Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 94361 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Citat
Nema potrebe da budeš tako neotesan i baviš se menijem sa izmetom i slično.

Vrlo su ti tanki argumenti i sa moralnog i sa etičkog aspekta. Neće biti da je u građanskom ratu dozvoljeno da se na civile bacaju kasetne bombe samo zato što su to radili naši, a istovremeno kada se nama ista takva nepravda desi onda je to najveći zločin u istoriji čovečanstva.

Kasetne bombe su ubijale nevine ljude i u Osijeku i u Zagrebu i u Nišu. Razlika je samo u tome ko ih je bacao. Logika po kojoj je sve opradano kada to rade naši, a istovremeno to nazivamo zločinom kada nam to rade drugi se kosi i sa etikom i sa moralom.

Gde se to bilo koji Hrvatski grad gadjao kasetnim bombama? Zanimljivo posto je JNA imala samo minske kasetne bombe ...Jesu te puno gadjali minskim kasetnim bombama ?

A reci ti meni kad neko tempira topovsku granatu od 152mm da eksplodira na 10m od zemlje i onda tom granatom gadja Knin i to iskljucivo bolnicu i deo grada prepunjenog izbeglicama,to je ok a ?
To nisi video na HRT nasoj omiljenoj eticki i etnicki ociscenoj televiziji ?

Prekini da izmisljas gluposti pa se ja vise necu baviti izmetom koji ti ovde izbacujes...

Meni nije jasno kako ti opravdavas sam sebi ovakve gluposti,razumem je da si bio jedan od onih sto su ga fino primali od Slobe desetak godina i tad nisi smeo nista da kazes pa sad vezbas revoluciju,ali stvarno me zanima sto brate lepo nisi izasao sa tim tvojim podacima i lepo u prvo tuzilastvo.
Sta ti ovde cekas,ocigledno ti smeta sto neko pominje mrtve Srbe i nase zrtve,mozda te pali sva prica "domovinski rat" i ta sranja,e jel ti palo nekad na pamet zasto se Srpska Krajna zvala Srpska? po cijoj su domovini vodili "domovinski" rat.
A mozda si ti ona moja omiljena vrsta ljudi,oni sto vole da prde i udisu punim plucima,jeste da su nas kasapili kad gok su stigli ali ces zato ti kao covek sirokih shvatanja,covek koji zna ono nesto sto niko drugi nezna,intelektualac u svakom smislu, ma evropski covek sve to lepo da iskuliras jer nema potrebe nervirati se oko pravde i istorije,uostalom svi smo malo klali a?
Ona omiljena komunisticka ideja "da se nesvadjamo,svi smo malo krivi" i "nije vazno ko je poceo",i onda kad neki krvat ispali neko sranje kao sad ti,ma precutis netreba se svadjati a?
Nije vazno ko je bacao kasetne bombe po Nisu jel smo mi gadjali topovima Zagreb,a to sto su oni pre toga tukli dan i noc Knin,e pa to cemo da preskocimo,jel nevalja ici mnogo u proslost,jer onda dodjemo do 41 pa jos dalje,a sto su ti cetnici klali po Hrvatskoj? Sta im bi ? Nisu imali para za golf teren ?
E pa vidis i tu je neko klao pre njih,a ako pogledas u tu Istoriju o kojoj ti neznas nista ali zato volis da seres ko trudna foka,videces da ti tvoji jadni mali krvati koje smo mi tako krvnicki gadjali svim od atomskih bombi do bojnog gasa imaju neku tu svoju malo istoriju,i gle cuda glavna zanimacije je klanje Srba,klanje Srba i klanje Srba.Cudo a?
Ma sto posto smo mi njih isprovocirali i 14 i 41 i mnogo pre toga,ma prvo smo ih isprovocirali sto nismo prodali veru i boga ko oni Rimu za 1/12 zita,e a onda smo ih iznervirali kad smo hteli da se oslobodimo od Turaka,pa tek onda kad smo hteli da se borimo protiv pro-evropskih snaga (e sad sto su bile na tenku jebiga),a tek onda kad nismo hteli da koljemo Jevreje,pa kad smo krenuli da se borimo za oslobodjenje,pa tek onda kad smo krenuli da zabusavamo u Jasenovcu e to ih je bas pogodilo...i naravno kad su 91 krenuli da nas kolju opet smo ih necim isprovocirali pa onda 99' kad su naoruzavali i obucavali siptare...
Od tebe covek svasta moze da ocekuje...sutra ces da ispalis kako su se i ti Jevreji u Ausvicu mnogo kurcili...

