Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:36:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79487 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
боли га туки....
гледај сад кад годину заврши са свим петицама....
што да неће можда неко да му да четворку...
има горила одма да бије...
куку тим наставницима...ко га мрко погледа...биће да је из 1398. ....
ne,naprotiv,mislim da ce biti bas suprotno-da ce da zavrsi malo slabije,a onda da uzme i okrivi "prokletu Srbiju,i njen los obrazovni sistem",sto se nije ugledao na americki,i sto ne moze petica da se dobija za sabiranje dva prosta razlomka,i poznavanje svih 7 kontinenata.

meni samo jedno nije jasno-kolko vidim,novcano stanje mu je sasvim solidno,mrzi Beograd,mrzi Srbiju,mrzi Srbe,mrzi nas obrazovni sistem sto mu ne daje peticu na kontinente,voli Ameriku,voli Albance,voli americke glumce(predsednike),voli NATO...
(a pritom nema nameru da ikako pomogne Srbiji,jer se jasno vidi da njega Srbija ne zanima)
pa,sto se onda ne preseli tamo...?  Smile Smile
mislim,jer kao sto rekoh,on nije od onih koji su wanna-be-amer bolidi,ali bi ipak da ostanu ovde i probaju da nametnu svoje ideje(koje se nikada nece ostvariti,al dobro...),nego njega samo zanima Amerika,i zivot u njoj.
mislim,bez zezanja,cudi me zasto se onda ne preseli tamo?takodje,ja verujem da bi mu i ambasada dala neke olaksice za svoja dela.ozibljno mislim,nisam cinican.

sto se tice teksta iz NINa,ovo nema ni poente komentarisati.
zaista nisam ocekivao ovako nesto od njih.

a najgore od svega je sto ce sada od njega da naprave mucenika.kao sto rekoh,sve ovo je jedan veliki marketinski potez.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 19:23:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
Ali,kad bi ga svi podsetili da treba da popije terapiju,mozda bi ga i spasili?
Да,да...враћам се одмах...
само што не...
дечко је добио боди-гарда,ко Витни Хјустон...
и коме се то у Ужој СрПији данас прети...
маловићки,тадићу,вукчевићу и Растку....
још ће у школу да га возе у блинираној лимузинији...да ови ''националисти'' не потегну зољу...
срећом,Жељко Тољага је у затвору... Smile
Citat
“Ipak, ti Stormfrontovci su jedini koji su me uopšte i saslušali. Poštovali su moje odgovore, citirali ih, reagovali na njih, dok gospoda na B92 i Vojvodina Caffe moje komentare, odluke, mišljenja ignorišu i žele da me primoraju da uživam u svom detinjstvu, da budem huligan ili nešto slično“
мада је и овде био...није хтео да помене Бурек...
па и није место Буреку уз У92 и СтФр...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 19:25:30 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
“Ipak, ti Stormfrontovci su jedini koji su me uopšte i saslušali. Poštovali su moje odgovore, citirali ih, reagovali na njih, dok gospoda na B92 i Vojvodina Caffe moje komentare, odluke, mišljenja ignorišu i žele da me primoraju da uživam u svom detinjstvu, da budem huligan ili nešto slično“
мада је и овде био...није хтео да помене Бурек...
па и није место Буреку уз У92 и СтФр...
pa,po njemu ocigledno jeste,cim ga naziva "teskim djubretom".
mada,kad bolje razmislis,sve u Srbiji je za njega tesko djubre,tako da...

ja samo ne razumem zasto on radi sve ovo,zasto i dalje nabija sebi taj publicitet i marketing,jer ovakve stvari koje radi nece bas pomoci da ljudi odu i kupe nejgovu knjigu,a verujem da bi i on sam vise voleo da ode u Ameriku napokon,i tamo nastavi svoj zivot,filozofiranje i "skolovanje".takodje,ovakav nacin zivota,stalno uz obezbedjenje i citanje pretnji,mu sigurno ne prija,iako mu je jedan od ciljeva da od sebe napravi mucenika.
ko ce ga znati...

----------------------------------------------
@kvlade-moje pitanje i dalje stoji.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 19:36:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
не знам,али стварно забрињавајуће.... Smile  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
као што већ рекох...његови родитељи су за психијатријско посматрање Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
kao sto se i pretpostavljalo,@Kvlade je Rastko...

njegov potpis...(koji nisam ranije ni gledao,posto sam postao potpuno imun na  potpise takvih clanova)
Citat
"Oko moderne Srbije nema kompromisa i oklevanja i zato takvu stranku gradimo." - LDP
Živeo budući predsednik Srbije i LDP-a Rastko Pocesta!!!
Uskoro cu da napravim blog o svojoj političkoj ideologiji i ovde cu da okacim link. pozz
Uclanite se u LDP.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 20:17:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
што не би неки од модратора разрешио ту мистерију?
за двојну регистрацију и лажно представљање следи-бан!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
елем чак и да јесте ... не можеш га бановати ако не користи два налога.

нека га ту ... ипак је овај форум отворен и демократски ... неће се мали провести као ја на оном лдп-овском Монду својевремено ... јбте само што ми нису брисали постове због правописних грешки ... катастрофа од модерације  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Ma i ti Obrazovci i Strojevci su stvarno za posmatranje...kolko puta treba da prave istu gresku i ispadnu glupi u drustvu Smile da bi naucili da time sto nekome prete sa sekirama, nozevima, vesanjima, klanjima i sl. samo njemu prave reklamu u kome je on neka "zrtva" i usamljeni borac za "pravedniju Srbiju", a oni ispadaju budale, nasilnici i manijaci (sto , doduse, u najvecem broju slucajeva i jesu!  Smile )

Vidis kako na ovom Bureku sve fin svet  Smile....i iako nam ova LDP spodoba redovno lepi etikete, normalan covek kad pogleda ovu temu, odma mu je jasno o kakvom se detetu radi i kolko je tu sati... i to sve bez pretnji, klanja i ubijanja, a sa mnoogooo vise efekta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma taj "Obraz" i "Stroj" samo sluzi da se Srbi prikazu kao babaroge. Poznato je da Srbi nisu ustase al evo ovi se trude da Srbe prikazu u takvom svetlu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:36:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.