Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 04:27:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 1 pica i 7 ubica  (Pročitano 29717 puta)
Pocetnik

Bog prašta, Grobari ne!!! - Antirabbit boys

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
triplefuck1.wmv (1302.22 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
vrlo zanimljivo tri komada u dve rupice,pa to je za ginisa!

Mc Stephanie tebe sam pomenuo  i pozdravio iz razloga  što sam neposredno pre postavljanja ove teme gledao slike i čitao komentare koje si ti postovala,mislim da si  ti jedan dobar primer  mlade devojke koja punim plućima pokušava da živi život u ovoj napaćenoj zemlji,kada bi sve mlade žene bile oslobođene predrasuda i odgovornosti vezanim za seks mislim da bi svi mi u ovoj zemlji mnogo bolje živeli,žene u danskoj,švedskoj,nemačkoj  holandiji  prosto mame svojom seksualnom zavodljivošću svoje muškarce,pa tako oni nemaju vremena da razmišljaju o ničem drugom sem samo kako da zarade što više novca i da usreće svoje lične "pice".
              čovek okružen požudnim ženskim pogledima nema vremena  niti želje da razmišlja o ratovima,inflaciji,politici i o ostalim neprirodnim stvarima,samo ljudi oslobođeni krivice prema seksu,ljudi koje nije sramota da pokažu svoje želje i stremljenja u vezi seksa mogu da unaprede kvalitet života sebi i oko sebe.
              moja želja je da srpske devojke budu baš kao i već pomenute dankinje,šveđanke,nemice,da "nudizam","sfingeri" ,"grupni seks","pravo na slobodan izbor" budu budućnost naše zemlje,da se ljudi oslobode stega i da se "tucaju" što više,jer mene kao muškarca jedina strast koja može da natera da više radim i više zarađujem jeste samo dobra "pička"!
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11153
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Smile Smile Smile

U jebo-te, ovo prvi put vidim  Smile
Stavljaj još ako ima  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6303
E ovo stvarno treba videti Smile      kako su je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
dankinje,šveđanke,nemice,da "nudizam","sfingeri" ,"grupni seks","pravo na slobodan izbor" budu budućnost naše zemlje,da se ljudi oslobode stega i da se "tucaju" što više,jer mene kao muškarca jedina strast koja može da natera da više radim i više zarađujem jeste samo dobra "pička"!

Sve je to ok dok si mlad, samo što u gore pomenutim zemljama to ne prestaje ni u poznim godinama (odvratna slika matoraca na gomili). A baš mi se ne dopada ideja da mi se žena tuca što više, sa kim stigne. Ne želim ni takvu devojku, ali kažem, u ovim godinama, hajde, da se proba. Ljubomoran nisam, sasvim sam normalan po tom pitanju, ali ako devojci pružam najviše što mogu, pružam joj da bi bila moja, a ne posle da ide da se jebe sa kim stigne. Možda tebi odgovara, ali ja swing, nudizam i slično ovoj zemlji baš i ne želim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K-700i
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

pa ima ih i koji vole i govna da jedu, da prostite...
pa ne bih rekla  da ljudsko drustvo i zene u njemu trebaju tome da teze...
pa onda tu je i seks sa povecim zivotinjama, za one kojima je 17-20cm u duzinu i 3-5 u sirinu malo... pa ni to mi se ne cini kao opsti cilj...

da ne duzim-
ko sta voli nek' izvoli- cim naze istomisljenika/cu
nista nije ni perverzno ni nastrano ni zabranjeno ako oboje (troje, cetvoro...) svojevoljno pristaju
i shvataju to kao igru, zabavu, super zadovoljstvo itd.

ne bih da se ovde i sad propisuju neke norme   Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
               ljudi su dugo godina mislili da je zemlja ravna ploča i da je centar svemira i ko god je pokušao da im se suprostavi u takvom mišljenju uglavnom je u to vreme bio spaljivan na lomači ili prognan iz zajednice!
               nevidim razlog da se grupni seks ,nudizam i sl. poredi sa ljudima koji upražnjavaju seks sa životinjama ili jedu gore pomenuto,ljudima je jednostavno seks sa više partnera u samoj prirodi svoga bića,i mislim da vi koji pokušavate da otkrijete da je "zemlja ravna ploča" baš i niste sasvim iskreni kada kažete da vam se te stvari gade i da ih nebiste upražnjavali da  ste u mogućnosti to da radite.
                danas je vrlo teško naći pravu osobu ne samo za seks već i za pravo  prijateljstvo,da nije tako ne bi se toliko čatovalo preko računara,do kasnih jutarnjih sati nego bi ljudi izlazili,provodili se,tucali  se svakodnevno,uživali u životu i dokle god nam stvari kao grupni seks,nudizam,sfing, budu prestavljale tabu teme,iako su u svim razvijenim zemljama uveliko prihvaćene,mi će mo biti tu gde jesmo!
                nevidim ni jedan razlog kada smo već prihvatili koka.kolu,mercedes,windows,hamburgere,picu,modu da   vama devojkama vire tange iz pantalona, aerobik,pilates,bmw,  malboro,danhil,eve,fantu,da nam engleski jezik bude osnovni jezik u školama,swotch,corn-flakes,hilton,pomfrit...........................uskoro i da se marihuana kotira kao laka droga,wiski,nokiu,motorolu,body pirsing................itd, zašto bi bio problem da usvojimo i neke norme seksualnog ponašanja kao i sav zapadni svet ,a ne da  se večno  večno  kao nešto "foliramo" i da stalno  izmišljamo toplu vodu!
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

to da li ce u buducnosti i na ovim prostorima biti svingera, nudista itd... pa vec ih ima

pritom i dalje ne vidim da je bilo gde na planeti seks sa vise partnera norma... Smile  i neznam gde tu uopste  ima mesta za normiranje i normative Smile

seks je valjda prvenstveno fizioloska potreba (sa krajnjim ciljem produzetka vrste... ali krajnjim :[115]Smiley
Smile
evo primera iz prirode:
macka opsti sa vise macora tokom teranja, i macici koje ona okoti u jednom okotu mogu SVI biti od razlicitih oceva! tj. tih razlicitih macora sa kojima je bila tokom tih par dana  Smile
prema tome, ima smisla da macka vodi ljubav sa vise macora...
zena moze da opsti sa koliko hoce muskaraca, ali samo jedan ce napraviti dete... pa makar bile i trojke u pitanju, jedan od njih jeste otac, ostali su dojebnici ...

poenta je da ljudski grupni seks nema nikakvog opravdanja sa stanovista produzetka vrste... medjutim, ovde se govori o uzicima, a ne pravljenju dece
i bas zato:
  ...jednu vaznu 'sitnicu' si zaboravio:
danasnji ljudi i ovi sto su do sad hodali planetom, sem potrebe za seksom
imali su i imaju i potrebu za ljubavlju,  pripadanjem i bliskoscu...
 a ljudi su po prirodi svojoj posesivni i vole da vole
i da poseduju ono sto vole...    Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11153
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
sem potrebe za seksom
imali su i imaju i potrebu za ljubavlju,  pripadanjem i bliskoscu...
 a ljudi su po prirodi svojoj posesivni i vole da vole
i da poseduju ono sto vole...    Smile

Jesi čuo, dzsap??  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 04:27:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.