Ljudi kao ti su degutantna pojava,kao nacisti u Tel Avivu...

Sta reci, sem BRAVO!!!
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat
Nema potrebe da budeš tako neotesan i baviš se menijem sa izmetom i slično.

Vrlo su ti tanki argumenti i sa moralnog i sa etičkog aspekta. Neće biti da je u građanskom ratu dozvoljeno da se na civile bacaju kasetne bombe samo zato što su to radili naši, a istovremeno kada se nama ista takva nepravda desi onda je to najveći zločin u istoriji čovečanstva.

Kasetne bombe su ubijale nevine ljude i u Osijeku i u Zagrebu i u Nišu. Razlika je samo u tome ko ih je bacao. Logika po kojoj je sve opradano kada to rade naši, a istovremeno to nazivamo zločinom kada nam to rade drugi se kosi i sa etikom i sa moralom.

Gde se to bilo koji Hrvatski grad gadjao kasetnim bombama? Zanimljivo posto je JNA imala samo minske kasetne bombe ...Jesu te puno gadjali minskim kasetnim bombama ?

A reci ti meni kad neko tempira topovsku granatu od 152mm da eksplodira na 10m od zemlje i onda tom granatom gadja Knin i to iskljucivo bolnicu i deo grada prepunjenog izbeglicama,to je ok a ?
To nisi video na HRT nasoj omiljenoj eticki i etnicki ociscenoj televiziji ?

Prekini da izmisljas gluposti pa se ja vise necu baviti izmetom koji ti ovde izbacujes...

Meni nije jasno kako ti opravdavas sam sebi ovakve gluposti,razumem je da si bio jedan od onih sto su ga fino primali od Slobe desetak godina i tad nisi smeo nista da kazes pa sad vezbas revoluciju,ali stvarno me zanima sto brate lepo nisi izasao sa tim tvojim podacima i lepo u prvo tuzilastvo.
Sta ti ovde cekas,ocigledno ti smeta sto neko pominje mrtve Srbe i nase zrtve,mozda te pali sva prica "domovinski rat" i ta sranja,e jel ti palo nekad na pamet zasto se Srpska Krajna zvala Srpska? po cijoj su domovini vodili "domovinski" rat.
A mozda si ti ona moja omiljena vrsta ljudi,oni sto vole da prde i udisu punim plucima,jeste da su nas kasapili kad gok su stigli ali ces zato ti kao covek sirokih shvatanja,covek koji zna ono nesto sto niko drugi nezna,intelektualac u svakom smislu, ma evropski covek sve to lepo da iskuliras jer nema potrebe nervirati se oko pravde i istorije,uostalom svi smo malo klali a?
Ona omiljena komunisticka ideja "da se nesvadjamo,svi smo malo krivi" i "nije vazno ko je poceo",i onda kad neki krvat ispali neko sranje kao sad ti,ma precutis netreba se svadjati a?
Nije vazno ko je bacao kasetne bombe po Nisu jel smo mi gadjali topovima Zagreb,a to sto su oni pre toga tukli dan i noc Knin,e pa to cemo da preskocimo,jel nevalja ici mnogo u proslost,jer onda dodjemo do 41 pa jos dalje,a sto su ti cetnici klali po Hrvatskoj? Sta im bi ? Nisu imali para za golf teren ?
E pa vidis i tu je neko klao pre njih,a ako pogledas u tu Istoriju o kojoj ti neznas nista ali zato volis da seres ko trudna foka,videces da ti tvoji jadni mali krvati koje smo mi tako krvnicki gadjali svim od atomskih bombi do bojnog gasa imaju neku tu svoju malo istoriju,i gle cuda glavna zanimacije je klanje Srba,klanje Srba i klanje Srba.Cudo a?
Ma sto posto smo mi njih isprovocirali i 14 i 41 i mnogo pre toga,ma prvo smo ih isprovocirali sto nismo prodali veru i boga ko oni Rimu za 1/12 zita,e a onda smo ih iznervirali kad smo hteli da se oslobodimo od Turaka,pa tek onda kad smo hteli da se borimo protiv pro-evropskih snaga (e sad sto su bile na tenku jebiga),a tek onda kad nismo hteli da koljemo Jevreje,pa kad smo krenuli da se borimo za oslobodjenje,pa tek onda kad smo krenuli da zabusavamo u Jasenovcu e to ih je bas pogodilo...i naravno kad su 91 krenuli da nas kolju opet smo ih necim isprovocirali pa onda 99' kad su naoruzavali i obucavali siptare...
Od tebe covek svasta moze da ocekuje...sutra ces da ispalis kako su se i ti Jevreji u Ausvicu mnogo kurcili...

