001 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Trudeci se da pokazes koliko si jak pokazujes koliko si slab.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Oni će svašta da luptetaju samo da dođu do tv i pričaju koješta. Ovo je svakodnevna praksa sa Zapada i iz Amerike koja je došla i dolazi polako kod nas. Sve će da kažu, ali da će nešto u praksi primeniti neku promenu to se neće desiti, barem u skorije vreme.
Пет минута пред камером плаћено туђом крвљу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Чек бре, како он поседује заставу М-88 од '81. кад се тај пиштољ производи од '87. То је као да кажеш имам голф четворку из '79. Циа гарант, а можда су и хибриди пшенице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ispovest mladića koji je preživeo masakr: Trčao sam po selu i zaticao mrtve komšije

M. Nikolić - T. Marković Subota    | 10. 04. 2013. - 18:19h | Komentara: 0
Kao da sam kroz san čuo hitac, ali nisam reagovao, spavao sam, a onda me je nešto ponovo probudilo. Ustao sam iz kreveta i krenuo ka hodniku, tu sam ugledao mrtvu majku. Izgubio sam se, pozvao sam oca telefonom, on je već krenuo na posao, priča Aleksandar Stekić, jedini u zaseoku Prevale koji je preživeo masakr.

Ispred kuće Bogdanovića danas je stajao i Aleksandar. Mladić čija je majka Dragana Stekić ubijena na pragu kuće, u kojoj je spavao, a koji je u mahnitom pokušaju da pronađe pomoć, istrčao napolje i redom zaticao tele ubijenih komšija. Aleksandar nije mogao da pozove Hitnu pomoć, jer mu posle razgovora sa ocem Radojem nije ostalo više kredita.

- Otrčao sam do komšija da pozovem Hitnu pomoć. Potrčao sam u dvorište Mijailovića. Video sam Olgu, ležala je na vratima, mrtva, Velju nisam video. Potrčao sam kod baba Danice i video Miloša Ješića. Ležao je mrtav pored česme - priča mladić.

On kaže da je pomislio da je u kuće upao neki lopov i pobio sve.

- Bio sam izbezumljen. Tu na livadi sam zastao, noge više nisu mogle da me nose, a onda je naišao policajac. Držao je pištolj, viknuo je: “Stoj, pucaću!” - priča on o najgorem jutru u svom životu.

Kaže da nije poverovao da je pravi policajac jer svako može da obuče uniformu.

- Tek kad me je oborio i stavio mi lisice, znao sam da nije ubica, ali on je pomislio da sam ja. Pitao me je zašto pobi sve ove ljude. Onda se pojavio moj otac. Tek tada su mi skinuli lisice. Drugi policajac je rekao da je ubica Ljubiša. Posle se izvinjavao. Nisam mogao da poverujem dok nisam video Ljubišin kačket pored Miloša Ješića - kaže Stekić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ubica iz Ivanče bio besan na sina jer nije hteo da se ženi

Tamara Marković Subota/Marija Nikolić    | 11. 04. 2013. - 13:45h | Foto: RAS    | Komentara: 2
Ljubiša Bogdanović žestoko se protivio vezi svog sina Branka, koji se zaljubio u devojku iz Mladenovca. Ljubiša je pretio da će raskinuti tu vezu ako Branko nije u stanju to da učini i rekao da ne želi tu devojku da vidi u kući.

Krevet u kojem je ubijen Branko Bogdanović

Branko Bogdanović

On je u selu saznao da se Branko zabavlja s devojkom mlađom deset godina i da veza traje duže od dva meseca. Raspitivao se i saznao je da devojka „nije na dobrom glasu, kao i da često menja momke“. Prema rečima Milovana Kostadinovića, prvog komšije porodice Bogdanović, Ljubišu je to razljutilo i danima ga je mučilo.

- Hteo je unučiće. Branko je imao devojke, ali ocu nije valjala nijedna, i stalno ga je terao da se ženi. Branko je bio stidljiv i ćutljiv momak. Nije valjda zbog toga Ljubiša uzeo pištolj - kaže Bogdanovićev pašenog Malibor Stojanović.

Ljubiša Bogdanović

Radoslav Stekić, sin Danice Stekić (78), juče je tražio grobno mesto za majku. Dragani Stekić (51), supruzi njegovog brata Radoja, šefica je tog dana dala slobodan dan. Radoje je nekoliko minuta ranije izašao iz kuće i krenuo ka autobuskoj stanici u selu, a zatim ka mladenovačkoj „Keramici“. Vratio se kada ga je pozvao sin.

Gordana i Dragana, ćerke ubijenih Velimira i Olge Mijailović, oplakuju roditelje.

