Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 95177 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
jednostavno smrt zandarmeriji
iliti sto bi rekao pokoji moskri
kada vidis plavo odelo
dva metka u glavu
ceo sanzer u telo
hoce li neko od moderatora da sankcionise ovakve komentare u kojima se direktno poziva na nasilje i preti smrcu?
Koji je ovo fazon ne kapiram?!?!?!?!?
I ja da se pitam na stranu program i ideja i misao oko Obraza ne bih dozvolio da mi ona budaletina prica sta da radim i kako i u kom smeru trba ici mislim decko je uzasan! Mogu da razumem clanove Obraza za sav bes u njima i da se slozim ili ne ali "ONO" da me vodi uzas Smile

sinovac u cemu je tvoj problem ajde to podeli sa nama
sta je pogodilo sto nedelim ljubav prema kerovima kao ti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
кокота

Прочитао сам 3 пута оно што си написао и могу да констатујем да си ти исти као овај пантелиа...па ти сад мене бануј са свог модераторског престола,баш ме брига.
Посветимо  се теми.

Nemam ja problem sa tim, niti potrebu da te banujem.. Dok ne vredjas druge clanove i ne krsis pravilnik foruma, misli sta god hoces... Wink

Citat
Kokota, da li ti je neki pravi vernik nekada rekao da je tvoje poluvernistvo lose ili da si necim opijen, zaslepljen? Vera se tako i zove, to je pre svega stanje duha i osecanje, zato sto ne znamo koje je saznanje o toj pojavi. Naravno da se sme peispivati. Ne znam zasto ateisti i poluvernici pokasavaju da razumeju zasto i kako ljudi veruju? Da mogu to da razumeju sta je vera, bili bi vernici, zar ne?!

Samo sam rekao da razumem veru u Boga, ali ne i u crkvu... Pokusavam da razumem jer mi je bitno, jer je usko vezano sa predmetom studiranja, a i generalno me zanima..

кокота прича о неким универзалним људским правима а он је први поклоник анти-семитизма стављајући сличицу картмена

Ponovo smaras sa tim.. Ako ne mozes da ukapiras da je Cartman upravo ismevanje svih tih glupavih fasistickih ideja i parodija na njih, a ocigledno ne mozes, onda se ostavi toga... malo je bezveze kada pricas o necemu o cemu pojma nemas, odnosno ne mozes da shvatis. Wink

Citat
jednostavno smrt zandarmeriji
iliti sto bi rekao pokoji moskri
kada vidis plavo odelo
dva metka u glavu
ceo sanzer u telo
hoce li neko od moderatora da sankcionise ovakve komentare u kojima se direktno poziva na nasilje i preti smrcu?
Koji je ovo fazon ne kapiram?!?!?!?!?
I ja da se pitam na stranu program i ideja i misao oko Obraza ne bih dozvolio da mi ona budaletina prica sta da radim i kako i u kom smeru trba ici mislim decko je uzasan! Mogu da razumem clanove Obraza za sav bes u njima i da se slozim ili ne ali "ONO" da me vodi uzas Smile

sinovac u cemu je tvoj problem ajde to podeli sa nama
sta je pogodilo sto nedelim ljubav prema kerovima kao ti

Jedno je "ne deliti ljubav" nesto drugo pozivati na smrt, pokolj i slicno.. A uz to je i zabranjeno pravilnikom.. pazi sta pises.. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako si Kinez, ima da postujes drzavu u kojoj zivis. Inace, idi u Kinu ili Hrvatsku, pa tamo kritikuj do mile volje.
Ti ne kritikujes politiku drzave, vec podrzavas antisrpske lobije i antisrpsku politiku i jos nam se svima smejes u lice. Kako ti kao pripadnik druge nacije mozes da razumes srpske nacionalne ciljeve i sta ti imas sa tim? To sto zivis u ovoj drzavi, ne daje ti pravo da omalovazavas njeno stradanje i ljude koji su mnogo ucinili za nju.
Kokota, vera nije zdravorazumsko saznanje da bi se mogla razumeti. Crkva je posrednik izmedju Boga i coveka i kao takva ima presudnu ulogu u veri. Kada bi se vera mogla razumeti, mislis li da bi svi veliki naucnici kroz istoriju bili vernici?
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 01:38:57 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako si Kinez, ima da postujes drzavu u kojoj zivis. Inace, idi u Kinu ili Hrvatsku, pa tamo kritikuj do mile volje.
Ti ne kritikujes politiku drzave, vec podrzavas antisrpske lobije i antisrpsku politiku i jos nam se svima smejes u lice. Kako ti kao pripadnik druge nacije mozes da razumes srpske nacionalne ciljeve i sta ti imas sa tim? To sto zivis u ovoj drzavi, ne daje ti pravo da omalovazavas njeno stradanje i ljude koji su mnogo ucinili za nju.
 Kokota, vera nije zdravorazumsko saznanje da bi se mogla razumeti. Crkva je posrednik izmedju Boga i coveka i kao takva ima presudnu ulogu u veri. Kada bi se vera mogla razumeti, mislis li da bi svi veliki naucnici kroz istoriju bili vernici?