Ljudi kao ti su degutantna pojava,kao nacisti u Tel Avivu...

Eizo,

Ovo što radiš je klasična jeftina zamena teza.

Gde sam ja rekao da je u redu što su Hrvati granatirali Knin i ubijali naš narod? Nigde. Ili što su nas bombardovali 1999? Nigde.

Mani se tih stupidnih priča i podela na ovakve i onakve ljude tebi omiljene ili neomiljene. Savršeno me ne interesuju tvoje privatne podele, kompleksi i slično.

Pored toga nije tačno da je JNA imala samo "kasetnu minsku municiju". Zagreb je bio gađan raketama sa kasetnom municijom koje su ispaljivanje iz Orkana. Kasetna municija je eksplodirala u centru grada, na zagrebačku gimnaziju, trg Zrinjevac i poštu. Ta municija je ubila pet i osakatila preko 100 ljudi u Zagrebu. Centar Osijeka je naša avijacija bombardovala britanskim kasetnim bombama.

Naravno o tome nikada nisi mogao da gledaš na našoj televiziji, jer nas to prikazuje u onom ružnom svetlu, istom kakvom su se pokazali i Zapadnjaci kada su nas bombardovali 1999.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Naravno o tome nikada nisi mogao da gledaš na našoj televiziji, jer nas to prikazuje u onom ružnom svetlu, istom kakvom su se pokazali i Zapadnjaci kada su nas bombardovali 1999.
a t si to gledao gde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50108
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
a t si to gledao gde?

na HRT-u, gdje bi inače gledao. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Нема везе где боравим
кад ћу мрсити или постити
ал једно не могу да заборавим
децу ти нећу опростити

Ти си ми био драги гост
и радо сам те гостио
можда сам примитиван, прост
децу ти нисам опростио

Зашто су твоји меци
ишли ка мојој деци?
О њима сањам и маштам
децу не могу да праштам

Можда бих набујале реке
између нас премостио
постоје друге ствари неке
децу ти нисам опростио

Зашто су твоји меци
ишли ка мојој деци?
О њима сањам и маштам
децу не могу да праштам

« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 19:24:05 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Svi se pozivaju na decu a kao sami sebi nisu važni..Ma daj bre.
  Svi su važni,svi.

Slobodane,Slobodaneru,pogana glisto raspadaj se i truli u paklu dok je sveta i veka.
Jbt,uništio mladost ove zemlje i izretardisao mase majke mu ga odvratne i onda kad je sve odradio onda se setio da umre.

