Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:13:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79694 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
za to vređanje čoveka ti sledi prijava.
inače, najmanje vi imate prava da pominjete Đinđićevo ime, jer da si poslušao njegov poslednji intervju, znao bi koliko tvoj Adolf čeda nema veze sa njim i njegovom politikom.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
LDP i Zoran Djindjic imaju veze ko dupe i oko   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sad preterujete...
Decko je u pravu,trenutno ne postoji veca pozicija u svetu od predsednika SAD...
Predsednik amerike nije nikakva titula,vec obicna glumacka uloga!
Svi oni koji su bili "predsednici amerike" u zadnjih par decenija nisu nista vise nego obicni glumci!
tako da "Pravi vladari amerike" jesu,nazalost,najjaca pozicija na svetu,ali,"predsednik amerike" je obican glumac.
cisto da podsetim...
Шиптара малог злоупотребљавају како би у случају батина имали своју ЉДП верзију Србије.

Иначе,мали је на фејсбуку и коментарисао:

Rastko Pocésta  Puna podrška za smanjenje nasilja, za formiranje školskog parlamenta, čiji članovi će biti demokratski birani, a ne samo od strane nastavnika, već kolektivnim glasanjem... Ukidanje ocena, koje su direktna klasifikacija dece... Ukidanje prijemnog ispita, naravno! Velika podrška svima!!!

P.S. Nije ovo samo latinično U, ve...

Rastko Pocésta is a fan of:

Products

* Facebook
* Coca-Cola
* Nutella
* Pizza
* ICE CREAM!

da,mali je bio cestitao Divljacima nezavisnost.
pa,dobro,nista cudno,kad je siptar.cestita svojoj braci...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 11:26:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Ja sam odlucio da ne pisem vise na ovoj temi, ako ste pametni necete ni vi.

Koja je razlika izmedju ovog malog i Krleuse? Nikakva, oboje su nusprodukt drustva i jedino kako opstaju jeste to sto ih spominjemo.

Krleusa ima bolesnike koji je podrzavaju, ovaj mali ima samo kriticare. Ako je tako, zasto mu pridavati ono sto zeli, paznju, pa makar i negativnu?

Deckic, od mene ti nema vise besplatne promocije, neka te neko drugi popularizuje.

Odjava sa teme a vi ako ste ludi, pecajte se na sitnice i nastavljajte da ucestvujete u marketinskoj kampanji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
ja moram, nema mokilija više. Gde ću da se smejem? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Хехехе да ми је знати који су интелектуалци изабрали последњу опцију. Smile Smile Smile

ispiranje mozga     
   55%  (33)
kršenje prava dece    
   15%  (9)
medijska zloupotreba    
   8.3%  (5)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak    
   1.7%  (1)
neko planira da uzme pare...    
   5%  (3)
novi Beba Popović    
   3.3%  (2)
dečko bez stila u oblačenju    
   3.3%  (2)
talenat,čist talenta...    
   3.3%  (2)
sledeći predsednik SAD-a    
   5%  (3)
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Meni nikad nije bilo jasno, kako, bre, u tom LDP-u nema neki normalan lik...ono, da bude smeker, duhovit, drustven, da nije opterecen fasistima i nacosima, da prica o fudbalu, kosarci, ribama, filmovima.
Mislim, moze on da ima politicke stavove kakve ima...ali da pronadje zivot i van toga, i da ne bude tako nadmeno-prepotentno-nabedjen kreten koji zivi u konstantnoj paranoji da je okruzen fasistima, koji neprestano smisljaju kako ce da mu ugroze neko pravo. 
Nema ovo veze sa ovim malim debilom, nego govorim o svojim licnim iskustvima sa ljudima koji ponekad uopste nisu ni clanovi, nego simpatizeri i glasaci.....to je, bre, sve smlaceno u glavu!
Ljudi sa kojima se nikad ne bi druzio, naravno ne zbog politike, nego sto su kao osobe u najmanju ruku debili!...potpuno nevezano za politiku.
Ja imam drugove koji su clanovi DS-a, pa cak i G17  Smile ali su normalni ljudi sa kojima mozes da komuniciras i da se druzis i da to bude jedna normalan medljuljudski odnos  Smile ....a ovi da te bog sacuva....potpuno su tip ljudi koje izbegavas i ne osecas se prijatno u njihovom drustvu (opet nevezano za politiku)
Bar su to neka moja licna iskustva  Smile

