Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 95056 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Buduci (ne daj Boze) patrijarh blagosilja skup za koji se znalo da ce se, kao i moleban, pretvoriti u krljanje izloga  Smile

Sva sreca pa moja vera u Boga nema veze sa SPC.

Ја сам дословно згрожен
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Buduci (ne daj Boze) patrijarh blagosilja skup za koji se znalo da ce se, kao i moleban, pretvoriti u krljanje izloga  Smile

Ја сам дословно згрожен

Cime?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@Stevkec

takve kao ti ljudi sigurno uzimaju za ozbiljno ja u to ne sumnjam  Smile ali ako si na forumu onda su tu ljudi koji su.-
procena lazanskog je zapravo procena da su nas bombardovali zbog nase "duhovnosti" i da nema nikakve krivice na nasoj strani - pa sledstveno tome bilo ko da je bio na vlasti prosli bi isto - to je naravno budalastina.

@NennadS

cedomir jovanovic ima vise prava da govori o bombardiranju Srbije nego Uros Suvakovic koji je bio danas na televiziji u Boru. Kuzis valda da oni koji su doveli do bombardiranja ne mogu sudjelovatu u sucutima danas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako neko veruje u Boga, a to nema veze sa SPC-om, to samo mozeda znaci da ima veze sa nekom drugom religijskom organizacijom: Katolickom, Islamskom, Jevrejskom...
Klico, ti to mene pokusavas da isprovociras time ili si zaista Hrvat?
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 00:50:28 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60

Тиме зато што се декларише као "верник" а говори о можда потенцијалном будућем Патријарху као "не дај Боже" иако би требао да зна да патријарха не бира народ по свом нахођењу(никад га није ни бирао) бнего Црквени Сабор.
Даље,он је верник али без  СПЦ-а? па то је кретенизам ,знаш..сама СПЦ по својим канонима одређује време литургије,време празника,пост,молебане,молитве...

нека питања,сугестије,сама мишљења и сумње у СПЦ су једноставно НЕПРИМЕРЕНА за оног ко се декларише као Верник.

Ја сам дословно згрожен

Cime?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ako neko veruje u Boga, a to nema veze sa SPC-om, to samo mozeda znaci da ima veze sa nekom drugom religijskom organizacijom: Katolickom, Islamskom, Jevrejskom...
Klico, ti to mene pokusavas da isprovociras time ili si zaista Hrvat?

Можда је и то у питању.и то поштујем.
Али онда имамо проблем такође-онда он вређа СПЦ и будућег Патријарха?
кад смо ми вређали овде неке рабине,муфтије,бискупе и сл.?
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Joco, hocete li uspeti da jednom organizujete nesto, a da se to ne pretvori u opsti haos i unistavanje Beograda?

Inace, ponovo ste pokazali koliko niste fasisticka organizacija, koliko ne koristite zrtve u promotivne svrhe, koliko ste spremni za mirne proteste... Policija je verovatno napala i vas, ekipu studija B i sama sebe gadjala bakljama? E jesu stoka..

Ti si se obratio Joci da pripada fashistichkoj organizaciji...

E, nemoj tako..nije lepo.

Lako je sedeti u toploj sobi, i nazivati decu 'fashistima' ...ne pishi napamet.

Skoro je jedan momak ubijen,bukvalno ga izvukao i ubio policajac...sad ovo...jel  deca(21.god) su fashisti,ako su izashli na miting?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Нормално да нису фашисти. Али због њих нико други неће да изађе на улице јер су направили атмосферу да ништа не може да прође мирно па чак и данас кад се сећамо жртава. Почели су жешће да се иживљавају над осталим нормалним становништвом, па сад испада да само они мрзе нато, само они мрзе педере, само они су против независности косова, па кад кажеш Е ја сам против геј параде одмах кажу да си образовац или 1389. Их колико би младих данас изашло на трг да обележи 10 година од бомбардовања али одређене организације као да су узеле право на организовање свих протеста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola k1 razr
@Stevkec

takve kao ti ljudi sigurno uzimaju za ozbiljno ja u to ne sumnjam  Smile ali ako si na forumu onda su tu ljudi koji su.-
procena lazanskog je zapravo procena da su nas bombardovali zbog nase "duhovnosti" i da nema nikakve krivice na nasoj strani - pa sledstveno tome bilo ko da je bio na vlasti prosli bi isto - to je naravno budalastina.

@NennadS

cedomir jovanovic ima vise prava da govori o bombardiranju Srbije nego Uros Suvakovic koji je bio danas na televiziji u Boru. Kuzis valda da oni koji su doveli do bombardiranja ne mogu sudjelovatu u sucutima danas?
Tebi mora da je lepo sa samim sobom.Boli koliko si bedan i bled.
Ako hoces argumentovano da diskutujes moze. U suprotnom ne zelim da gubim vreme na tvoju praznu pricu i izuzetno jadne komentare.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

Тиме зато што се декларише као "верник" а говори о можда потенцијалном будућем Патријарху као "не дај Боже" иако би требао да зна да патријарха не бира народ по свом нахођењу(никад га није ни бирао) бнего Црквени Сабор.
Даље,он је верник али без  СПЦ-а? па то је кретенизам ,знаш..сама СПЦ по својим канонима одређује време литургије,време празника,пост,молебане,молитве...

