Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:51:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79050 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@G-H-O-S-T

зашто губиш време,признај им да су победили...  Smile
шта им вреде твоји аргументи... Smile
још ћу сутра да зезну нешто на јат-овом авиону,па ћеш ти да будеш крив... Smile Smile

Jbg. cekam utakmicu - oteglo se ...  Smile

Cuvaj taj avion ..  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Okupacija je termin koji podrazumeva zauzimanje neke drzave vojnom silom .

Амери су то мало силом док је Слоба био а сад милом преко евробалвана. Руси ће то милом преко порусица. Епилог исти - зависимо од других а не од нас самих.

шта им вреде твоји аргументи... Smile

Цитирај један његов аргумент за било шта.
какви агрумнти,ви сте,бре,најјјјачиииии....
само читам по неку поруку,шта пишете и како пишете... Smile

Значи од цитата ништа а... па добро, и то је одговор Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
2. Rusija trazi oblike medjudrzavne saradnje , nazovimo to integracijama ( sad je moderan taj termin )  koji ne ponistavaju drzavnost Srbije , a sam  stepen integracija odredice narod i vlade dve drzave . Sirok je to spektar , ali okupacije tu ne treba traziti jer je jednostavno nema  . Okupacija je termin koji podrazumeva zauzimanje neke drzave vojnom silom .

Ти стварно мислиш да ће Руси да праве државну заједницу или било шта слично са неком малом земљом са балкана према којој се ни не граниче?
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 20:55:56 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ????
ljudi, nemojte se svadjati oko gluposti, zakljucace nam temu, a valjalo bi da tema ostane, jer ce jednog dana mali napraviti dogadjaj/promociju/miting na koji valja otici i protestovati. Ja o tome planiram da citam iskljucivo ovde jer mi ne pada na pamet da redovno posecujem njegov blog...

Inace, ponovicu svoj post, i to sigurno ne poslednji put na ovoj temi, jer ovo ne sme da se zaboravi:

Citat
Za mene je najveće poniženje u istoriji zemlje bio 24. mart 1999. godine, kada sam konačno shvatio dve tužne činjenice – da se ceo demokratski svet digao protiv moje zemlje, što me je dovelo do zaključka da živim u totalitarnoj tiraniji, u čije ime je počinjeno mnoštvo zločina protiv čovečnosti, krvavih, nebrojeno surovih, krvavih i monstruoznih masakara, pa i jedan genocid.

R. Pocesta, 28. mart 2006. godine
tad je klinac imao 8 godina...

Nego, jel gledao neko dnevnik? Sta je pricao mali?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 
да ако је неко гледао,нек нам преприча,укратко...
----------------------------
Rastko Pocesta – Prvi srpska poznata ličnost sa Interneta

Obzirom da praktično već dve godine u Srbiji postoje uslovi za kreiranje značajnih vesti i događaja koje potiču s Interneta, i njihovo “prelivanje” u klasične medije (obzirom na broj korisnika Interneta – u Srbiji je to sada preko 40 odsto stanovništva), nije čudno da se neobične aktivnosti jednog dvanaestogodišnjeg dečaka na forumima i na svom blogu pretvore u vest (2) na BBC-u. Nakon vesti o dečaku po imenu Rastko Pocesta na BBC-u, stotine drugih internacionalnih blogova i klasičnih medija piše o ovom dečaku.

“Lansiranje” Rastka

Rastkov izlazak iz anonimnosti počinje člankom Lidije Kujundžić iz nedeljnika Nin, i nedugo potom objavljenim prilogom na sajtu i TV B92. Razlog privlačenja pažnje novinara na ovog dvanaestogodišnjeg dečaka jesu pretnje desničara na forumu StormFront, ali i na forumima B92 i Vojvodina Cafe zbog svojih javno iznešenih poličkih stavova.

Stavovi o ovom dečaku se kreću od politikanstva, preko zloupotrebe dece u političke svrhe, izolovanosti ovog deteta (sam izjavljuje da se ne igra sa vršnjacima, već sedi pored kompjutera), pa sve do opšte-prihvaćenog (javnog) stava (svih strana) da njegovi stavovi ne zaslužuju pretnje koje mu se upućuju.

Njegov stav o tome da se zalaže za nezavisnost Kosova privukao je pažnju različitih kosovskih medija i političkih blogova na abanskom jeziku, ali i različitih drugih online medija u regionu koji i dalje promovišu stavove o “srp(b)skoj hegemoniji”.

Rastko Pocesta je dokaz o značaju Interneta kao medija i u Srbiji

“Afera Rastko” dokazuje da je moguće i u Srbiji postati (internacionalno) poznat aktivnim korišćenjem Interneta. Veoma je verovatno da će se uskoro pojaviti i nove “Internet Celebrity” iz različitih drugih oblasti u Srbiji. Nadam se da će povodi “izranjanja” iz anonimnosti u narednim vremenima biti lepši od teme pretnji desničara.

Пренето са...
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 21:13:38 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
@ Coll .. za razliku od tebe ja necu kriti -  imam politickog iskustva , malo u zakonodavnoj , a indirektno cak i u izvrsnoj vlasti . Recimo to ovako -  pripomogao sam skromno da se napravi jedna od vlada . Jednom cak nisam uspeo - ali ceracemo se jos .

Sad razumem... jednom si glasao za stranku koja je usla u Vladu, drugi put nije usla ili se promenio misljenje za koga glasas. Pa jes' i to vazno, glasovi odlucuju o formiranju Vlade.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@ Coll .. za razliku od tebe ja necu kriti -  imam politickog iskustva , malo u zakonodavnoj , a indirektno cak i u izvrsnoj vlasti . Recimo to ovako -  pripomogao sam skromno da se napravi jedna od vlada . Jednom cak nisam uspeo - ali ceracemo se jos .

Sad razumem... jednom si glasao za stranku koja je usla u Vladu, drugi put nije usla ili se promenio misljenje za koga glasas. Pa jes' i to vazno, glasovi odlucuju o formiranju Vlade.  Smile

Човек утиче на будућност земље! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Sad razumem... jednom si glasao za stranku koja je usla u Vladu, drugi put nije usla ili se promenio misljenje za koga glasas. Pa jes' i to vazno, glasovi odlucuju o formiranju Vlade.  Smile

Smile Smile   Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

hihihihihihi... Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 21:55:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 155
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia C3
Сад идем да препишем  са Википедије , па ћу то да објавим и постанем ДРУГИ позната са личноста.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:51:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.