Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:26:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 1 pica i 7 ubica  (Pročitano 29888 puta)
Poznata licnost

OFK Beograd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4196
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 3110C
pa to sve neki omladinci se vezbaju

trebala bi da proba DVDA ili double vaginal doubel anal odjednom

koja je ta zenska?
IP sačuvana
social share
Da zena valja i Bog bi je imao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
trebala bi da proba DVDA ili double vaginal doubel anal odjednom

Nisam nikada video takvo nešto  Smile 
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
paaa...  Smile  sto se klitorisa tice, svakako nije reproduktivni organ, ali svakako da ima svoju ulogu, zar ne?
doprinosi seksualnom uzbudjenju i 'podmazanosti' situacije, sto posredno, opet, doprinosi samom seksualnom cinu...i razmnozavanju

evo kako:

ustanovljeno je da zena koja je uzbudjena, vlazna(!) i uziva tokom odnosa, ima mnogo vece sanse da zatrudni.. (naravno, ako je u tome ne sprecava neka od zastita :[115]Smiley
jer usled uzbudjenosti, misici vagine (koja je pritom dobro navlazena i skliska) rade punom parom i potiskuju ka materici semenu tecnost itd. itd.. 

pa vi vidite Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kjudi udaljili ste se od teme. Tema je 1kom. pica, 7kom. ubica!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbija do Tokija, Durlan do meka, a boga mi i sire

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava DURLAN
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 6600,6680,6120
Dobra tema.  Smile

sto se tice odnosa sa vise partnera ko voli samo napred,meni licno se vise svidja samo sa jednom partnerkom.
nisam probao sa vise niti hocu, to sigurno. znam da jedan muskarac moze da zadovolji jednu zenu,naravno ako je on u "kondicijii".  Smile

braco mi smo babuni. molis,mazis,pazis,cuvas,a one bas ih boli za nas.
znam samo da su uloge obrnute da one guraju a mi primamo    j...e...b...a...l...e     bi nas gde stignu i kako stignu
ne bi nas stedele.
mali primer kad zena oseti vlast to je nesto najgore. da li se nekom od vas dogodilo to da vas zaustavi zena pandur?
da li se neko izvuko da ne plati kaznu? tasko braco zajebane su do bola!!!
razmislite.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

to sam ja

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1181
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sharp gx17
nema se šta puno diskutovat svi mi sebe lahko zamislimo sa još 2-3djevojke a svoju dagu sa 2-3icom to je nazamišljivo za nas
kao što neko reće veća populacija žena hoće nekog da voli i sa sexom je onda dobro,do izuzetka neki dronfulja koje hoće samo da ima je rupa popunjena a od koga nije bitno ni sa koliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile he heh... policajke?! ne padaju na pucenje i treptanje... i komplimente...i .. ma bas me nasmeja covek  Smile  Smile

evo momcima za utehu jedan anketni podatak:
seks sa nekoliko frajera ne spada cak ni u zenske fantazije, a kamoli u zensku zbilju!

...mozda 10-15 % zena zaista pomisli da je to super, pa neka od njih i proba...
dok nekih 80% muskaraca ozbljno sanjari o takvom 'okrsaju'...!

razlikujemo se.
ako nekoj devojci i dodje da oproba takvo sta... pa neznam da li bih je karakterisala kao kurvu ili sta vec.
njena stvar. treba covek da proba sve sto ga privlaci, pod uslovom da bas ne skodi zdravlju... jedan je zivot

meni licno takva ideja nije nis' interesantna.. zasto?
ne vidim sta bi to njih nekoliko moglo da mi pruzi, sto ne moze jedan odabrani..  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
        mislim da me mnogi od vas nisu razumeli  u vezi ove teme ,ja sam diskusiju hteo da usmerim ka tome da se mnoge žene  stide, zbog vaspitanja koje je kroz vekove nametalo zaostalo i nerazvijeno društvo, da pokažu svoju seksualnost. Klasicno shvatanje je da ako žena preuzme inicijativu, pokaže koliko želi i voli seks, odmah dobije epitet "kurve", umesto da se shvati da se radi o pravoj ženi, koja ima ista, odnosno fiziološki i veca prava nego muškarac da ispolji svoj seksualni potencijal.
         tokom prošlih vekova ljudi su uspeli da većini populacije nametnu  mišljenje kako je seks nešto prljavo  ili nešto u čemu ne bi  trebalo da uživate,i upravo ovaj osećaj koji je vekovima nametala crkva,a danas su im se u tome pridružile i neke organizacije koje umesto da svojim parama štite delfine  ili rade nešto sl. one se bave temom seksa i nametanjem osećaja krivice vezane za seks,ograničavaju ženu kako u pogledu godina kada treba da stupi u seksualne kontakte tako i u pogledu svih onih stvari koje su vezane za seks i uveliko odobrene muškom delu populacije,upravo taj osećaj krivice i onemogućuje ženama potpuno zadovoljstvo.
            da malo pojasnim ovom temom sam hteo da pokušam da odgonetnem koliko je mesto "seksa" značajno u ljudskom životu iz  viđenja žene u njemu!
             i da odgonetnem da li su žene u pogledu seksa i dalje u velikom zaostatku za muškarcima ili su se možda malo emancipovale i uvidele da život koji nije ispunjen  raznovsnim seksom i nije neki život!

a što se tiče pitanja gde se sve može pronaći "Rhesus Macaque"e to su ti lokacije u kini,tajlndu,avganistanu i indiji,iako baš neverujem da bi ti se dopalo to što si zamislio,evo ti i slička.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

rhesus_macaques.jpg
(27.13 KB, 184x265)
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile zena koja voli i zeli seks ce sigurno naci nekoga ko to ceni

zenska seksualnost mozda jeste tabu tema diskrimisana od strane muskaraca... ali ti sto tako misle ozenice neku xyz pa ce se sami kazniti...
uostalom, mislim da bas zato sto se i dalje sa  Smile na sve to gleda, vlada misljenje u svakoj mladjoj generaciji da su bas oni izmislili rupu na saksiji
... verujte mi da ni nasim prabakama i pradekama oralni seks i jos ponesto nije bilo nepoznanica

hm hm... ilustracije radi... pitao jedan vremesni dekica jednog momka kakva mu je devojka... ovaj veli 'vaka 'naka... a ovaj ce dalje...a jel' voli da se jebe...? Smile
sinko, to ti je jako vazno ako planiras s njom nesto- da voli...!  Smile  Smile

i tako ...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:26:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.