Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 11 mrtvih u teroristickom napadu u Parizu,odmazda za karikaturu muhameda  (Pročitano 51140 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Smile
Naravno tu je i iniciova Rusija koja je od Čečenije napravila ravnu ploču  Smile

Znači skoro svi smo u istoj ekipi osim pojedinih Srba koji teraju neki inat,kao a šta je bilo sa poginulim u napadu na Madagaskaru 1846 kako to niste osudili?Važi...

ignjacio objasnio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Prvo su ih sravnili pa onda izgradili da bi bili dobri Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Prvo su ih sravnili pa onda izgradili da bi bili dobri Smile

pa to i jeste razlika ! zapad kada nesto porusi to ostaje poruseno... vidi irak afganistan i gde su sve umesali prste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Qtek 小米
Руси су сравнили Грозни, па затим изградили централни део града, поставили су своју марионету који је укинуо вишепартијски систем и влада вечно док га не смакну његови.
Већина Чечена не подржава Русију, већ исламски екстремизам и независну Чеченију, макар јели корење и умирали од глади.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Cecenija je Rusija. Na zapadu nisu imali potrebu da u svojim drzavama nesto sravnjaju sa zemljom da bi posle videli da li hoce da ga izgrade.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
 Smile ne ložite se,zezao sam se u zadnjem postu,ako bolje pročitate moj post gore podržao sam akciju protiv Mashadova,naravno ne i sve delove te akcije,pogotovo vazdušnu kampanju koja je bila slična onoj u Srbiji,a to svakako ne mogu da podržim,ali generalno akciju protiv kavkaskih terorista sam podržao...

Citat
Саудијска Арабија плаћа рекет да јој се не би уводила демократија. Што се Ирана тиче, ако једна исламска земља (на удару Запада) која се бори против исламског фанатизма и екстремизма осуђује те карикатуре, шта то о карикатурама говори?

Такође, у колико исламских земаља се у последњих десет година Запад умешао (или је већ умешан) војно или обавештајно, у смислу дизања револуције, или против њих води пропагандни рат.

Исламизам је лош, као и сваки други фанатизам. Али, по мени највећа опасност тренутно влада од западног демократизма. Јер је милитантнији од исламизма. И лицемеран.

Ja tebi samo govorim sledeće zašto brdo islamskih zemalja saradjuje sa zapadom i Amerima i dalje,ako ih to toliko nešto pogadja?Naravno da ih ne pogadja uopšte to je čista glupost,a spisak islamskih zemalja koji su super sa zapadom je podugačak,od Maroka i Tunisa preko Jordana i Arabije,do Azerbejdžana,Pakistana i Indonezije,prema tome ne pada mi na pamet da sve te zemlje ja branim od njih samih...zato ja poštujem poziciju Irana,to je jedin zemlja koja nije licemer od islamskih zemalja,jedina,a ona se još i najmanje potresa zbog faking karikatura...

Citat
поставили су своју марионету који је укинуо вишепартијски систем и влада вечно док га не смакну његови.
o tome već da ne govorimo...
« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 12:10:07 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Nego tema:

Polovina Francuza protiv karikatura proroka Muhameda

Gotovo polovina Francuza protivi se objavljivanju karikatura proroka Muhameda, pokazala je danas najnovija anketa, u vreme dok se u svetu pokreće debata o granicama slobode govora

Gotovo polovina Francuza protivi se objavljivanju karikatura proroka Muhameda, pokazala je danas najnovija anketa, u vreme dok se u svetu pokreće debata o granicama slobode govora, podstaknuta nedavnim masakrom 12 ljudi u redakciji francuskog satiričkog nedeljnika "Šarli ebdo".

Anketa agencije Ifop je pokazala da 42 odsto anketiranih smatra da karikature proroka Muhameda, koje mnogi muslimani smatraju uvredljivima, ne treba objavljivati, prenela je agencija AFP.

Tačno polovina ispitanih je rekla da podržava "ograničenje slobode govora na internetu i na društvenim mrežama".

Sa druge strane, 57 odsto anketiranih je navelo da protivljenje muslimana ne bi trebalo da spreči objavljivanje karikatura, pokazali su rezultati ankete, objavljeni u listi "Žurnal di dimonš".

Čak 81 odsto ispitanih izjasnilo se u korist oduzimanja francuskog državljanstva onima koju su počinili teroristička dela na teritoriji Francuske, a poseduju dvojno državljanstvo.

Pored toga, 68 odsto je podržalo ideju da se francuskim državljanima zabrani povratak u zemlju "ukoliko se sumnjiče da su otišli da se bore u zemlje ili regione koje pod kontrolom drže terorističke grupe", a isti procenat ljudi je podržao da se ljudima osumnjičenima da žele da se priključe džihadistima zabrani da napuste Francusku.

Sa druge strane, 57 odsto anketiranih se usprotivilo vojnoj intervenciji Francuske u zemljama poput Libije, Sirije i Jemena.

Anketa je sprovedena prošle nedelje, nekoliko dana posle napada islamista na redakciju lista "Šarli ebdo" i ubistva 12 ljudi, koji su objavili da je to odmazda za to što je list više puta objavio karikature proroka Muhameda

ušće
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Naslov

Citat
Polovina Francuza protiv karikatura proroka Muhameda

tekst

Citat
Anketa agencije Ifop je pokazala da 42 odsto anketiranih smatra da karikature proroka Muhameda, koje mnogi muslimani smatraju uvredljivima, ne treba objavljivati,

Citat
Sa druge strane, 57 odsto anketiranih je navelo da protivljenje muslimana ne bi trebalo da spreči objavljivanje karikatura, pokazali su rezultati ankete, objavljeni u listi "Žurnal di dimonš".

Matematika i logika like this
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
mob
I-mate 30 Pro
Putin je dobio 98% na izborima u ceceniji...ocigledan nedostatak podrske...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Da bi nastale onake karikature, koje su sve, samo ne smesne i duhovite, vec jeftine, vulgarne i politcki podobne, potrebno je imati ne dozu razlicitog razmisljanja i drugacijeg pogleda na stvari, vec cvrstu, jasnu i glasnu mrznju prema odredjenoj populaciji. Znaci, tu se ne radi o tzv "slobodi govora" (naravno slobodi govora, tek toliko da sistem ostane netaknut), vec o primitivizmu, otvorenoj mrznji i fobiji.

Sloboda govora i izrazavanja ne sluzi nicemu ako nije konstruktivna i moze da bude opasna, sto se na kraju i desilo!

Arapi i jedan deo islamske religije jesu primitvni i zatucani ali i kod pokojnih "zajebanata" toga nije nedostajalo. Zavisi kako se stvari posmatraju...

Nesto ne vidjam karikature na racun npr homoseksualne zajednice? Cim bi se to desilo, dobio bi etiketu "homofob", fasista, a to je, prema danasnjim merilima cista diskreditacija. Homoseksualci treba da znaju da se iza tzv "borbe za ljudska prava" uopste ne krije briga o njima kao zajednici u drustvu, vec ostvarivanje ideologije homoseksualizma (iza cega, opet, stoji korporativna agenda). I oni, kao i svi ostali su na udaru!!
« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 13:33:49 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.