2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 57484 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma samo sam se shalio, postavljajuci one slike... posto su to nasi navijaci koji idu na SP Smile
Da, pitao sam zasto ti i TEBI SLICNI niste Manceu prebacivali na naciji dok je bio ziv?
jgb za onu sliku, sada je JUG ujedinjen Smile
@cg ac
pa jel si ti varvar ili ciganin Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2006, 15:32:49 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
boki a zasto ne obradite i boze pravde i to je lepa srpska pesma-himna,pa angazujete Zoranu i Shaillu da je otpevaju
I nemojte bokiju da zamerite na kontradiktornostima iskreno verujem da on nije kriv vec navijacka grupa uz koju stoji.Oni su najbolji dvoranski navijaci a u dvoranu dolaze samo kad se igraju vazne utakmice,oni su veliki srbi i pravoslavci a imaju bracu iz cele evrope(partnerstvo za mir),oni bojkotuju Zeku a pola ekipe im je sa zekom 10 godina saradjivalo,njihova prva pesma protiv panatenikosa je bila partizan lea le,koju su uzeli od grckih navijaca,oni sire radikalske zastave a nemaju nikakve veze sa politikom,oni su nas zgazili na derbiju u basketu dokaz je taj sto nismo usli u srce njihovog kopa.....................................................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
 Smile

A sada malo o tome ko su poznatiji navijači u Evropi. Iako je ovo izfabrikovana glupost londonskog tajmsa ipak se po ovom clanku moze videti koji poznatiji tj. popularniji.

Londonski "Tajms" u svom nedeljnom izdanju objavio je članak u kome optužuje Delije za pripremanje rasističkih akcija tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Prema pisanju uglednog britanskog dnevnika, navijačke grupe iz Srbije, Hrvatske i Češke održale su sastanak na kome su dogovorene zajedničke akcije.

Kako piše "Tajms", pre dva meseca je u Srbiji održan sastanak na kome su se Delije srele sa šest poznatih čeških huligana i neonacista, da bi drugi sastanak bio održan dve nedelje kasnije u Francuskoj.

Jedan od pripadnika Delija, Dragan Banović, izjavio je za "Tajms":

- Nemačka će biti veliko bojno polje narednog leta. Biće to prilika da ljudi čuju poruke naše navijačke grupe, izjavio je on.

Banović, za koga se u "Tajmsu" kaže da se borio sa Arkanom tokom rata u Bosni, dodao je:

- Tradicionalno rivalstvo između naših navijačkih grupa biće zaboravljeno tokom Svetskog prvenstva u Nemačkoj. Nastupićemo zajedno sa navijačima iz Zagreba i Splita, iz Praga, Rima i Milana i vikaćemo svi u glas. Biće još mnogo onih u Nemačkoj koji će nas simpatisati, a verujem da ćemo policiji stvoriti mnogo problema.

Banović je objasnio šta će biti glavni cilj njihovog "navijanja" u Nemačkoj:

- Tamnoputi igrači engleske reprezentacije biće dobra meta za nas, pošto sigurno neće moći a da ne reaguju na naše povike i transparente koje ćemo nositi. Bacaćemo na njih više od banana, prenosi "Tajms" reči Banovića.

Prema rečima Delija, mere koje su organizatori preuzeli kako huligani ne bi došli do ulaznica za Svetsko prvenstvo neće im predstavljati problem.

Prošlog meseca u Londonu je održan sastanak šefova evropskih policija, sa temom zaustavljanja vređanja tamnoputih igrača afričkih reprezentacija, ili igrača Engleske i drugih selekcija. Prošla dva velika takmičenja, Svetsko prvenstvo 2002 u Japanu i Južnoj Koreji, kao i Evropsko prvenstvo u Portugaliiji 2004, prošla su bez većih problema sa huliganizmom.

Ipak, svi su uvereni da će u Nemačkoj navijače biti mnogo teže kontrolisati.

- Postoji velika mogućnost za pravljenje nereda od strane nemačkih huligana. Žive ovde, znaju kako da se ponašaju i spremni su, izjavio je Andreas Morbah, direktor u sektoru za fudbal nemačke kriminalne policije.

Sudeći po ovakvim najavama, u Nemačkoj nas očekuje ne samo "vruće" fudbalsko leto, već i dosta problema oko stadiona.
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@brasil 1506
Zashto se vi ne posvetite sebi i svojim pesmama?
Zashto se ne odreknete Bajage-hrvata, kad vec napadate Zoranu i Shaillu, ili kad ste uz njega uzmite svi putovnice!!! Da su nashe pesme jadne... ne bi ti sada trosio vreme na prozivanje nashih... Takodje na nasha prijateljstva sa dosta grupa sirom Evrope(koja i nisu prijateljstva u pravom smislu, vec uzajamno postovanje), vi odgovarate lizanjem sa Grcima-ciganima... znaci cuti.. i VI bi sa mnogima, ali samo njih imate!!! Normalno je da je bilo saradnje na relaciji uprava-navijaci, to je normalno, ali bojkot je dosao kad je Zeka prelio cashu... A vi nemate svojih plagijat-pesama Smile Da si upucen znao bi da 90% pesama koje se pevaju na nashim stadionima su plagijati... Vi ste na tribini imali Arkana... predsednika jedne politicke partije, prema tome cuti o politici za sva vremena... O derbiju je sve receno... SNIMAK sve govori, snimak se pamti Smile
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
zajedno sa navijačima iz Zagreba i Splita

Smile Smile Smile U cije ime ovaj cigan govori!!!!
Koja seljana i vi se time hvalite Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Tebi mora da je IQ 65 ili tako nesto???