- Ne želimo da njihova tela voze u crkvu, hoćemo da prenoće ovde, kako valja po običajima. Oni su pravili ovu kuću, mučili se, želeli su da budu izneti odavde. Nekako je najteže to što je ubio bebu. David je bio jedino dete u kraju, i svi smo ga voleli - pričaju Dragana i Gordana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Stvar je u tome što psihički jaka i stabilna ličnost postoji samo u teoriji... Svi imamo slabe tačke, bolna iskustva koja nas menjaju, snižen prag tolerancije na neke stvari. PTSP je normalna reakcija na nenormalan događaj (traumu) - nije nikakav znak psihičke "slabosti" ili bilo čega sličnog što je u suprotnosti sa "snagom" i "stabilnošću".

Mun, možeš zamisliti kad sam čula ovu rečenicu u 4. sezoni "Damages" kako sam se oduševila. Smile

e to, to je bila poenta, zato prica o psihicki jakoj jedinki ne pije vodu

malopre na vestima informacija da je tukao suprugu lancem za psa
Odavno se u psihologiji odustalo od tih ideja "psihički jake" i "psihički slabe" osobe.

A zanimljivo je to da je prvog dana bio odličan domaćin, uzoran i svima drag, drugog dana je imao preku narav, a trećeg saznajemo da je tukao ženu lancem. Smile To je možda ona varijanta - super je pred drugima, deluje kao dobrica, a u kući monstrum kakvog nema.

да га јебем ... фасцинира ме колико далеко иде та професионална ограниченост и искључивост свих приупитаних за мишљење...
Onda razumeš moju ogorčenost izjavama koje su date u medijima a za koje se u najmanju ruku može reći da su budalaštine.

Чек бре, како он поседује заставу М-88 од '81. кад се тај пиштољ производи од '87. То је као да кажеш имам голф четворку из '79. Циа гарант, а можда су и хибриди пшенице.
Da, to je još jedna laž, ne može da poseduje pištolj od '81. koji je napravljen '88. godine, čak mu i u nazivu stoji to "88".

E sad je pitanje da li je overavanje u glavu vid humanosti...
Overavanje u glavu nije znak humanosti, overavanje u glavu je profesionalno smaknuće.

Maaaali off.Mada,ipak je vezano za trpanje ''stručnjaka'' po TVu.
...
Lično sam bio primoran da gledam jedno ovakvo sranje,s tim što je bilo 4 ''stručnjaka''(naravno,svi u odelima,ipak su to ozbiljni akademici i naučnici koji diskutuju o sudbini sveta...  Smile ) i ta epizoda koju sam ja gledao je bila čak i više isfolirana nego ova.
A ja kad sam pričala da siti lupetaju, onda nikom ništa. Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 14:35:59 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa, znas kako...
Posto vise nema glavnih svedoka, moguce je istresti sve seoske traceve jer niko nece ili ne moze da ih ospori..

Ubica iz Velike Ivanče preminuo u 14 časova
Tanjug | 11. april 2013. 10:11 > 14:18

Porodice stradalih došle u Beograd da preuzmu tela. Sutra sahrana u 13 časova. Supruga Ljubiše Bogdanovića Javorka nešto je bolje, saopšteno je danas iz Urgentnog centra

Zdravstveno stanje Ljubiše Bogdanovića, koji je u selu Velika Ivanča, nadomak Mladenovca, ubio 13 osoba među kojima i dvogodišnje dete i dalje je kritično. Stanje njegove supruge Javorke je nešto bolje, saopšteno je danas iz Urgentnog centra.

Pratite sa nama situaciju iz minuta u minut...

14:22 - PREMINUO UBICA IZ VELIKE IVANČE

Ljubiša Bodanović preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, u 14 časova, saznaju Novosti.

Naš izveštač javlja da će telo ubice iz Velike Ivanče biti preneto na Institut za sudsku medicinu.

12:48 - RODBINA UBIJENIH U BEOGRADU, SAHRANA SUTRA

Rodbilna nastradalih stigla je u Beograd i svi su otišli da identifikuju tela ubijenih, koja su kapeli Urgentnog centra, javlja izveštač "Novosti".

Tela žrtava bila su dopremljena u Beograd na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Sahrana stradalih biće sutra 13 časova na seoskom groblju, samo će dvoje ubijenih Bogdanovića biti sahranjeno odvojeno.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pitanje je da li će selo hteti da priča, a pitanje koje stoji iza tog pitanja je šta su oni zapravo znali, a šta su ispričali medijima.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Све мале средине носе неку тајну.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pitanje je da li će selo hteti da priča, a pitanje koje stoji iza tog pitanja je šta su oni zapravo znali, a šta su ispričali medijima.

Ja mislim da je to win win situacija za osobe koje zele paznju.

Ako se secas izvestaja prvog dana, na svim fotkama je bila zena, rodjaka ili komsinica, koja drzi album sa slikama i svima pokazuje slike, odgovara na pitanja... etc... potpuno mirna i stalozena...

Moram da priznam da to meni nikada ne bi palo na pamet... Znam da ljudi razlicito reaguju na stres, ali ovo mi je bilo neopisivo...

I to je zanimljivo.. uvek na ivici kadra... sto je te neke osobe koje su par minuta ili par sati posle neke tragedije spremni da daju izjavu, da ispricaju, da se slikaju... da "izadju na televizor"...

« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 14:45:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.