Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:42:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 78821 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Citat
Nas je problem sto imamo jako malo politicara koji znaju sta je to politika. Ceda Jovanovic je jedan od takvih. Nazalost, nema ih bas mnogo, i uglavnom su vecinom u LDP-u.

и мрмот завија чоколаде а интернет експлорер 6 је најбољи браузер икада  Smile

Сви знао да мрмоти завијају чоколаде. Ево доказ

Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 20:48:32 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
B92: Rastko ne krije da mu skola nije jaca strana.....slabo izlazi i kuce...ne bavi se sportom...mnogo vremena provodi uz kompjuter na internetu
Rastko: Tu su bili mnogi moji prijatelji koje nikad nisam video u stvarnosti

Ko zeli da mu dete bude ovakvo neka digne dva prsta  Smile i onda moze slobodno da nastavi da palamudi o liberalnom geniju  Smile

Ma bre da su mu roditelji normalni Srbi da ga vode a utakmicu, na splav, na koncert Karleuse, leti u Guchu, u crkvu, pa u teretanu malo uz to da i pocne da trenira neki sport kao karate i to (ako nije kasno  Smile) pa da ga vidis. Kako pisanje knjiga, kakvi tamo neki predsednici, ko da su mu roditelji gejeri, srma ih bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma bre da su mu roditelji normalni Srbi da ga vode a utakmicu, na splav, na koncert Karleuse, leti u Guchu, u crkvu, pa u teretanu malo uz to da i pocne da trenira neki sport kao karate i to (ako nije kasno  Smile) pa da ga vidis. Kako pisanje knjiga, kakvi tamo neki predsednici, ko da su mu roditelji gejeri, srma ih bilo  Smile
Gde si ti video Srbe?
U telefonskom imeniku za Beograd postoji jedan jedini pretplatnik sa tim prezimenom!
U Albaniji ih je na stotine a koliko ih ima u Pristini.... e, to me zabole dupe...
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Mališa.jpg
(201.79 KB, 1920x1080)
mališa 2.jpg
(190.22 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
B92: Rastko ne krije da mu skola nije jaca strana.....slabo izlazi i kuce...ne bavi se sportom...mnogo vremena provodi uz kompjuter na internetu

Ko zeli da mu dete bude ovakvo neka digne dva prsta  Smile i onda moze slobodno da nastavi da palamudi o liberalnom geniju  Smile

Nije isključeno da je dečko genije sa preko 150 IQ. Sd,jedino ako mu je neko punio glavu(indoktriniao ga)...
 Neznam da li znate da su Nikolu Teslu ismevali kao ludaka a sad kao "ponos i dika Srbije" tako da nije isključeno da je momčić poprilično drugačiji od druge dece a i kako ne bi kad su oni naspram njega mali retardčići(bez sarkazma).
 Nikola Tesla se nije igrao mnogo sa drugom decom,bio je "čudan".  Pa ko da se igra sa nezrelom dečurlijom  Smile Smile

Citat
Nas je problem sto imamo jako malo politicara koji znaju sta je to politika. Ceda Jovanovic je jedan od takvih. Nazalost, nema ih bas mnogo, i uglavnom su vecinom u LDP-u.

и мрмот завија чоколаде а интернет експлорер 6 је најбољи браузер икада  Smile

Сви знао да мрмоти завијају чоколаде. Ево доказ

Smile
Hahahahah kraljevski Smile  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 21:10:37 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jos jedan dokaz da mali nije bas toliko bistar koliko ga predstavljaju,jeste taj americki stolnjak pored kompa.

inace,posto ce sad da uleti @stanislava,ili neka slicna spodoba,da kazem odma unapred da meni nije pateticno drzati samo americki stolnjak pored kompa,vec i bilo ciju zastavu.drzanje zastave rodjene zemlje se jos i moze nekako razumeti,mada,ja nisam za to.ali,drzanje strane zastave,i to jos zemlje koja je ubijala i ubija tvoj narod,e to je vec patoloski mentalni problem.

takodje,sada vidim zasto se od svih medija,naravno,bas ZNJ 92 odlucio da njega intervjuise.zbog toga sto je kobajagi toliko pametan,a podrzava NATO copor i Debeloguziju.bole njih kurac za njega kao moguceg mladog talenta ili genija.jasno ko dan.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 21:31:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pa to ja i govorim-indoktrinacija ali molim te,ipak svako ima pravo da gotivi šta mu se gotivi ma koliko se to nekom ne dopadalo  Smile
A iskrivio sam se od smeha kad sam videoAmeričku zastavu pored kompa  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Ne mlati  Smile
Ako ti zivis u ekstremima i kao suprotnost ovom malenom kretenu vidis nekog drugog kretena je samo tvoj problem....genijalno, pametno i izuzetno nadareno dete moze da bude sasvim normalno i da se zanima za stvari koje, obektivno, decu u njegovim godina ne interesuju previse, a da ne izgleda kao freek i ima ponasanje prepotentnog debila ispranog mozga!
E sad, ako ti kao suprotnost ovome vidis samo Karleusu, AirMax, huliganisanje, mis'im brate ovo ono i te fore, onda si ti ogranicen ko terasa i samim tim nepodoban sagovornik  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 21:29:26 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa to ja i govorim-indoktrinacija ali molim te,ipak svako ima pravo da gotivi šta mu se gotivi ma koliko se to nekom ne dopadalo  Smile
 A iskrivio sam se od smeha kad sam videoAmeričku zastavu pored kompa  Smile Smile Smile
verujem.i ja bih se iscepao,ali mi je to zaista jadno.
ne,ocito se kod njega radi o ispranom mozgu,a kod cele ove reportaze o njemu,o medijskoj,odnosno-propgandi ZNJ 92 zarad NATOa i Debeloguzije.
ne zna se ko je jadniji.
mada,moram da kazem,ipak mi je zao zbog toga,jer vidim da je mali jako zreo,i lepo vaspitan.i zato je velika steta sto je mozak i razum unakazio,tj isprao slepim verovanjima,naivnoscu i budalastinama.
genijalno, pametno i izuzetno nadareno dete moze da bude sasvim normalno i da se zanima za stvari koje, obektivno, decu u njegovim godina ne interesuju previse, a da ne izgleda kao freek i ima ponasanje prepotentnog debila ispranog mozga!
potpisujem.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 21:20:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
A i lepo je videti da neko vec u tim godinama zauzima prave stavove.

нема он никакве ставове...то су ставови његових неостварених и искомплексираних родитеља који потурају сопствено дете да би лечили своје комплексе...мислим да овде има материјала и за центар за социјални рад а врло вероватно и полицију

предухитри ме јетју Smile

слажем се
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:42:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.288 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.