Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 95210 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
@Stevkec

takve kao ti ljudi sigurno uzimaju za ozbiljno ja u to ne sumnjam  Smile ali ako si na forumu onda su tu ljudi koji su.-
procena lazanskog je zapravo procena da su nas bombardovali zbog nase "duhovnosti" i da nema nikakve krivice na nasoj strani - pa sledstveno tome bilo ko da je bio na vlasti prosli bi isto - to je naravno budalastina.

@NennadS

cedomir jovanovic ima vise prava da govori o bombardiranju Srbije nego Uros Suvakovic koji je bio danas na televiziji u Boru. Kuzis valda da oni koji su doveli do bombardiranja ne mogu sudjelovatu u sucutima danas?

замолио бих те да ми казеш које си националности, јер ако си хрват одма ће ти кажем да сте ви једна исфрустрирана и искомплексирана нација
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako neko veruje u Boga, a to nema veze sa SPC-om, to samo mozeda znaci da ima veze sa nekom drugom religijskom organizacijom: Katolickom, Islamskom, Jevrejskom...
Klico, ti to mene pokusavas da isprovociras time ili si zaista Hrvat?

mozda covek prosto smatra da mu ne treba crkva kao posrednik sa bogom, a mozda za tu crkvu smatra i da je skrenula sa bozjeg puta! ne pokusavam da te isprovociram nego samo sam napisao par neuobicajenih reci koje mozda i nisu hrvatske

Joco, hocete li uspeti da jednom organizujete nesto, a da se to ne pretvori u opsti haos i unistavanje Beograda?

Inace, ponovo ste pokazali koliko niste fasisticka organizacija, koliko ne koristite zrtve u promotivne svrhe, koliko ste spremni za mirne proteste... Policija je verovatno napala i vas, ekipu studija B i sama sebe gadjala bakljama? E jesu stoka..
 Ti si se obratio Joci da pripada fashistichkoj organizaciji...
  E, nemoj tako..nije lepo.
 Lako je sedeti u toploj sobi, i nazivati decu 'fashistima' ...ne pishi napamet.
 Skoro je jedan momak ubijen,bukvalno ga izvukao i ubio policajac...sad ovo...jel  deca(21.god) su fashisti,ako su izashli na miting?!

jesu

@stevkec

tebi je argument lazanski, sta ja onda da kazem?

@brat_minli

bilo je na svim televizijama o protestu eno vidi na sajtovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
хрват који нама Србима покушава да буде алтер-его, да нам објасни у чему грешимо да нам помогне као натоу што је помогао када им је одавао циљеве за бомбардовање, а и Вука не зна
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola k1 razr
@klico jebo te Lazanski sta se uhvati njega.
Poenta je da nas nisu bombardovali zbog Slobe i da je ma ko bio tad na vlasti isto sranje bi nas zadesilo jer je sve izrezirano godinama ranije a sprovedeno u delo i zavrseno proglasenjem takozvane nezavisne drzave Kosovo.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson v 600i
Citat
jednostavno smrt zandarmeriji
iliti sto bi rekao pokoji moskri
kada vidis plavo odelo
dva metka u glavu
ceo sanzer u telo
hoce li neko od moderatora da sankcionise ovakve komentare u kojima se direktno poziva na nasilje i preti smrcu?
Koji je ovo fazon ne kapiram?!?!?!?!?
I ja da se pitam na stranu program i ideja i misao oko Obraza ne bih dozvolio da mi ona budaletina prica sta da radim i kako i u kom smeru trba ici mislim decko je uzasan! Mogu da razumem clanove Obraza za sav bes u njima i da se slozim ili ne ali "ONO" da me vodi uzas Smile
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
кокота

Прочитао сам 3 пута оно што си написао и могу да констатујем да си ти исти као овај пантелиа...па ти сад мене бануј са свог модераторског престола,баш ме брига.
Посветимо  се теми.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 01:20:28 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Klico, to jesu hrvatske reci, nemoj da pravis ludim mene i ove ljude ovde. Ako nisi Srbin ili ne cenis ovu zemlju, nemas nikakvo pravo da bilo sta komentarises o desavanjima u njoj i o njoj, pogotovo na takav nacin. To je otvorena provokacija i vredjanje drugog naroda, zlonamerno i pokvareno.
Kokota, da li ti je neki pravi vernik nekada rekao da je tvoje poluvernistvo lose ili da si necim opijen, zaslepljen? Vera se tako i zove, to je pre svega stanje duha i osecanje, zato sto ne znamo koje je saznanje o toj pojavi. Naravno da se sme peispivati. Ne znam zasto ateisti i poluvernici pokasavaju da razumeju zasto i kako ljudi veruju? Da mogu to da razumeju sta je vera, bili bi vernici, zar ne?!
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
кокота прича о неким универзалним људским правима а он је први поклоник анти-семитизма стављајући сличицу картмена
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@klico jebo te Lazanski sta se uhvati njega.
Poenta je da nas nisu bombardovali zbog Slobe i da je ma ko bio tad na vlasti isto sranje bi nas zadesilo jer je sve izrezirano godinama ranije a sprovedeno u delo i zavrseno proglasenjem takozvane nezavisne drzave Kosovo.

to prosto nije tacno! to je interpretacija lazanskog koji ne brani srbiju nego pokusava sebe da zastiti, a ja sam se uhvatio za njega zato sto ga ti i dalje citiras, ali je poenta u tome da on pokusava sebe da zastiti jer je podrzavao tu politiku i cak ucestvovao u njenom kreiranju!!!!!!!

bombardovanje je moglo da se izbegne da je jos 1996 smenjena vlast, ali mi smo nakon toga dali milion (brojkama: 1 000 000) glasova seselju koji je rekao da na kosovu nece biti albanca i vojnim stratezima koji su procenjivali da ce nato da se raspadne. razlozi bombardovanja su u nasoj agresivnoj politici, koja je dala razlog NATO-u da pokriju svoju intervenciju koja je bila proizvod arogantne americke politike

@NennadS

ako zivim u ovoj zemlji ja mogu i da sam kinez pa da kritikujem politiku drzave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Да ли ти верујеш у ово што си сад написао. Чисто сумњам.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.