Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 година НАТО бомбардовања  (Pročitano 94258 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Момци који ово организују треба да буду свесни да њих та деца слушају.
Тешко да нас слушају  Smile Ја сам део те организације и знам како је јако тешко то...

Citat
Кад је то већ тако треба радити на едукацији тих измућканих мозгова.
Наравно да треба радити на образовању,али то исто треба држава.Тужно је да ми као појединци или организације радимо посао државе.Не би ме сад зачудило да се ови политичари сете и они преузму као што су то урадили за Косово и Метохија.Ја не би волео да то буде.Онимају могучности да протествују кад год хоће а ово треба да буде протест народа

Citat
Смислиш брате једноставан слоган који лако уђе у главу и има да запамте то.
Размишљачемо о томе  Smile

Citat
Треба спровести и кампању против тога, учити их да достојанствено искажу своја осећања.
То је јако тешко урадити али мислим да има идеју како и шта можемо....

Citat
А нацистима треба рећи да су непожељни.
Не би трошио речи о њима.И молио би да се са овим заврши.Мислим да сам био јасан што се њих тиче
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Кад је то већ тако треба радити на едукацији тих измућканих мозгова.
Наравно да треба радити на образовању,али то исто треба држава.Тужно је да ми као појединци или организације радимо посао државе.Не би ме сад зачудило да се ови политичари сете и они преузму као што су то урадили за Косово и Метохија.Ја не би волео да то буде.Онимају могучности да протествују кад год хоће а ово треба да буде протест народа
Јесте тужно, ал кад држава туче тлачи и краде свој народ, онда народ мора сам. Јебига, у таквој смо ситуацији. Нема ослањања на државу. Прихватите да сте ви сада вође народа у битци за освешћење и усмерење ка правим вредностима, и тако се понашајте. Али велика је то одговорност!
Ја бих се врло радо ангажовао да сам у БГу. Одавде из Скопља не могу ништа.. У сваком случају само напред!!
Рад сам да лепим плакате по Скопљу, за тај митинг... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne treba da zaboravimo i onda kada nam ambasadori raznoraznih zemalja a tu prije svega mislim na Francuze, Engleze i naravno Amere dodju u Srbiji i malo pa malo cujete njihovo vodjenje Srbije a ono je u kontekstu vi se lider Balakanu mi zelimo da vi to ponovo postanete i slicne demagoske floskularne recenice.

Ja bih svakako porucio njima da nas ostave na miru bar 100 godina ne zelimo vise da budemo lideri Balkana koji ce snositi teret i preo cijih ledja ce se rijesavati njihovi interesi dosta je bilo za obih 100 godina.
ZAto ne treba da zaboravimo ni to da smo uz sve sto je Srbija i Srbi uradili za ''saveznike'' dobili smo zahvalnicu  u vidu  gomili  bombi sa radioaktivnim punjenjem  iz aviona tih saveznika.

Hvala vam necemio zaboraviti i necemo biti lideri onako kako vi to zamisljate ne zelimo vise od vas takvu vrstu politicke podrske Srbija nece zaboraviti vase bombe a bogami ni Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne treba da zaboravimo i onda kada nam ambasadori raznoraznih zemalja a tu prije svega mislim na Francuze, Engleze i naravno Amere dodju u Srbiji i malo pa malo cujete njihovo vodjenje Srbije a ono je u kontekstu vi se lider Balakanu mi zelimo da vi to ponovo postanete i slicne demagoske floskularne recenice.
Necu da otkrivam javno sta se sve sprema ali cu samo reci da od nas nece imati mira...Svaki dolazak slicnih u Srbiju nece proci bez nas. Smile Svima ima da spremimo jako lep docek.Da li u vidu umrlica ili neceg drugog.Mozda na primer grafita  Smile oni se ne skidaju bas tako lako i brzo   Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa slusam juce onog americkog blebece nesto u tom smisli ma Srbija je ovo Srbija  je ono, mi se ne slazemo samo oko KIM a u vezi svega ostaloga dobro saradjujemo. Mi zelimo da vidimo Srbiju kao lidera na Balkanu sa ulogom pa nabraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da mi zelimo Srbiju za partnera i lidera na balkanu i evo cim im otmemo KIM i destabilizujemo zemlju bice odlicni partneri jer samo oni za sad prave probleme ali demokratizovacemo mi to za koju godinu,evo Ostala je jos samo Vojvodina i Raska i cim to odradimo postace "partneri"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
I sad imaš ljude koji su neverovatni licemeri jer ih nije briga kada su naši vojnici bombardovali Zagreb, Sarajevo i Vukovar ali će u narednih par stoleća da pričaju o tome kako smo mi bili bombardovani. A i ono što smo mi radili drugima i ono što su drugi radili nama je bila svinjarija.

