Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13 osoba ubijeno kod Mladenovca  (Pročitano 26107 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
@Anea

Drzavu proglasiti krivcem je notorna glupost.
Msm drzava je uvek kriva.
Ako bolestan covek ubije tuce ljudi,krivi psihijatri.
Ako kriminalac ubije tuce ljudi,krivi murkani.
Ako kriminalac sa dosijeom ubije tuce ljudi,kriv pravosudni sistem.

Mora neko da bude kriv.
U sustini ovde niko nije kriv.Necu da nazovem to sudbinom,nisam neozbiljan.Ali ovo niko nije mogao da spreci.
Dobar covek,radio .. iz dobrostojece porodice,jednog dana se probudio rano ujtru flipnuo i pobio pola familije.
Da li taj covek ima iza sebe burnu proslost,genetsku predispoziciju ili nesto trece.Vrlo verovatno da da.
Ali promene u njegovom ponasanju kako sam razumeo iz teksta nisu bile uocljive.Procenu je mogao iznese samo strucnjak.Ali ako cemo tom logikom,onda bi danas svi trebali da idemo na kompletne i redovne procene na svaki pet godina da bi bili sigurni da nece ponovo nesto ovako da se desi.
Sto je nemoguce iz milion faktora,od ekonomskih do obrazovnih.

Jedino cime bi moglo tzv drustvo da se pozabavi..je mozda medijsko angazovanje oko mentalne higijene i eventualno stroziji zakoni oko dozvole za oruzije.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Drzava jeste indirektno kriva za neke stvari. Ako covek flipne zbog stanja u istoj ne znaci da mu je drzava stavila prst na okidac i povukla ga ali znaci da je mozda mogla da uradi neke stvari da do toga ne dodje(naravno ako je razlog "flipnosti" u drzavi i faktorima koje se ticu nje Smile ). I to je cela filozofija...

Ali kazem, po onoj prici da mu se otac ubio a stric i brat od strica psihicki bolesnici verovatno je genetski predodredjen. Sad, sto se to nije pratilo i nije isao ako treba da se leci, to je druga stvar. A Psihijatrija je kod nas komplikovana zajebancija pocevsi od toga da ljudi zaziru od iste a da i ne pomaze previse pri utvrdjivanju i lecenju psihoza kod coveka a kamoli na njihovom zadrzavanju van drustva tako da se vecinom svodi na licni izbor pojedinca i njegovu zelju da se leci...
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 16:14:55 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jel može neko da me podseti - iz čega je tačno pucao?

Na prvoj strani,u ''ranim'' izveštajima koje je Runner okačio,stoji samo ''vatreno oružje''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Tatex je totalno u pravu... ovoj naciji je ispran mozak...

Nije još uvek potpuno, ljuta borba protiv delovanja  haarpa je u toku...
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Na prvoj strani,u ''ranim'' izveštajima koje je Runner okačio,stoji samo ''vatreno oružje''.
Pistolj CZ 88...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
A,da... Čuo sam juče kad je Veljović rekao,al zaboravih.

I on je ladno uspeo da ubije 13 ljudi pištoljem...  Smile Dobro nije imao M70,jbt...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ne znam da li i vi ovako razmisljate, ali mene licno uznemiruju ovakve vesti, potpuno normalan covek pobio 13 ljudi i pokusao sebe da ubije, iz razloga - briga/ nemastina / nagomilani stres / strahovi / precutkivanje problema
stice se utisak da je 98% stanovnika ove zemlje tempirana bomba
danas u busu razmisljam, cekaj, pa to znaci da i ja mogu jednog dana da ispraznim pistolj u neke nesrecnike zbog nagomilanog stresa ili neke prezivljene strahote
ne bi bilo lose da nam psiholozi malo razjasne sta se ovde zapravo desava i daju nam neke osnovne odgovore, najpre sta je to po cemu se svi ostali nesrecnici razlikuju od ovog psihopate, sa naizgled istim zivotnim problemima

ako je samo gen u pitanju i to po ko zna kojoj liniji, onda okej, ali onda nema pravila koja ukazuju na rano otkrivanje poremecaja, jer svi su mahom nesrecni i pod stalnim stresovima

neka neko objasni srbima razliku izmedju nas i njega, mene iskreno zanima i ocekujem da mi neko kaze - vidi, ti i jos par miliona imate identicne zivote i brige, ali vi to necete jednog dana uraditi ZATO STO ... pa logicno objasnjenje