To se donekle i na forumu vidi....ima ovde zastupnika svakavih politickih ideja i partija, i puno je ljudi ovde proslo i puno je bilo rasprava pa cak i svadja, ali su samo i iskljucivo zastupnici LDP-a i njegovi simpatizeri ostali upamceni kao forumske budale koje su svima sluzile za sprdnju i zajebanciju i sa kojima bi retko ko seo i popio kafu u uprivatnom zivotu. (Ok...kusha i nastasija su im udarali konkurenciju  Smile )

Ovaj mali kreten samo potvrdjuje moje vidjenje tih ljudi....da te Bog sacuva Smile

Ja bas mislim da su ldpovci jedini normalni likovi koji podrzavaju tu stranku jer ih zanima bolji zivot. Onaj ko zivi u konstantnoj paranoji jeste onaj ko glasa za protagoniste srpskog Kosova i zlocinackog zapada. Tvoja iskustva su sigurno bila velika kad tako olako stices predrasude o 220.000 ljudi, i kad ih sve generalizujes. A to da je neko debil vidi se po tvom postu, no ako mislis da su debili mozes li to pojasniti? Ja mislim da ste svi vi koji se cimate oko Kosova ili mentalno osteceni ili, debili. Kako ti toliko znas o druzenju s ldpovcima ako su ti tako odbojni? Coveku zivotinje nisu odbojne a ne li ljudi, to vise govori o tebi kakav si, prostak nabedjeni. Moja iskustva s ldpovcima su da su to bas najinteligentniji i najprijatniji ljudi za druzenje, a sta si ti umislio ja ne mogu uci u tvoju glavu i videti. To je tvoj problem. A kome su ldpovci ovde sluzili za sprdacinu nije mi jasno? Tebi? Nemoj biti siguran da se oni nisu sprdali s tobom.