ja ima da postujem zakone drzave u kojoj zivim i njene gradjane, ali politiku ne moram da postujem pa to je osnovni princip parlamentarne demokratije - sistema koji mi pokusavamo godinama bezuspesno da izgradimo. I zasto neko ko je druge nacije ne bi mogao da razumem nacionalne ciljeve neke politicke stranke? I ne razumem koje ja to ljude omalovazavam?

darvin nije bio vernik na primer, a ni mnogi drugi, djordano bruno, dositej je bio veliki kriticar crkve, djura jaksic, pa branko copic, pa milankovic, pa tesla koji je imao neke svoje vizije i koje se ne mogu vezati usko za neku religiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Последњи пут пишем о овоме.

Јеврејска заједница је осудила лик Картмена јер изазива мржњу према истој, Јевреје у Канади И УСА мрзе из дна душе.

Ти би се сигурно гнушао лика Ратка Младића који би био маскота у школској представи и учио децу о миру и љубави.

Замолио бих те да уклониш Картмена јер он стварно вређа достојанство оних који се искрено боре против сваког вида дискриминације и вређања припадника других вероисповести и конфесија, јер не схватају сви шалу на начин на који је ти схваташ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Povredjeno sedam osoba, 28 privedeno

Tokom protesta u Beogradu održanih povodom obeležavanja deste godišnjice NATO bombardovanja povredjena su petorica gradjana i dva policajca i privedeno je 28 osoba, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjh poslova (MUP)

U protestu koji je održan u utorak uveče u organizaciji pokreta
"1389", Narodnog pokreta Srbije, pokreta "Obraz", Nove komunističke
partije, Društva rusko-srpskog prijateljstva i drugih, kako se dodaje
u saopštenju MUP, oštećena su i četiri službena vozila, dve
marice i dva putnička vozila, piše u saopštenju.

Navodi se da je protestu prisustvovalo 3.000 gradjana, medju kojima su
bili i navijači fudbalskog kluba Rad i "skinhedsi", koji su tokom
skupa zapalili više baklji i bacili manji broj petardi.

Oštećena su i dva objekta restorana brze hrane Mekdonalds, na
Zelenom vencu i u Požeškoj ulici.

Tokom skupa su napadnuti i novinar televizije Studio B Miloš P. kome
je, kako navodi MUP, nepoznato lice uklonio kameru kojom je snimao
skup, kao i snimatelj Radio-televizije Srbije Aleksandar M. koji je od
nepoznatog lica zadobio nekoliko udaraca.

Grupa od oko 150 do 200 lica sukobila se u Ulici kralja Petra sa
pripadnicima Žandarmerije, gadjajući ih kamenicama, posle čega su
napali i policijske službenike koji su obezbedjivali zgradu
Patrijaršije.

Kako se ističe u saopštenju policije, organi reda su uspeli da
razbiju tu grupu, i tom prilikom je povredjen jedan policajac kome je
ukazana pomoć u Urgentnom centru, ali nije bilo povredjenih
pripadnika Žandarmerije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Јеврејска заједница је осудила лик Картмена јер изазива мржњу према истој, Јевреје у Канади И УСА мрзе из дна душе.

koja jevrejska zajednica? ima ih vise

zajednicki skup obraza i nove komunisticke partije!>!>!>???
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 01:49:49 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Клићосаве одакле ти то да је Ћопић нападао цркву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Клићосаве одакле ти то да је Ћопић нападао цркву.

nije je niko napadao nego su je kritikovali, ali sto se tice Copica on pre svega nije bio vernik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
United Jewish Communities Jewish Federations of North America
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.