Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:35:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79234 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
e,pa,kad smo vec kod toga,secate se da je mali cak napravio account i na wikipediji?  Smile Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/User:Rastko_Pocesta

do skora je stajao reply od nekog drugog korisnika,nesto kao-"jeli,talenat,a sto ne kazes koje si nacionalnosti",al je mali obrisao izgleda. Smile

odlomak iz basne...  Smile
Citat
Rastko Pocesta, a 12-year old intellectual, political scientist, human, political, civil and minority rights activist.

hahahahahaaa  Smile Smile Smile Smile

btw,Rale,sto nisi dodao ovde
Citat
human, political, civil and minority rights activist.
i Undead,gay,alien,criminal,robot,reptiles,night elf,santa clause,bacteria,itd,itd... right activist.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 22:11:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@ Coll .. za razliku od tebe ja necu kriti -  imam politickog iskustva , malo u zakonodavnoj , a indirektno cak i u izvrsnoj vlasti . Recimo to ovako -  pripomogao sam skromno da se napravi jedna od vlada . Jednom cak nisam uspeo - ali ceracemo se jos .

Sad razumem... jednom si glasao za stranku koja je usla u Vladu, drugi put nije usla ili se promenio misljenje za koga glasas. Pa jes' i to vazno, glasovi odlucuju o formiranju Vlade.  Smile

Smile .... Coll - nema frke , znamo ,, pravila ,, ovakvih mesta , nismo tolko naivni  . Dobro si ti ukapirao -  ne vredi kriti da su glasali za mene ...   Iskreno ,  ja  nisam glasao  -  znao sam da cu proci . Nisam glumio Kusturicu , jednostavno me mrzelo da glasam ....  Kad sam usao u Skupstinu i pogledao gde se nadjo - na semaforu se pojavio   jedan glas protiv ( kad je bilo glasanje za verifikaciju mandata )    Smile ... mislim da sam tim gestom usao u istoriju parlamentarizma  ....  Smile   DakleM, startovo sam glasanjem protiv sebe .. i ostalih .... a zavrsio sam banovanjem iz Parlamenta  .  Smile ... Tuzicu ih u Strasbur ...  Smile 

IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
@ Coll .. za razliku od tebe ja necu kriti -  imam politickog iskustva , malo u zakonodavnoj , a indirektno cak i u izvrsnoj vlasti . Recimo to ovako -  pripomogao sam skromno da se napravi jedna od vlada . Jednom cak nisam uspeo - ali ceracemo se jos .

Sad razumem... jednom si glasao za stranku koja je usla u Vladu, drugi put nije usla ili se promenio misljenje za koga glasas. Pa jes' i to vazno, glasovi odlucuju o formiranju Vlade.  Smile

Smile .... Coll - nema frke , znamo ,, pravila ,, ovakvih mesta , nismo tolko naivni  . Dobro si ti ukapirao -  ne vredi kriti da su glasali za mene ...   Iskreno ,  ja  nisam glasao  -  znao sam da cu proci . Nisam glumio Kusturicu , jednostavno me mrzelo da glasam ....  Kad sam usao u Skupstinu i pogledao gde se nadjo - na semaforu se pojavio   jedan glas protiv ( kad je bilo glasanje za verifikaciju mandata )    Smile ... mislim da sam tim gestom usao u istoriju parlamentarizma  ....  Smile   DakleM, startovo sam glasanjem protiv sebe .. i ostalih .... a zavrsio sam banovanjem iz Parlamenta  .  Smile ... Tuzicu ih u Strasbur ...  Smile 

Mamu im prevarantsku... kada su nas kao klince vodili u obilazak Skupstine, nisu nam dali da se igramo sa tasterima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
o,gle...sad je presao na gay paradu...  Smile

http://www.rastkopocesta.blogspot.com/

a ja se bas pitao sto ga nema nesto u zadnje vreme...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Mamu im prevarantsku... kada su nas kao klince vodili u obilazak Skupstine, nisu nam dali da se igramo sa tasterima.  Smile

Nije ti kasno - sad si veliki ,  probaj ... super je tamo ....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa,i nije.

sto rece Cavo ledeni-"Skupstina smrdi,zagadjuje Savu,gde se uliva u Dunav,pa se oseca u kraju..."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ih , sad ... Pusti coveka nek proba  Smile .... vidis da mu zelim sve najbolje .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.356.2
mob
Tel.Me Your.Number
Da li je moguće da niko nije gledao? A smarali ste ovde za vreme dnevnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da li je moguće da niko nije gledao? A smarali ste ovde za vreme dnevnika

Ja ni sad ne verujem  Smile .

Daj snimak .  Smile

Mislio sam da je veca sansa da pogodim svoj broj mobilnog nego da se taj pojavi na TV .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
jуче,са Б52...

« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 10:31:32 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:35:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.