2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:05:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 57216 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa priznam ja boki da ste vi najbolji dvoranski navijaci,ali samo iz razloga sto ste jedini.Ajde mi reci gde to jos neka ozbiljna navijacka grupa prati kosarku,pa i sam si video protiv panatenikosa u Atini bilo ih je skoro isto ko i vas,ali zato tamo kad se igra derbi hala bude podeljena na dve strane obicne publike gotovo ni nema.
A bilo koja malo ozbiljnija ekipa da se lati tog posla mogla bi da bude bolja od vas ili bar da vam parira,medjutim niko to ne zeli.
E sad ti meni odgovori ako ste najbolji dvoranski navijaci,gde ste na ostalim utakmicama jedino na evroligi navijate.To sto neki treneri ili funkcioneri vas smatraju najboljim navijacima to je cista glupost,pa posle utakmice Zvezda-PSV jedan nemacki novinar je izjavio da je bio na mnogim utakmicama ali da onaku atmosferu nije nikad doziveo i da nas smatra najboljim navijacima na svetu,e sad zamisli kad bi se neke ozbiljne hool ili ultra ekipe pocele koristiti takvim argumentima ispale bi smesne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@mrly
Zasto smo obrukali Srbe, sto smo obradili Mars na Drinu... pa zaboga to je nesto sasvim normalno, hiljade navijackih pesama je obradjeno ili preuzeto od drugih, a jebes tekst, onaj ko slusa prepozna melodiju...
Kako to mislis Gate 13 nisu dosli zbog vas Smile Nisu dosli zbog nas, poznato je sta je bilo u Atini...
Prijateljstvo sa navijacima CSKA nema veze sa njihovim bojama, ono se najbolje videlo letos u Bugarskoj kad su momcima iz grupe ALCATRAZ, dopustili na njihovoj tekmi razvijanje srpske zastave i maltretiranje hrvata Smile
@brasil 1506
Glupo je pricati da se neko lati posla, zashto se ne lati, kad je to tako jednostavno...
Normalno je da pratimo samo EL, kada nam je to i jedini moguci izbor!!!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
@bokiPFC postovanje totalno, ovaj ajde sad reci da nije glupo menjati reci pesme koja je svetinja(bar meni).
U atini na basketu su vas startovali sta je bilo  ne znam, ali i u subotu je napadnuto par srba Delija tako da se gajevi13 kriju od nas, a i od vas.

U redu za boje mislim da to nije bitno u sustini prijateljstva...
Znam sta je bilo na tekmi, praljvi bugari su trazili pomoc od nasih ekipa za obracun sa hrvatima...
Ali Bugari su jedan od naroda koji su naneli najvece zlo nasem narodu, pitaj nekog ako poznajes iz srbije istocne nek ti kaze nesto o tim ubicama i pickama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi nismo menjali reci ''Marsa na Drinu'', mi smo samo uzeli melodiju te pesme(Grobarski marsh na Drinu).. i to je velika razlika... znaci nismo nametali nikome nash tekst... Grobarski marsh je napravljen, izmedju ostalog...pored sjajne melodije.. i zato da bi bili prepoznatljivi kao srpski navijaci Smile Cuo sam za taj napad na vas... ali to je normalno zbog vasheg prijateljstva sa GAte 7.. nama su u Atini pokusali skinuti zastavu, ali su se obrukali i nisu uspeli... te je posle jedan od njihovih vodja dosao da se izvine, na sta je dobio povike ''Come to Belgrade''
Bugari jesu govna, i nisu nam prijatelji Bugari, vec navijaci CSKA...nemogu oni biti krivi za dogadjaje od pre pedesetak godina...
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Kontam to sve za mars na drinu, niste trebali ili smeli ni uzimati melodiju(moje misljenje)
Vidis gate13 su takvi kerovi da na njihovoj tribini skoro nikad jedan ista zastava nepojavljuje na vise od 10 tekmi(budu otete),svi su murija ( imam ortaka u grckoj) gej13 prijavljuje sve ostale klubove itd.

a vi ste prijatelji sa gate4 paokovima imo sam neku sliku sa ultras sitova ima neka zastava Partizan&Paok black army.

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Navijaci CSKA bi sa svima iz Srbije da budu prijatelji. Oni si gostovali i na nasoj tribini i dolaze na nase sajtove tako da ne treba to smatrati za nesto posebno... Cak sta vise who the fuck is CSKA. Ako se time ponosite onda glavu u klonju gde Vam je i mesto.

Bugari jesu govna, i nisu nam prijatelji Bugari, vec navijaci CSKA...nemogu oni biti krivi za dogadjaje od pre pedesetak godina...

Da li cete i za vasu bracu hrvate tako da pricate kroz 20-30. godina. Pa naravno da hocete vi se mnogo volite... Osecam da svi imate tudjmanovu sliku u novacaniku...

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@mrly
verovatno si mislio na ovu zastavu, ali mislim cak da ima josh jedna Smile
@Sto mu gromova
Kakva braca hrvati :shock:O cemu pricas Smile
Nisko smo pali, kao narod, ako se takmicimo ko vishe mrzi hrvate... Ja hrvate mrzim samo onda kada se to nas direktno tice!!!!
Jedno su Bugari, ako nista oni su pravoslavci!!!
« Poslednja izmena: 21. Jan 2006, 20:26:06 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
ovo je totalni offtopic izvinjavam se, bugari  Smile Smile 2 balkanski rat, 1 svetski, 2 svetski ????
Pravoslavci a prvi su napadali na nasu zemlju, eto srece da su prvi jel bi dobijali po usima jos vise ali posle shvaba i turaka srbiju napadaju bugari!!!

pravoslavci a poklali petinu srpske vojske na badnje vece, jel znas da nijedan bugar nije ubio srpkinju da je nije pre toga silovao....Mislim da se ovde radi najmanje o  fudbalu ali stvarno... ovo za mene ima tezinu kao prijateljstvo sa BBB.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se i razumem te, ali ja sam rekao ''ako nishta'' pravoslavci... i logicno je da ne mogu mrziti bugare, kao hrvate.. jer sam mladja generacija i ne secam se bugara... O bugarima sve najgore, oni jesu sljam, toliko znam iz istorije... ali jedno bezazleno prijateljstvo sa navijacima CSKA... ne moze biti izdaja Srbije, ili nesto slicno...
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
vi stalno imate ovakve prica i uvek ste demagozi. Sada ti je vazno pravoslavlje itd. a do juce si pisao o tome kako najvise cenite dva hrvata mancea i bobeka i muslimana vokrija.

Budite bar jednom dosledni u svojim pricama. Ili jeste ili niste...

Ti na kraju jednog posta poreknes ono sto si rekao na pocetku istog.

Citiram: logicno je da ne mogu mrziti bugare pa nastavak ... O bugarima sve najgore, oni jesu sljam

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:05:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.