Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79321 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја ипак мислим

Smile
Наравно поред школе и игре са вршњацима. На жалост ове две ствари му слабо иду (школа и дружење са вршњацима) што ће се у крајњој линији веома негативно развити на даљи психофизички развој мал. детета.

За одрасле ''тете'' мислим да је још увек прерано Јет. За сада нек то остане мени и теби наравно Smile
Да али те цртаће које си поставио тешко да дијете може гледати у редовном програму.
Сада емитују неке што вриште,лете и испаљују ватрена моода са насиљем које нема везе са комедијом
коју је правио рецимо Којот над самим собом захваљујући оној пи*ки од птице.
Што се тиче "тете":
Нисам ни мислио да је сафата него сам мислио да његове жлијезде почињу да луче хормоне који
би требало да доводе до интересовања према љепшем полу.То је нормално јер границе у развоју су
се помјериле много према доле у односу на моје вријеме гдје се у 15-тој заледало у комшијину кћерку.
Сада је то већ у његовом узрасту судећи по клинцима које видим испред хаустора и њихово пикирања
очима на све што мрда а није мушко.Здрава средина,здрава дјеца. Smile

П.С
Ти и ја ћемо се већ некако снаћи. Smile
Техничка грешка цитирах умјесто да исправим. Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2010, 12:03:02 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
yetyou, dobrodosao nazad Smile
Жив ми био. Smile

Него,шта мисли мали дванаестогодишњи "анђелћић" ко би требао да га занима у његовим годиницама:
Овај хохоштаплер или

Ова госпођица:

Pa reko ja, da ode malo na koncerte Cece, Karleuse pa da vidi sta je zivot  Smile

on gubi detinjstvo. sa 40 ce da skine mrak tako sto ce da siluje neko dete od desetak godina.

Eeee, a malopre si reko da je normalno da ona mala od 16 godina jos nije imala tipa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Pa reko ja, da ode malo na koncerte Cece, Karleuse pa da vidi sta je zivot  Smile

Па да.Рече ти оно што нико није ни помислио као нешта позитивно. Smile
Марадић по старом обичају контра-реконтра-супконтра-монконтра. Smile
Него шта мислиш да мали гледа постројавање Хитлер југендића љета господњег 1945. Smile
Мислим ипак је Деутсцхланд земља демократије и људскијех права а не као ми варварска постојбина
полу-писмених и не писмених дивљака како изјави Деутсцхланд канцелар својевремено а усто и
геноцидни смо. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ја ипак мислим

Smile
Наравно поред школе и игре са вршњацима. На жалост ове две ствари му слабо иду (школа и дружење са вршњацима) што ће се у крајњој линији веома негативно развити на даљи психофизички развој мал. детета.

За одрасле ''тете'' мислим да је још увек прерано Јет. За сада нек то остане мени и теби наравно Smile
Да али те цртаће које си поставио тешко да дијете може гледати у редовном програму.
Сада емитују неке што вриште,лете и испаљују ватрена моода са насиљем које нема везе са комедијом

Не знам да ли си гледао Покемоне ? Најјачи аниме. Булбасор, Венисор, Ајвисор, Чармандер, Рармилон, Чаризрад, Пикачу, Пиџи, Пиџиото, Пиџиот, Сајтер, Сизор, Рајчу, Хандаур... Невјероватно како утичу на способност памћења код дјеце. Клиници по 500 Покемона знају напамтет, како се зову који су тип итд... Клојстер, Мачок, Мачемп, Мјаут, Арбок, Визинг, Кофинг... Дјете постане прави поке-декстер (права енциклопедија) знања о покемонима.  Smile

« Poslednja izmena: 26. Apr 2010, 13:36:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја ипак мислим