Taj grandiozni imbecil je mogao da spreči bombardovanje umesto što je "prkosio" preko naše grbače nane li mu se na****m  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
I ti stavljas u isti kontekst kasetno bombardovanje i kasetno granatiranje iz Orkana?!
Kasetne bombe koje su bacane na Nis i po Srpskim gradovima 99',da ti nacrtam razliku 99' su na naseljena podrucja bez ikakvog razloga bacane bombe odnosno puno malih bombi unutar jedne vece,ove bobme su namenjene unistavanje rasprsenih snaga,i kad pogode cilje pokriju ga eksplozijama.To je kasetna bomba.
Kasetna granata iz orkana koja je ispaljena na Zagreb dva puta oba puta uz prethodno upozorenje Hrvatima pre svakog ispaljivanja kao odmazda na vazdusne napade na kolone izbeglica i Srbe u Krajni  je stara rasprskavajuca granata koje je tempirana iz nekih razloga da manje bombe eksplodiraju na 700m.
Orkan 262 mm sakasetnom glavom sadrzi nekih 288-290 manjih bombi,koje se deplasiraju iz glavnog projektila na nekih 1000-1100 metara,manje bombe nastavljaju pad i eksplodiraju na nekih 20m i izbacuju nekih 400 celicnih kuglica sa dometom od nekih 10metara za siguran pogodak i 15 za ranjavanje.
E sad posto su granate tempirane na 600-700 m visine manje boombe su ispustile kuglice na nekih 500m sto je dovelo do minimalnih zrtava oko 7-8 mrtvih,20 teze ranjenih i 89 lakse ranjenih ljudi,drugog dana tempiranje je pomereno na 900m tako da je dva stanovnika Zagreba ranjeno.Naravno HRT je javljao o stotinama poginulih,a upotreba antitenkovskih granata i antipesadiskih je bila strogo zabranjena jer bi sravnila Zagreb do zemlje.
Inace ove granate(kasetne) su dizajnirane da unistavaju zivu silu na otvorenom i izrazito su beskorisne protiv urbanih ciljeva jer su dizajnirane da zaustave Ruske talase pesadije pretezno po Vojvodini,a mala velicina kuglica koje izbacuje u urbanim uslovima nemoze da stigne do zive sile.

I ti poredis granatiranje Zagreba zbog proterivanje oko milion Srba i ubijanja desetak hiljada sa tepih bombardovanjem Nisa kasetnim bombama bez ikakvog razloga.
I jos cekam da ti to pokazes gde su nasi avioni bacali kasetne bombe po Zagrebu i Osjeku,to ce biti otkrice za sve strane posto je JNA imala samo minske kasetne bombe za avione jer su sve ostale zabranjene.
Da je JNA htela da poravna Zagreb granatiranjem jel mislis da bi cekali 95,sta mislis sto do tad nijednom Zagreb nije gadjan.Da su hteli trebalo bi im po sablonu 10m sa 10m pola sata mesovitom vatrom,oko 56 sati da bukvalno ni jedna zgrada neostane citava u Zagrebu.
Igrom slucaja sam imao HRT i tad i sad pa bi bilo dobro da je pogledas sa vremena na vreme svaka druga rec je pljuvanje Srbije i velicanje "domovinskog" rata i rehabilitacija ustasa i psihopata iz WW2,pa se zato molim te suzdrzi od poredjenje krvatske tvorevine i ljudi koji su ginuli 99' jer NATO nije mogao da nadje nasu vojsku ili prodje Kosare pa se izivljavao na civilima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
  Svi su važni,svi.
Твоје мишљење..

Јел се сећате пркоса? Концерти сваки дан! Извините, ми певамо!!! и којекаква подјебавања светских полицајаца..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
  Svi su važni,svi.

Slobodane,Slobodaneru,pogana glisto raspadaj se i truli u paklu dok je sveta i veka.
 Jbt,uništio mladost ove zemlje i izretardisao mase majke mu ga odvratne i onda kad je sve odradio onda se setio da umre.

Taj grandiozni imbecil je mogao da spreči bombardovanje umesto što je "prkosio" preko naše grbače nane li mu se na****m  Smile Smile Smile

Pa mogli su njega da ubiju a ne decu.Ja sam bio zakleti protivnbik Slobe ali nikako ne mogu da prihhvatim da je on kriv za ubistava dece i nevinih zrtava od strane Nato-a....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.