Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:30:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79628 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
napokon neki mod da se oglasi!  Smile Smile
ja mislio vi svi otpalili negde na odmor,il sta vec...  Smile Smile

inace,@Munze,jel znas da smo hteli da te kidnapujemo,dok smo trazili ko je ovde na bureku @mali siptar?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Meni nikad nije bilo jasno, kako, bre, u tom LDP-u nema neki normalan lik...ono, da bude smeker, duhovit, drustven, da nije opterecen fasistima i nacosima, da prica o fudbalu, kosarci, ribama, filmovima.
Mislim, moze on da ima politicke stavove kakve ima...ali da pronadje zivot i van toga, i da ne bude tako nadmeno-prepotentno-nabedjen kreten koji zivi u konstantnoj paranoji da je okruzen fasistima, koji neprestano smisljaju kako ce da mu ugroze neko pravo. 
Nema ovo veze sa ovim malim debilom, nego govorim o svojim licnim iskustvima sa ljudima koji ponekad uopste nisu ni clanovi, nego simpatizeri i glasaci.....to je, bre, sve smlaceno u glavu!
Ljudi sa kojima se nikad ne bi druzio, naravno ne zbog politike, nego sto su kao osobe u najmanju ruku debili!...potpuno nevezano za politiku.
Ja imam drugove koji su clanovi DS-a, pa cak i G17  Smile ali su normalni ljudi sa kojima mozes da komuniciras i da se druzis i da to bude jedna normalan medljuljudski odnos  Smile ....a ovi da te bog sacuva....potpuno su tip ljudi koje izbegavas i ne osecas se prijatno u njihovom drustvu (opet nevezano za politiku)
Bar su to neka moja licna iskustva  Smile

To se donekle i na forumu vidi....ima ovde zastupnika svakavih politickih ideja i partija, i puno je ljudi ovde proslo i puno je bilo rasprava pa cak i svadja, ali su samo i iskljucivo zastupnici LDP-a i njegovi simpatizeri ostali upamceni kao forumske budale koje su svima sluzile za sprdnju i zajebanciju i sa kojima bi retko ko seo i popio kafu u uprivatnom zivotu. (Ok...kusha i nastasija su im udarali konkurenciju  Smile )

Ovaj mali kreten samo potvrdjuje moje vidjenje tih ljudi....da te Bog sacuva Smile

Ja bas mislim da su ldpovci jedini normalni likovi koji podrzavaju tu stranku jer ih zanima bolji zivot. Onaj ko zivi u konstantnoj paranoji jeste onaj ko glasa za protagoniste srpskog Kosova i zlocinackog zapada. Tvoja iskustva su sigurno bila velika kad tako olako stices predrasude o 220.000 ljudi, i kad ih sve generalizujes. A to da je neko debil vidi se po tvom postu, no ako mislis da su debili mozes li to pojasniti? Ja mislim da ste svi vi koji se cimate oko Kosova ili mentalno osteceni ili, debili. Kako ti toliko znas o druzenju s ldpovcima ako su ti tako odbojni? Coveku zivotinje nisu odbojne a ne li ljudi, to vise govori o tebi kakav si, prostak nabedjeni. Moja iskustva s ldpovcima su da su to bas najinteligentniji i najprijatniji ljudi za druzenje, a sta si ti umislio ja ne mogu uci u tvoju glavu i videti. To je tvoj problem. A kome su ldpovci ovde sluzili za sprdacinu nije mi jasno? Tebi? Nemoj biti siguran da se oni nisu sprdali s tobom.

Ti si decko isuvise malo na ovom forumu da bi znao kakvi su sve "likovi" zastupali tvoje statove i na kakav nacin su to radili....uostalom...pogledaj svoje postove i sta sve mlatis u njima i kako ljudi reaguju na to i sve ce ti biti jasno, obzirom da se nimalo ne razlikujes od gore pomenutih.
A sto se tice mojih licnih iskustava sa vama....sta da ti kazem - ja ne sedim ceo dan pored kompjutera i vrsim liberalni dzihad  Smile nad ljudima, prenoseci najsvezije dogodovstine sa glavnog odbora LDP-a, istovremeno dozviljavajuci snazne orgazme nad americkom liberalnom demokratijom, ja se krecem medju stvarnim ljudima, pa ih upoznajem svakakve....cak i takve kao sto si ti.
A ko je normalan, a ko debil, govori cinjenica da je tih 200.000 ljudi vas vrhunac koji nikako ne mozete, niti ce te ikada, prebaciti, iz prostog razloga sto je to taj procenat debila, narkomana, kretena, mentalno zaostalih i dusevno poremecenih osoba u odnosu na ukupan broj stanovnika....i to je tako u svakoj drzavi.
I uopste ne znam zasto si imao potrebu da odgovaras na moj post, jer nije upucen tebi, obzirom da je sa vama  svaki razgovor i konstruktivan dijalog vise nego nemoguc, pa sam zato odavno prestao da komuniciram sa vama....zato je i ovo poslednje sto cu ti reci....nemam nameru da sa osobama poput tebe ulazim u bilo kakvu raspravu, jer je to potpuno uzaludan posao, a ja toliko zaludan nisam  Smile