Smile

Не знам да ли си гледао Покемоне ? Најјачи аниме. Булбасор, Венисор, Ајвисор, Чармандер, Рармилон, Чаризрад, Пикачу, Пиџи, Пиџиото, Пиџиот, Сајтер, Сизор, Рајчу, Хандаур... Невјероватно како утичу на способност памћења код дјеце. Клиници по 500 Покемона знају напамтет, како се зову који су тип итд... Клојстер, Мачок, Мачемп, Мјаут, Арбок, Визинг, Кофинг... Дјете постане прави поке-декстер (права енциклопедија) знања о покемонима.  Smile

То су ти које ја описујем када кажем да испаљују нека ватрена моода на непријатеље.
Иначе,мислим да би анимирани програм за дјецу требао да се базира на хумору а не насиљу и
звуцима од којих мозак трпи сигурно посљедице јер подстичу дјецу да имитирају нешта што не постоји
и то је та накарадност коју ја видим у западној филозофији.
Уколико си примјетио у старим цртићима онај који прогони обавезно и "најебе" и то је облик гдје
дијете формира мишљење према правди кроз смијех.Том,Којот,Миливоје или Силвестер су они који
прогањају и обавезно страдају у покушају да другоме нашкоде.
Писао сам једном доживљај мога пријатеља у Данској када су га колеге четрдесето годишњаци
питали шта би волио да буде у стварном животу:Супермен,Бетмен,Спајдермен или не знам била
су четворица ликова и он им је одговорио:јебем вас идиотске волио бих испред себе мезе и пића
будалаши једни не дорасли.
Можеш замислити људе од четрдесет година како маштају да су неки супер-ликови и то у држави
Данској.Ето шта од људи прави та западна машинерија.
Дјеци пласирају ликове који не постоје у среалном свијету док одраслима потенцира некакву
над људску снагу за борбу против злочина.
Стварају од људи идиоте.............. дефинитивно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
У прошлој поруци сам написао како Покемони утичу на интелект дјеце, а ево како утичу на људску психу. Smiley

Поруке упућене новој ТВ:

Zovem se Ivan. Imam 17 godina. Pratim vaš program od samih početaka i oduvijek mi se sviđao. Oduvijek sam obožavao seriju Pokemoni. Najdraži lik u toj seriji je zasigurno Ash Ketchum iz grada Palleta. Uz njga su najbolji prijatelji Brooke i Misty. Likovi koje volim, ali su ponekad zli su Tim Raketa i njihov zastitni simbol pokemon Mjaut. Kada ste ukinuli tu seriju sa vaseg cijenjenog programa, ja sam zapao u veliku dusevnu krizu iz koje se i dan danas teskom mukom izvlacim. Posjecivao sam mnoge psihologe koji su mi savjetovali da gledam Pokemone na drugim televizijama , ali nista od toga mi nije pomoglo jer mi jedino Nova TV pruza uzitak takvog gledanja najbolje serije na svijetu. Zato Vas molim da vratite seriju Pokemoni kako bi mnoga djeca medu kojim asam i ja kao veliki poklonik mogli normalno zivjeti. Ako i kada ih pocnete ponovno pustati molim Vas da ne prekidate reklama kako je to nekad bio obicaj. Zato Vas molim, sto se nadam da cete i uciniti, da ih vratite te nama svima ispunite najvecu zelju na svijetu. Spasite nas od zla i vratite Pokemone. Ukoliko to ne ucinite, morat cu poduzeti sve mjere koje su potrebne da se moj cilj ostvari. HVALA

Pokemoni su mi uvijek bili naj naj crtić..........ispunjavali su me veseljem i radošću.......kada bih ugledao one Pikachu-eve okice...cjeli bi se raspekmezio.....Pokemoni su mi mnogo pomogli u životu....npr...kad mi jedanput učiteljica rekla da opišem svoju mamu...ja u tom trenutku nisam mogao naći riječi koje bi ju mogle opisati....i tada sam se sjetio Pokemona i Snorlaxa....a kako je neizmjerna sličnost Snorlaxa i moje majke....ja sam opisao Snorlaxa....i dobio jednu veliku peticu....
Bilo je još tu primjera....ali da sad ne nabrajam.....