Мојне да једеш внаго више са Вуковаром и Сарајевом... Једно је грађански рат где су ти иначе требили сународнике и чистили своје "независне" а друго су државе које везе немају са тобом и које су хиљадама километара удаљене од тебе...
Главни лицемер на форуму си ти са овим јадним постовима правдања неоправдивог и поређења неупоредивог...

Nema potrebe da budeš tako neotesan i baviš se menijem sa izmetom i slično.

Vrlo su ti tanki argumenti i sa moralnog i sa etičkog aspekta. Neće biti da je u građanskom ratu dozvoljeno da se na civile bacaju kasetne bombe samo zato što su to radili naši, a istovremeno kada se nama ista takva nepravda desi onda je to najveći zločin u istoriji čovečanstva.

Kasetne bombe su ubijale nevine ljude i u Osijeku i u Zagrebu i u Nišu. Razlika je samo u tome ko ih je bacao. Logika po kojoj je sve opradano kada to rade naši, a istovremeno to nazivamo zločinom kada nam to rade drugi se kosi i sa etikom i sa moralom.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 22:17:23 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24

Kasetne bombe su ubijale nevine ljude i u Osijeku i u Zagrebu i u Nišu. Razlika je samo u tome ko ih je bacao. Logika po kojoj je sve opradano kada to rade naši, a istovremeno to nazivamo zločinom kada nam to rade drugi se kosi i sa etikom i sa moralom.

Ti i dalje misliš da su Srbi bili genocidni  agresori tokom ratova u bivšoj jugi ?

Pitam se gdje si bio za vrijeme tih ratova, sigurno daleko od granata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Logika po kojoj je sve opradano kada to rade naši, a istovremeno to nazivamo zločinom kada nam to rade drugi se kosi i sa etikom i sa moralom.
Или обрнуто.Злочин је злочин ма са које стране почињен....Ако смо ми и били злочинци зашто су морали и они да буду као ми?Овде причамо о бомбардовању и њиховом злочину.Ако се толико тражи да се изруче наши "злочинци" зашто се то не ради и са овим злочинцима?А ја колико знам постојала је у нека пријава против ових земаља које су убијале наше грађање..Шта је са тим и где је та оптужница....????

Ti i dalje misliš da su Srbi bili genocidni  agresori tokom ratova u bivšoj jugi ?

Pitam se gdje si bio za vrijeme tih ratova, sigurno daleko od granata...
не он је био сведок.Све је то гледао својим очима и зато нас толико мрзи сад и не може нас да види...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 22:29:46 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Nema potrebe da budeš tako neotesan i baviš se menijem sa izmetom i slično.

Vrlo su ti tanki argumenti i sa moralnog i sa etičkog aspekta. Neće biti da je u građanskom ratu dozvoljeno da se na civile bacaju kasetne bombe samo zato što su to radili naši, a istovremeno kada se nama ista takva nepravda desi onda je to najveći zločin u istoriji čovečanstva.