Smile

Po internet forumima "kruzim" od kad je u Srbiju dosao internet, i vrlo sam upucen u politicke tokove i raznolikosti u misljenjima koje postoje. Ono sto sam naucio jeste da kad zastupam stavove izbegavam kategorizaciju predrasuda koje uz te stavove "prirodno" idu, a ti to ne cinis, vec sve moguce predrasude odma istreses. Ja pisem normalne stvari, i ne mlatim nikoga i nista, a reakcije od fasista i povodljivih likova suzene svesti me ne iznenadjuju, s njima se susrecem po forumima svakodnevno. A to ko je ceo dan pored kompa vidi se, naspram jednog ldpovca javi se 20-30 fasista koji ga tupe o Kosovu, zlocinackoj evropi i genocidnoj tvorevini NATO, a zadnji put kad sam pogledao proevropljani su cinili preko 50% gradjana a ne 20/1, tu se najizrazitije primecuje ko vrsi internet dzihad nad ljudima. A 200.000 je predjeno, kao sto rekoh dobili smo 220.000 na proslim izborima, a to sto ispljujes tolike ljude pokazuje koliko si plitak u razmisljanju. A to zasto odgovaram na tvoj post, ako nisi znao internet forumi su "javne diskusije", dakle svako ima pravo da odgovori na sta hoce. Ako si zeleo da vodis privatne diskusije s nekolicinom istomisljenika, zatrazi od administratora da ti napravi privatnu grupu pa pisi ove nebuloze tamo a da ti neko od "neistomisljenika" ne odgovori. A sto se tice konstruktivnog dijaloga, smesan si covece, nakon sto si sve ldpovce nazvao debilima, kretenima, drogerima, oces da ja zauzmem konstruktivan stav u nasoj prepisci. SANJAJ! Za svaku uvredu koji izreknes mozes biti siguran da ces je dobiti natrag od mene. Nemoj misliti da imas pravo na vredjanje samo zato jer zastupas politicki stav vecine na ovom forumu, jer ga nemas. Ako ti mene vredjas i ja cu tebe, pa makar niko ne podrzavao moje politicke stavove, to je moje pravo i ti mi ga neces uskratiti. A da je ova rasprava zaludna jeste, u tome se slazem s tobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
inace,@Munze,jel znas da smo hteli da te kidnapujemo,dok smo trazili ko je ovde na bureku @mali siptar?  Smile

Smile  sto mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
sta je poenta ove teme
да се народ упозна,са будућим Предесдником,ако не ''уже срПије'',онда барем сад-а!
Citat
ovaj mali je pljunuti Hica bez brcica
можда зато што је рођен на ''Међународни дан сећања на жртве Холокауста''....(ово Холокауст,треба под наводнике,али било би то то много наводника у једној реченици  Smile )...
Citat
a i "ideologija" mu je iz bojanke za predskolsko obrazovanje ..
а ја мислим да он зна више о ономе што се зове ''политика'' од 230 ''народних посланика народне скупштине републике србије''... Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 17:13:13 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

Smile  komicno

ti si neki zabavljac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Dobro,zna se da svetom upravljaju velike kompanije,da su drzave manje vise njihove marionete,od amerike do rusije,ali ne mozes reci da je ijedan predsednik uticajniji od obame...Koliko god se ja ne slagao sa Americkom politikom,i slazem se sa tom tvom pricom o "pravim vladarima amerike", jebiga,nije lako ni glumac biti...
A i decko nije samo pisao o obami i busu,vec i o ranijim predsednicima...Koji su bili medju najuticajnijim ljudima na planeti...Sto ne mozes da sporis...Oni su krojili istoriju a ne mi...
svi americki predsednici posle Teodora Ruzvelta su bili obicni glumci.(sto naravno ne znaci da je on bio psoten,naprotiv,on je jedan od najvecih gonara istorije)
i,da,nije lako biti glumac.zato sto mora da izgleda tako kao da stvarno taj koji nosi tu titulu jeste predsednik.
e,sad,sto se krojenja istorije tice,oni su istoriju krojili,ali samo zato sto su potpisivali istorijska i monumentalna dokumenta,davali izjave,i vrsili sve ostale formalnosti.
ali,naravno,nijedna odluka nije bila njihova,nego su sve te odluke koje su predstavljali,i glumili,bile odluke pravih,nevidljivih vladara Debeloguzije.
a sto se tice takvog zivota,i krojenja istorije-ne,ne zavidim im.naprotiv,zalim ih,najpre zato sto je bedno biti necija lutka,necija kucka,onda zato sto im je posao,izmedju ostalog,da budu mamci za metke,zato sto kada dodju na tu poziciju,postanu obicni zatvorenici,i zato sto ceo zivot provode u necijoj senci,gubeci smisao zivota i uzivanje u istome.meni je daleko draze da imam pristojne prihode,da uzivam sa porodicom,radim ono sto volim,i stalno se razvijam kroz zivot,nego da ga provedem u necijoj senci,kao mamac za metke,i lutka za predstave.
Ne bi nikad smatrao da malo preterujes ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
@kvlade,
дозволићеш...  Smile
али ово се, ипак, односило на мене... Smile

траги...

Smile  komicno

Citat
ti si neki zabavljac  Smile
Smile, само имам проблем са наводницима...  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne bi nikad smatrao da malo preterujes ?
sta preterujem?sta nije tacno?

Smile  sto mene  Smile
pa,zato sto smo mislili da vi moderatori znate ko je ovde @mali siptar,ali,necete da kazete,pa smo odabrali tebe kao...em...najmeksu metu.  Smile
ali,odustali smo,jer smo zakljucili da si bila dobra.  Smile Smile
u stvari,pre ce biti zato sto smo na kraju uz @goinu pomoc otkrili ko je.     Smile
i to sam ja doneo odluku,znas. Smile vidis kako sam ja dobar,kako te branim...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
hahahaha nasmeja me lepo, sad idem nasmejana na pivo   Smile

hahahahah najmeksa meta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
hahahaha nasmeja me lepo, sad idem nasmejana na pivo   Smile

hahahahah najmeksa meta  Smile

cekaj,cekaj,jel ovo provokacija?  Smile
pa,naravno da si najlaksa meta,ne bi izdrzala ni 10 minuta nase specijalne tajne torture...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:30:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.