Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 16:34:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 najgorih virusa svih vremena  (Pročitano 11548 puta)
Hronicar svakodnevice

Živela abortirana djeca

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 600
Zastava Za kompjuterom
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
Nije mi jasno sto ne prevedete tekst pa ne zna svako engleski !
Sta te sprecava da ti prevedes?
pa ne znam engleski Smile Smile Smile shala naravno Smiley

Ne znam engleski bre !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 5
Ne histerisi, covek ti je na predhodnoj strani preveo.

http://forum.burek.com/index.php/topic,328307.msg5133761.html#msg5133761
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Године 1994. 06.03. укључим комп (286 - љута машина) и мрак. Ништа. Црн екран да црњи нњ може бити. У компу били важни уговори. Срећа па сам те уговоре имао бекаповане на флопи диску (онај велики).

Иначе, другар који ми је одржавао комп и инсталирао програме (то је тада била читава наука и силно куцкање, а о гомили дискета да не причам) рекао ми је да је у питању Микеланђело, вирус који се активира 06.03. (датум рођења или смрти Микеланђела - не сећам се тачно) и који до танчина очисти комплетан компјутер уколико га укључите тог датума. Уколико вам је комп заражен овим вирусом и не укључујете машину 06.03. нема никаквих проблема. Иначе, тај вирус је направио пичвајз почетком 90-их у рачунарском систему америчке војске.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2008, 10:33:36 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
zanimljivo ... svasta se moze ovde saznati a i nauciti ... odavno sam to saznao ali ajde Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
HTC Diamond
Evo sta sam nasao...

Samo tri dana nakon što se pojavio, MyDoom virus je postao noćna mora kako za velike mreže, tako i za pojedince. Virus se neverovatno brzo širi i prema rečima MessageLabs, kompanije koja se bavi obezbeđenjem, najgore je pogodio SAD i Australiju. Jedna od dvanaest e-mail poruka koje u ovom trenutku putuju Internetom sadrži ovaj virus, čime je MyDoom nadmašio Sobig F koji je do sada bio virus koji se najbrže širio mejlom. Ono što je vrlo zanimljivo u vezi sa ovim programom je to što će 1. februara početi sa DoS napadima na sajt SCO grupe, koja je ovih dana u centru pažnje zbog svog zahteva za odštetom zbog korišćenja Unix koda u Linux operativnom sistemu. Izgleda da je pisac ovog virusa ljubitelj Linuxa i uneo je novi zaplet u popularni sapunicu zvanu "borba oko Unixa". SCO je ponudio 250 000 dolara za informaciju o identitetu ovog programera. Najveći problem je to što ovaj virus ostavlja mogućnost svom autoru da pristupi inficiranom računaru što se može iskoristiti za krađu vitalnih podataka. Očekuje se da će ovaj virus koštati kompanije 250 miliona dolara zbog gubitaka u produktivnosti i troškova tehničke podrške, tako da je i tu nadmašio Sobig i MS Blast, viruse koji su do sada smatrane za najgore u istoriji računara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
HTC Diamond
Evo za Storm iz nekog clanka ako nekoga interesuje:

Ovih se dana pojavio kompjuterski virus u obliku čestitki distribuisanih e-mailom koje neupućenog korisnika pokušavaju navesti da otvori posebno oblikovanu web stranicu. Virus se zasniva na sofistikovanom napadu koji pokušava iskoristiti više sigurnosnih propusta u web preglednicima.

Svaka od analizovanih "čestitki" sadržava tekst koji tvrdi da je poruka došla od člana porodice te vezu na web stranicu gdje JavaScript pokušava utvrditi ima li web preglednik potencijalne žrtve uključenu podršku za izvođenje skriptnog programskog koda, koju većina korisnika isključuje jer se često koristi u napadima ovog tipa.

Provjera stanja preglednika u ovom virusu slična je tehnikama upotrijebljenim u virusu koga već neko vrijeme prati Symantec. Direktor odjeljenja za sigurnost te kompanije izjavio kako virusi ipak bitno razlikuju, ali oba su dobar primjer kako su propusti u web preglednicima sve češće na meti hakera.

izvor:24sata.info
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 00:31:06 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC one m7
 Smile lepa dopuna  Smile
IP sačuvana
social share

sponzor seksualnog odnosa ... Omega Smile
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
cuvajte se virusa mozda upravo dobijete jedan <nikad se ne zna sa kim ste na chat-u>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ja se secam virusa,ne znam kako se zove,imao sam ga na kecu(windows 95 Smile)kada dobijes taj virus na monitoru pri svakom paljenju se pojavi gola(fake)anna kournikova,niko od ljudi kojih sam znao nije znao da popravi,pa sam odneo u servis i oni su ga sredili...
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
Nokia Neka stara nokia
cuvajte se virusa mozda upravo dobijete jedan <nikad se ne zna sa kim ste na chat-u>
e,kad pocnes sa tako negativnom prvom porukom...
nego,sad sam procitao neki novi virus..."Invitation" tj pozivnica...email attachment...
kako kaze sprzi ti HD...jos uvek nema odbrane od njega....za sad
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 16:34:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.