Gde se to bilo koji Hrvatski grad gadjao kasetnim bombama? Zanimljivo posto je JNA imala samo minske kasetne bombe ...Jesu te puno gadjali minskim kasetnim bombama ?

A reci ti meni kad neko tempira topovsku granatu od 152mm da eksplodira na 10m od zemlje i onda tom granatom gadja Knin i to iskljucivo bolnicu i deo grada prepunjenog izbeglicama,to je ok a ?
To nisi video na HRT nasoj omiljenoj eticki i etnicki ociscenoj televiziji ?

Prekini da izmisljas gluposti pa se ja vise necu baviti izmetom koji ti ovde izbacujes...

Meni nije jasno kako ti opravdavas sam sebi ovakve gluposti,razumem je da si bio jedan od onih sto su ga fino primali od Slobe desetak godina i tad nisi smeo nista da kazes pa sad vezbas revoluciju,ali stvarno me zanima sto brate lepo nisi izasao sa tim tvojim podacima i lepo u prvo tuzilastvo.
Sta ti ovde cekas,ocigledno ti smeta sto neko pominje mrtve Srbe i nase zrtve,mozda te pali sva prica "domovinski rat" i ta sranja,e jel ti palo nekad na pamet zasto se Srpska Krajna zvala Srpska? po cijoj su domovini vodili "domovinski" rat.
A mozda si ti ona moja omiljena vrsta ljudi,oni sto vole da prde i udisu punim plucima,jeste da su nas kasapili kad gok su stigli ali ces zato ti kao covek sirokih shvatanja,covek koji zna ono nesto sto niko drugi nezna,intelektualac u svakom smislu, ma evropski covek sve to lepo da iskuliras jer nema potrebe nervirati se oko pravde i istorije,uostalom svi smo malo klali a?
Ona omiljena komunisticka ideja "da se nesvadjamo,svi smo malo krivi" i "nije vazno ko je poceo",i onda kad neki krvat ispali neko sranje kao sad ti,ma precutis netreba se svadjati a?
Nije vazno ko je bacao kasetne bombe po Nisu jel smo mi gadjali topovima Zagreb,a to sto su oni pre toga tukli dan i noc Knin,e pa to cemo da preskocimo,jel nevalja ici mnogo u proslost,jer onda dodjemo do 41 pa jos dalje,a sto su ti cetnici klali po Hrvatskoj? Sta im bi ? Nisu imali para za golf teren ?
E pa vidis i tu je neko klao pre njih,a ako pogledas u tu Istoriju o kojoj ti neznas nista ali zato volis da seres ko trudna foka,videces da ti tvoji jadni mali krvati koje smo mi tako krvnicki gadjali svim od atomskih bombi do bojnog gasa imaju neku tu svoju malo istoriju,i gle cuda glavna zanimacije je klanje Srba,klanje Srba i klanje Srba.Cudo a?
Ma sto posto smo mi njih isprovocirali i 14 i 41 i mnogo pre toga,ma prvo smo ih isprovocirali sto nismo prodali veru i boga ko oni Rimu za 1/12 zita,e a onda smo ih iznervirali kad smo hteli da se oslobodimo od Turaka,pa tek onda kad smo hteli da se borimo protiv pro-evropskih snaga (e sad sto su bile na tenku jebiga),a tek onda kad nismo hteli da koljemo Jevreje,pa kad smo krenuli da se borimo za oslobodjenje,pa tek onda kad smo krenuli da zabusavamo u Jasenovcu e to ih je bas pogodilo...i naravno kad su 91 krenuli da nas kolju opet smo ih necim isprovocirali pa onda 99' kad su naoruzavali i obucavali siptare...
Od tebe covek svasta moze da ocekuje...sutra ces da ispalis kako su se i ti Jevreji u Ausvicu mnogo kurcili...

Ljudi kao ti su degutantna pojava,kao nacisti u Tel Avivu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.