Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 11 mrtvih u teroristickom napadu u Parizu,odmazda za karikaturu muhameda  (Pročitano 51196 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Svi su pod jebenom okupacijom. Sta to uopste znaci? Ako nije vojna onda je trzisna i ekonomska, i na kraju se sve svodi na isto.

Koliko si spreman da zrtvujes da bi dobio ili odbranio nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Imaju odnose...pod okupacijom su...ako na to mislis...
A znači jadni Japanci pod okupacijom?Aha pa dobro nisam znao,jebi ga šta ćeš teško je to,nisu ovako slobodni kao mi,mukice,sad se baš smorih  Smile

Citat
Постоји нешто што се зове морална доследност. А код тебе очигледно постоје двоструки стандарди.

Теби су злочини неупоредиви, јер су овде жртве твоји идеолошки истомишљеници, зар не?  

У осталим случајевима, ко их јебе.
Dobar izraz si upotrebio,moralna doslednost,samo što ja smatram da ovim mojim stavom baš upravo imam moralnu doslednost,a ne da razmišljam na sledeći način:šta je bilo?Ubili 12 ljudi?čekaj da utvrdim da li su Francuzi dovoljno plakali za našim žrtvama?Šta?Nisu?!Ko im jebe mater onda,crknite...To tako ne funkcioniše,ali jbg,svako ima pravo na svoj stav...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Pa cini se to tebi...zapravo je totalno suprotno...sad ce svi da skoce...

Ali one zemlje koje su najbednije imaju danas najvise slobode...

Mislim kao drzave...ne licno ljudi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Ali one zemlje koje su najbednije imaju danas najvise slobode
Kako se ono kaže,je li se to maže na leba?  Smile ....nisam ti  ja Če Gevara jebote,ja sam praktičan čovek,hoću da moj narod ima para da proživi ovo malo ovozemaljskog života u miru,a ne da se bijemo sa vetrenjačama celo vreme...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Dobar izraz si upotrebio,moralna doslednost,samo što ja smatram da ovim mojim stavom baš upravo imam moralnu doslednost,a ne da razmišljam na sledeći način:šta je bilo?Ubili 12 ljudi?čekaj da utvrdim da li su Francuzi dovoljno plakali za našim žrtvama?Šta?Nisu?!Ko im jebe mater onda,crknite...To tako ne funkcioniše,ali jbg,svako ima pravo na svoj stav...

Овде се уопште не ради о томе што су они нама убили некога, па се ми увређени сада наслађујемо њиховим жртвама, већ што је тај исти Запад бомбардовањем РТС-а (што се стицајем околности десило код нас) направио морални и правни преседан, а не сећам се да су ти исти који наричу и плачу над судбинама новинара Шарлија то исто радили када је бомбардован РТС. У суштини, тај исти Шарли је кроз дехуманизацију Срба, колективно, давао морално оправдавање тим акцијама. А истовремено се сви љуте што многи муслимани дају морално оправдање оправдање акцији исламиста, посебно што муслимани имају другачије схватање морала од нас.

А Запад није ту ништа бољи нити хуманији.

Када гину западњаци (поготово добростојећи урбани цинични фенси хипстер-либерали), то је невиђена људска трагедија, а када гину неке црње тамо негде по вукојебинама или припадници неких сивих трећесветских маса, онда је то статистика.  Још то не би било толико страшно, да сам Запад својом политиком не ствара већину срања у тим трећесветским вукојебинама, и да економска и сировинска експлатација тих трећесвестких вукојебина и екс западних колонија од стране Запада не ствара западно благостање у којем цветају ти урбани обесни цинични хипстери који јавно дрско дословно пишају по најважнијим уверењима тих трећесветских маса, које им дају мало наде и смисла у њиховим сивим и бедним животима.

П.С

Да ли си се ти нешто узбудио због масакра жена и деце у Нигерији? Ајде да се не лажемо... Smile

Али овде ти је нешто фрка.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2015, 23:27:21 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Citat
Ali one zemlje koje su najbednije imaju danas najvise slobode
Kako se ono kaže,je li se to maže na leba?  Smile ....nisam ti  ja Če Gevara jebote,ja sam praktičan čovek,hoću da moj narod ima para da proživi ovo malo ovozemaljskog života u miru,a ne da se bijemo sa vetrenjačama celo vreme...

"Ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga."
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Citat
Pa cini se to tebi...zapravo je totalno suprotno...sad ce svi da skoce...
Ali one zemlje koje su najbednije imaju danas najvise slobode...
Mislim kao drzave...ne licno ljudi...

Pa zato sto ne uticu ni na sta.

E sad, koga boli kurac za drzavnu slobodu ako nemas licnu? Ili da preformulisem, koju od te dve slobode bi izabrao za svoju decu, rodjake i prijatelje?

Ima ljudi koji zive od ideala. Ok je to skroz. I naravno svi oni imaju alternativni izor prihoda. A koliko je njih u procentima? Je l si vise u pravu ili manje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Pa tacno ali je problem u tome da ako nemas drzavnu jako tesko ili skoro nemoguce je da imas licnu...

Istorija je puna tih primera...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Znaci treba prvo stvoriti drzavnu slobodu. I sam si rekao sta? Drzavna sloboda nije nuzno vezana za licnu.

Kako sad to?

Na obe obale imas zapete primere.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.