нека питања,сугестије,сама мишљења и сумње у СПЦ су једноставно НЕПРИМЕРЕНА за оног ко се декларише као Верник.

Ја сам дословно згрожен

Cime?

Ovo nema bas i veze sa ovom temom, a bogami ni podforumom, ali moram da ti odgovorim. Prvo, ovo je presmesno razmisljanje, zaista ne mogu da shvatim da neko tako razmislja. Meni nije jasno da li ti stvarno verujes da su ovi ljudi koji predstavljaju SPC izabrani od strane Boga, ili sta vec, ali stvarno mi nije jasno kako mozes da govoris da u njih ne sme da se sumnja. Pa ja, koji nisam neki vernik, znam da je jedna od deset zapovesti: "ne pravi sebi idola, ne klanjaj se nikome osim..".. A sta je ovo nego idolopoklonstvo i to najgore vrste? Zasto neko ne bi smeo da preispituje veru u instituciju. To ne znaci da je losiji vernik vec da jednostavno ima glavu za razmisljanje, a ne za kapu. Samo covek zaslepljen verom moze da misli da je sve sto njegov propovednik (bio to svestenik, rabin, hodza, ko god) kaze istinito. Postujem svaku religiju, sve je  to ok, ali kada neko moze da veruje popovima samo zato sto su obuceni kao Betmen, to mi vec ne ide u glavu..Eto, ja kao poluvernik mogu da upisem teologiju i postanem svestenik. I to bi me cinilo dostojnim da masa veruje u sve sto ja kazem?
Ne kazu dzabe da je religija opijum za mase..

Joco, hocete li uspeti da jednom organizujete nesto, a da se to ne pretvori u opsti haos i unistavanje Beograda?

Inace, ponovo ste pokazali koliko niste fasisticka organizacija, koliko ne koristite zrtve u promotivne svrhe, koliko ste spremni za mirne proteste... Policija je verovatno napala i vas, ekipu studija B i sama sebe gadjala bakljama? E jesu stoka..

Ti si se obratio Joci da pripada fashistichkoj organizaciji...

E, nemoj tako..nije lepo.

Lako je sedeti u toploj sobi, i nazivati decu 'fashistima' ...ne pishi napamet.

Skoro je jedan momak ubijen,bukvalno ga izvukao i ubio policajac...sad ovo...jel  deca(21.god) su fashisti,ako su izashli na miting?!

Ja Jocu postujem, iako imamo dijametralno suprotna razmisljanja na svaku mogucu temu, od sporta, preko kulture do politike i drustvenih tema. Ali Obraz smatram za fasisticku organizaciju, i tu nema sta.
Ovaj miting nema veze sa tim sto se desilo Djordju Zaricu, sto je zaista tragicno. Ovo je bio em miting drugim povodom, em su neredi pravljeni bez ikakvog povoda. I da, nisu fasisti jer su izasli na miting (miting je imao ok karakter, obelezavanje deset godina NATO agresije, bez obzira ko ga je organizovao), vec zato sto su pevali to sto su pevali i radili to sto su radili. A ja zaista ne verujem da su oni isli sa bakljama da odaju postu zrtvama niti da su se snimatelj i reporter sami prebili.

Нормално да нису фашисти. Али због њих нико други неће да изађе на улице јер су направили атмосферу да ништа не може да прође мирно па чак и данас кад се сећамо жртава. Почели су жешће да се иживљавају над осталим нормалним становништвом, па сад испада да само они мрзе нато, само они мрзе педере, само они су против независности косова, па кад кажеш Е ја сам против геј параде одмах кажу да си образовац или 1389. Их колико би младих данас изашло на трг да обележи 10 година од бомбардовања али одређене организације као да су узеле право на организовање свих протеста.

Upravo tako. To je jedan od glavnih problema. Normalno da nemam nesto protiv svakoga ko razmislja kao ja, kome se je%e za veru, nacionalnost i ostalo, mogu da skapiram i patriotizam i homofobiju i sve. Ali problem je sto se normalni ljudi ne cuju od ovih. Kao sto kazes, ko zna koliko ljudi bi otislo da je neko drugi ovo organizovao, da se napravila neka akcija "Deset sveca - deset godina" ili sta god, mirna setnja Slavijom, bilo sta.. Ali apsolutno nestranacki bez propagiranja ikakvih politicara, ovih ili onih, bez ikakvih nacionalistickih pesama i bez plavih zastava, bilo radikalskih, bilo EU. Ali to sve vise postaje problem u Srbiji, sto se stvara atmosfera "Ili si sa nama, ili protiv nas". Ako ne mislis da je tako, izdajnik si./Ako ne mislis da je tako, radikal si.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.