Pokemoni su važan dio mog života....pošto ste ih maknuli s programa.....
prisiljen sam svaki dan gledati reprize koje sam snimio na kazetu.....
Želio bi nove epizode...a pošto mi majka nema dovoljno novaca za stelit ili kablsku....ne mogu.......

Molio bi vas da nam vratite pokemone.....jer bez njih moj život nema smisla....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
У прошлој поруци сам написао како Покемони утичу на интелект дјеце, а ево како утичу на људску психу. Smiley

Поруке упућене новој ТВ:

Zovem se Ivan. Imam 17 godina. Pratim vaš program od samih početaka i oduvijek mi se sviđao. Oduvijek sam obožavao seriju Pokemoni. Najdraži lik u toj seriji je zasigurno Ash Ketchum iz grada Palleta. Uz njga su najbolji prijatelji Brooke i Misty. Likovi koje volim, ali su ponekad zli su Tim Raketa i njihov zastitni simbol pokemon Mjaut. Kada ste ukinuli tu seriju sa vaseg cijenjenog programa, ja sam zapao u veliku dusevnu krizu iz koje se i dan danas teskom mukom izvlacim. Posjecivao sam mnoge psihologe koji su mi savjetovali da gledam Pokemone na drugim televizijama , ali nista od toga mi nije pomoglo jer mi jedino Nova TV pruza uzitak takvog gledanja najbolje serije na svijetu. Zato Vas molim da vratite seriju Pokemoni kako bi mnoga djeca medu kojim asam i ja kao veliki poklonik mogli normalno zivjeti. Ako i kada ih pocnete ponovno pustati molim Vas da ne prekidate reklama kako je to nekad bio obicaj. Zato Vas molim, sto se nadam da cete i uciniti, da ih vratite te nama svima ispunite najvecu zelju na svijetu. Spasite nas od zla i vratite Pokemone. Ukoliko to ne ucinite, morat cu poduzeti sve mjere koje su potrebne da se moj cilj ostvari. HVALA

Pokemoni su mi uvijek bili naj naj crtić..........ispunjavali su me veseljem i radošću.......kada bih ugledao one Pikachu-eve okice...cjeli bi se raspekmezio.....Pokemoni su mi mnogo pomogli u životu....npr...kad mi jedanput učiteljica rekla da opišem svoju mamu...ja u tom trenutku nisam mogao naći riječi koje bi ju mogle opisati....i tada sam se sjetio Pokemona i Snorlaxa....a kako je neizmjerna sličnost Snorlaxa i moje majke....ja sam opisao Snorlaxa....i dobio jednu veliku peticu....
Bilo je još tu primjera....ali da sad ne nabrajam.....

Pokemoni su važan dio mog života....pošto ste ih maknuli s programa.....
prisiljen sam svaki dan gledati reprize koje sam snimio na kazetu.....
Želio bi nove epizode...a pošto mi majka nema dovoljno novaca za stelit ili kablsku....ne mogu.......

Molio bi vas da nam vratite pokemone.....jer bez njih moj život nema smisla....

Драги боже па ово није нормално........................17 година. Smile
Уколико момак није рођен са некаквом можданом фалинком (па не резонује реалност од
имагинације) то је страшно..............срећа није у мојој кући а онима у чијој је нека је бог на помоћи. Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2010, 14:25:40 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2

Поруке упућене новој ТВ:

Zovem se Ivan. Imam 17 godina. Pratim vaš program od samih početaka i oduvijek mi se sviđao.

Smile
jel ovo ozbiljno ?!!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
хахахаха ... моје саучешће дотичноме  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Il da pocne malo u teretanu pa na koju utakmicu
opet ovaj.  Smile
iz krajnosti u krajnost.  Smile
prvo,jel ti rekoh kolko blesavo zvuce takvi postovi?
drugo,sta fali teretani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.