Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:55:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ZZ TOP ne dolaze!  (Pročitano 2883 puta)
29. Jan 2007, 12:12:33
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ZZ TOP NE DOLAZI!
Mada je Maksa Ćatović najavio dolazak čuvenih bradonja, Pru O'Brajen ekskluzivno za Kurir poručio da veterani roka sigurno neće svirati u Srbiji!
Kao i mnogo puta do sada, opet se u Srbiji ponavlja ona čuvena poslovica: Tresla se gora, rodio se miš. Čuveni veterani rok muzike, američki sastav ZZ Top, kako Kurir ekskluzivno saznaje, sigurno neće nastupati u Beogradu, iako je iz producentske kuće "Komuna" tokom prošle nedelje najavljeno da je njihov dolazak faktički gotova stvar!

Ovu informaciju lično nam je potvrdio Pru O'Brajen, asistent menadžera grupe Berija Dikinsa, koji je za Kurir istakao da ZZ Top neće posetiti našu zemlju i održati najavljeni koncert u Hali 1 Beogradskog sajma, demantujući tako pompeznu najavu Makse Ćatovića.

- U ovom trenutku ne postoje planovi da ZZ Top dođu u Srbiju - kratko se O'Brajen obratio našoj redakciji putem elektronske pošte, čime je stavio tačku na sve što su javnosti predočili mnogi srpski mediji utrkujući se ko će bombastičnije da prenese obraćanje prvog čoveka "Komune".

Da podsetimo, Maksa Ćatović je na poslednjoj konferenciji za novinare ove kuće kao sigurnu i već dogovorenu stvar objavio da će ZZ Top svirati 11. ili 12. juna na Sajmu u Beogradu naglasivši:
- Sa menadžerima ZZ Top ćemo ovih dana potpisati ugovor. Jedino što se još ne zna jeste tačan datum koncerta.

Inostrani izvori Kurira, veoma bliski menadžeru grupe i njegovom asistentu, i dalje ne mogu da se načude kako je moguće da jedna koncertna agencija sa takvom informacijom neodgovorno izađe u javnost tvrdeći nešto što nema veze sa istinom.

- Znamo da u Srbiji postoji veliki broj obožavalaca ZZ Topa, koji su poslednjih dana očigledno dovedeni u zabludu. Menadžment sastava veoma je iznenađen navodima "Komune". ZZ Top ove godine uopšte ne planira da svira po istočnoj Evropi. Nelogično je očekivati da nastupaju samo u Beogradu, jer bi to u krajnjoj liniji bilo nefer prema drugim zemljama u okruženju - objašnjava izvor Kurira.

Srbija je poput glavnih junaka Beketovog romana "Čekajući Godoa" gledala u nebo nadajući se da će isti "organizator koncerta" ZZ Topa ispuniti obećanje, odnosno svoju tvrdnju da će dovesti Rolingstonse. I to je bila odveć svršena stvar... Samo što je štrcnulo malo više. Nekome u lice. Ovoga puta, na sreću ljubitelja kvalitetnog rokenrola, pre svega zahvaljujući dobrim vezama Kurira - njihovim nadanjima je brzo došao kraj. Istina je ponekad surova, i nama je žao, ali bolje je tako.

Maksa: Kad Kurir kaže, onda je tako!

Iako je na konferenciji najavio da će ZZ Top nastupiti 11. ili 12. juna, te da se još samo očekuje potpisivanje ugovora, kada smo mu predočili da smo od O'Brajena dobili informaciju da oni nemaju nameru da posete Srbiju, Ćatović je to primio prilično pomirljivo.
- Ako ste ostvarili kontakt s njima i oni vam dali takvu informaciju, onda je to definitivno tako. Ja sam naglasio da tek čekamo potpisivanje ugovora, pomenuo sam i datume, ali nisam tvrdio da je to gotova priča. Da bismo ih lakše doveli, uključio sam i jednu bugarsku koncertnu agenciju, ali očito ni to nije pomoglo - konstatovao je Ćatović.

TOLIKO O TOME DA BENDOVI JEDVA CEKAJU DOLAZAK U SRBIJU!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1255
Zastava Iza...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia x6
Ne cudi me nisu oni prvi koji su nas ispalili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
njih niko vise ne slusa ni u rodnom selu a kamoli u srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
ma ko hebe bradonje ne bi bilo 10 ljudi na koncertu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
O Boze, koji je kreten ovaj Maxa Catovic, tog coveka treba razapeti ne Terazijama za primer... Kako nas covek vuce za nos pa to nije normalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
ja bi isao na ovo 1000000% da su dosli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fensi and Gibson guitars

Zodijak
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
LG 
Samo da ne pocnu kao Stonsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
a 1 ili 2 dana posle toga na sajmu su Chemical brothers.. ma ne zna se ko vise laze, Maksa ili Kurir..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Naravno, svi živi obmanjuju ovaj narod, nije uopšte čudno, već je šta više postalo jako aktuelno  Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
ma ko hebe bradonje ne bi bilo 10 ljudi na koncertu Smile
tako sam i ja mislio kad sam isao pre 3 godine na njihov koncert u budimpestu! ali je ipak bilo zilion ljudi! i dan danas ne mogu da skontam kako su onako mocan zvuk imali i kako su otprashili kvalitetna dva sata cistog rock-a!
licno mislim da nasi organizatori vole mnogo da naduvaju pricu bez kompletnih 100% feedback-a od menadzera tih velikih bendova. bilo kako bilo, pravi profesionalizam se kod nas nece skoro pojaviti! Smile
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:55:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.