meni je iskreno pocelo malo da se povraca od psihologije i frljanja sindromima.. ima li coveka na planeti da nije prosao kroz neko jezivo traumatsko iskustvo koje ga je promenilo na neki nacin, ja mislim da nema..i sad slusamo o tome kako posle 30 godina kuliranja, mozes jedan dan da se opases dinamitom na aerodromu i slicno.. eto, tek onako.. pre 30 godina si bio jako istraumiran i to je objasnjenje

to je onda sve trange-frange.. ako se ja pitam  Smile  sad treba svi mi kojizivimo pod stresom, nas sest miliona, da se redovno pregledamo i idemo na evaluaciju kod psihica, ne bi li oni uocili rane znake nekog poremecaja i prepisali nam neku drogu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa,mi jesmo svi kolektivno divlji i agresivni. Što više zemalja posećujem,to više uviđam kolko smo svi puni besa i neke,da tako kažem - ankcioznosti.

Po meni,to ne znači da je zato 98% u mogućnosti da napravi ovako nešto,jer do ovoga ipak dovode još neke stvari i doživljaji,a ne samo bes ili depresija.Ali bih rekao da mi,zbog te naše kolektivne agresije,imamo veće šanse za ovako nešto nego neki drugi narodi.

Na primer, ono kad pročitamo ''upucao komšiju'',kao tek tako.Pa,nije tek tako,nego je u 90% slučajeva neki sukob. Jednostavno,ovde si stalno okružen nekim besom.
Dok si na ulici,slušaš non stop somine u kolima koje legnu na trubu čim stoje duže od 2 sekunde,onda odeš na posao/fakultet i tamo trpiš gomilu kretena koji ili ne znaju šta rade ili su puni sebe,onda odeš u banku/poštu/službu pa tamo naletiš na nadrkanu gusku za šalterom koja samo čeka da napuši nekog,pa se vratiš kući i budeš primoram da slušaš komšijinu muziku ili imbecile koji prave teretanu,kafić,kockarnicu,prčvarnicu... u stambenom delu grada... i onda kreneš na spavanje i slušaš pijane degenerike koji se takmiče ko će jače da urla i izlomi više kanti dok hodaju ulicom.

To je barem za one urbane sredine,ali sam siguran da i oni u seoskim sredinama dobijaju podjednaku dozu agresije i frustracija svaki dan.

Sav taj pristisak i bes se taloži i taloži.I onda čoveku neretko dođe da uzme pištolj i najebe se nekome majke.Samo što kod većine proradi unutrašnja kočnica i razum,pa se zaustave.Ali kod nekih,koji već dugo vremena nose veliki teret,ta kočnica verovatno oslabi i...desi se sranje.

Ukratko : naopaki do koske + agresijivni,besni i napeti + puni inata i ponosa(šta ima ja da se menjam,ja sam savršen) + sam mentalitet(kočoperni i bučni) = daleko veće šanse za pucanje filma.

Samo što se češće desi da nastrada po jedno,dvoje ljudi (kojima je ubica rešio da jebe mater),pa se to zaboravi i pripiše nekim levim okolnostima,iako se u stvari radi upravo o toj agresiji i tvrdoglavosti (obe strane) koja je narasla i dovela čoveka do ludila,odnosno dotle da uzme pištolj/sekiru i sve po spisku...
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 16:43:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

neka neko objasni srbima razliku izmedju nas i njega, mene iskreno zanima i ocekujem da mi neko kaze - vidi, ti i jos par miliona imate identicne zivote i brige, ali vi to necete jednog dana uraditi ZATO STO ... pa logicno objasnjenje

... si psihicki stabilna licnost. Stres i ostalo doprinosi na losije ali ako si psihicka stabilna licnost neces da zbog istog uzmeg pistolji pobijes 13 coveka. Mislim, moze i tad, samo sto bi trebalo da ti se desi ne znam kakvo ludilo da toliko utice na tebe da izasao iz granica normalnog toliko da to uradis...

A rekoh, generalno se svodi na samoprevenciju. Svi smo pod stresom zbog neceg i na razne nacine se borimo sa istim ali ako ne umes da se izboris i krenes da "pucas" onda lepo odes do psihijatra na pricu i lekove...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
Citat
danas u busu razmisljam, cekaj, pa to znaci da i ja mogu jednog dana da ispraznim pistolj u neke nesrecnike zbog nagomilanog stresa ili neke prezivljene strahote

Sama tvoja pomisao na to je simptom generalne anksioznosti i napada panike  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.