Ti si decko isuvise malo na ovom forumu da bi znao kakvi su sve "likovi" zastupali tvoje statove i na kakav nacin su to radili....uostalom...pogledaj svoje postove i sta sve mlatis u njima i kako ljudi reaguju na to i sve ce ti biti jasno, obzirom da se nimalo ne razlikujes od gore pomenutih.
A sto se tice mojih licnih iskustava sa vama....sta da ti kazem - ja ne sedim ceo dan pored kompjutera i vrsim liberalni dzihad  Smile nad ljudima, prenoseci najsvezije dogodovstine sa glavnog odbora LDP-a, istovremeno dozviljavajuci snazne orgazme nad americkom liberalnom demokratijom, ja se krecem medju stvarnim ljudima, pa ih upoznajem svakakve....cak i takve kao sto si ti.
A ko je normalan, a ko debil, govori cinjenica da je tih 200.000 ljudi vas vrhunac koji nikako ne mozete, niti ce te ikada, prebaciti, iz prostog razloga sto je to taj procenat debila, narkomana, kretena, mentalno zaostalih i dusevno poremecenih osoba u odnosu na ukupan broj stanovnika....i to je tako u svakoj drzavi.
I uopste ne znam zasto si imao potrebu da odgovaras na moj post, jer nije upucen tebi, obzirom da je sa vama  svaki razgovor i konstruktivan dijalog vise nego nemoguc, pa sam zato odavno prestao da komuniciram sa vama....zato je i ovo poslednje sto cu ti reci....nemam nameru da sa osobama poput tebe ulazim u bilo kakvu raspravu, jer je to potpuno uzaludan posao, a ja toliko zaludan nisam  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Sad preterujete...
Decko je u pravu,trenutno ne postoji veca pozicija u svetu od predsednika SAD...
Predsednik amerike nije nikakva titula,vec obicna glumacka uloga!
Svi oni koji su bili "predsednici amerike" u zadnjih par decenija nisu nista vise nego obicni glumci!
tako da "Pravi vladari amerike" jesu,nazalost,najjaca pozicija na svetu,ali,"predsednik amerike" je obican glumac.
cisto da podsetim...
Dobro,zna se da svetom upravljaju velike kompanije,da su drzave manje vise njihove marionete,od amerike do rusije,ali ne mozes reci da je ijedan predsednik uticajniji od obame...Koliko god se ja ne slagao sa Americkom politikom,i slazem se sa tom tvom pricom o "pravim vladarima amerike", jebiga,nije lako ni glumac biti...
A i decko nije samo pisao o obami i busu,vec i o ranijim predsednicima...Koji su bili medju najuticajnijim ljudima na planeti...Sto ne mozes da sporis...Oni su krojili istoriju a ne mi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro,zna se da svetom upravljaju velike kompanije,da su drzave manje vise njihove marionete,od amerike do rusije,ali ne mozes reci da je ijedan predsednik uticajniji od obame...Koliko god se ja ne slagao sa Americkom politikom,i slazem se sa tom tvom pricom o "pravim vladarima amerike", jebiga,nije lako ni glumac biti...
A i decko nije samo pisao o obami i busu,vec i o ranijim predsednicima...Koji su bili medju najuticajnijim ljudima na planeti...Sto ne mozes da sporis...Oni su krojili istoriju a ne mi...
svi americki predsednici posle Teodora Ruzvelta su bili obicni glumci.(sto naravno ne znaci da je on bio psoten,naprotiv,on je jedan od najvecih gonara istorije)
i,da,nije lako biti glumac.zato sto mora da izgleda tako kao da stvarno taj koji nosi tu titulu jeste predsednik.
e,sad,sto se krojenja istorije tice,oni su istoriju krojili,ali samo zato sto su potpisivali istorijska i monumentalna dokumenta,davali izjave,i vrsili sve ostale formalnosti.
ali,naravno,nijedna odluka nije bila njihova,nego su sve te odluke koje su predstavljali,i glumili,bile odluke pravih,nevidljivih vladara Debeloguzije.
a sto se tice takvog zivota,i krojenja istorije-ne,ne zavidim im.naprotiv,zalim ih,najpre zato sto je bedno biti necija lutka,necija kucka,onda zato sto im je posao,izmedju ostalog,da budu mamci za metke,zato sto kada dodju na tu poziciju,postanu obicni zatvorenici,i zato sto ceo zivot provode u necijoj senci,gubeci smisao zivota i uzivanje u istome.meni je daleko draze da imam pristojne prihode,da uzivam sa porodicom,radim ono sto volim,i stalno se razvijam kroz zivot,nego da ga provedem u necijoj senci,kao mamac za metke,i lutka za predstave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
sta je poenta ove teme  Smile 
ovaj mali je pljunuti Hica bez brcica... a i "ideologija" mu je iz bojanke za predskolsko obrazovanje ..

Koje crno ispiranje mozga i zloupotreba deteta.. koliko ima ovakvih glupsona po USA koji su zatrovani laznim idejama, pa maltene svako domacinstvo u unutrasnjosti (ako nazovemo unutrasnjoscu sve sem N.Y. L.A, Bostona i Chichag0-a) ima jednog ovakvog In-God-We-Trust clana koji nema blage veze o svetu i zivotu .. a najtuznije kad to izraste u nesto sto ti je jednog dana sef ili kolega.. pa slusas beskrajne price o prosperitetnoj demokratiji i vladavini svih mogucih prava .. pa i prava da ti skacu po mozgu ovakve kreature  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:13:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.