Ovo je izfabrikovana prica. Tekst sam postavio iz razloga sto kada god strani casopisi pisu o navijacima sa nasih prostora pisu i o nama, sto znaci da smo poznatiji, jaci i uticajniji od vas, a to sto ova prica nema veze sa mozgom....

Sta tebi nije tacno jasno ovde???

Evo jednostavno cu ti napisati:

Tekst je laž - ali su nas uzeli u usta jer vazimo za naj grupu na Balkanu a i sire. Onaj koji cita u Londonu nista mu ne znaci prtizan i talibani tužni front. Ali kada cuje Delije zna o kome se radi.

Sta je u pozadini teksta vreme ce pokazati...

I jos jednom tekst je laž

Nadam se da ti je sada malo jasnijie.

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Naprimer vecina tekstova su pokupljena i melodija od napolitanaca,
ali mi dupe ne lizemo nikom to verovatno znas, vidis kad kazes grcima da su cigani i sebe u ocima naroda koji zive zapadno od nas stavljas u cigane ili balije.

Boki pozdrav, bajaga je mogao napisati pesmu kakvu je hteo za film kakav je hteo cak ni u koprodukciji nije spominjan F.K. Crvena Zvezda a kamoli mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema to nikakve veze jeli prica isfabrikovana ili nije(jbg nisam procitao u celosti, vec samo ono sto me je ubolo za oci), radi se o tome da ste vi njima poznati SAMO po Arkanu Smile Smile :mrgreen:shalim se. Ko ti garantuje da Englezi nisu ovo odradili ''metodom slucajnog uzorka''
@mrly
GATe 7 jesu cigani, kao i vi, rekao sam jasno Grci-cigani, a ne svi Grci...
Bajagu sam spomenuo zato sto je brasil spomenuo Zoranu i Shaillu... bez obzira sto su u pitanju pevaci, koji su dno dna, treba pozdraviti svako cimanje, koje je za nas ucinjeno... a ja ti kazem da je bilo samo u pitanju finansijski problem, za nesto bolje!!!
« Poslednja izmena: 22. Jan 2006, 21:44:39 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa kad si ti cuo na severu da neko peva tu pesmu,dok vi na jugu onako redom sa cd repujete shaillu.Moze ko god hoce da uzme i Zvezdu i Partizan kako bi sebe reklamirao ali ne dobije svako podrsku u tome bar ne od nas.
Sto se tice pesama znam da su plagijati,ali je jadno da u trenutku kada igrate sa jedinom ekipom u evroligi koja pored vas ima navijace odma otpevate njihovu pesmu,mogli ste odma drmnuti onu torcidinu Smile
Sto se tice nasih plagijata to su vecinom pesme uzete od pre 10 i vise godina koje su pevane po celoj evropi od tada najpopularnijih italijanskih grupa.Dok vi u nekom funky ritmu obradjujete srpsku tradicionalnu pesmu koja nekima predstavlja i svetinju.A i dobar mi je onaj fazon kad je na jednom sajtu neki fors okacio Sos cagon,a saneri iz sapca izbace plagijat pre vas Smile.Znaci sine cekate pored kompa sta ce drugi okaciti pa da preradite-ne mozete ni link sami naci.
E sad malo o nasim ciganima,oni su crveno-beli kao i mi,oni su pravoslavci kao i mi,oni su najveci klub u drzavi kao i mi-to je dovoljno faktora da se sklopi jedno bratstvo.
E sad mi reci molim te sta imate zajedno sa fanovima Newcastle,Sportinga,Aeka(koji su vas ispalili i otisli na tribinu Marseja gde se vijori albanska zastava)CSK-a(bugara koji su pre toga pokusali da stupe u kontakt sa Delijama)ajde jedino PAOK razumem.
A to da mi ocemo a neko nece snama najbolje ti govore posetioci Marakane na razno raznim derbijima i velikim mecevima,pa kad si tako lepo upucen za razliku od mene treba da znas ko sve dolazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada smo mi repovali Shaillu Smile Refren je druga stvar!!! Gde si cuo da su Shailla i Zorana dobili nashu podrshku, oni jesu loshi pevaci, ali hteo ti priznati ili ne pesme su vrh(izuzme li se repovanje, taj deo se mogao bolje odraditi), naravno moglo je i moze uvek bolje!!!Zvanican stav grupa je prijateljstvo samo sa PAOKOVIM, ostalo su sve privatna prijateljastva (ALcatraz sa Sportingovim...slicno i Newcastle ), sa AEKOVIM smo imali dobre odnose samo zbog humanitarne utakmice, koji su dosli onda kada je Srbija gorela i nishta vise, njima se nije svidjalo nashe prijateljstvo sa PAOKOVIM, i priredili su nam to sto jesu...(albanske zastave...), CSKA je veza bez obaveza Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.