2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:28:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 57584 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E to je vec druga prica,iako se i sada ne slazem u potpunosti razumem jer se u takvim stvarima ne moze biti skroz objektivan,i sam sam takav.
Znaci rezime mi smo pokusali nesto da uradimo nista bitnije se nije desilo,a to ne znaci da je to nas poraz,vec jednostavno kao sto kazes egal.
I jos nesto ja nijednom nisam spomenuo da se vi niste branili,vec sam rekao da ste sto puta mogli krenuti u kontranapad a niste sve dok nije uletela milicija,e zato zasluzujete minus.
A i ti si poceo kao sta je bilo u pioniru pa onda kao i u navijanju ste ispusili,i ja sam iz toga zakljucio da ti mislis da ste dobili tucu,ali sad OK razumeli smo se.POZDRAV
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 21:17:46 od brasil1506 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@cg ac
Kao sto je poznato i mi bojkotujemo gej ligu, jer je protiv interesa srpske kosarke Smile(ne svi, ali glavna ekipa da). Sto se tice zastava, bilo je i vasih dosta na jugu... i tu je Egal
@brasil 1506
nismo mogli krenuti u kontranapad, bash zbog murije Smile
U navijanju ste ispusili, to ste i sami priznali Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
U pravu si niste mogli krenuti jer vam oni predstavljaju neko pojacanje,a bez njih se ko pilici skupljate jedan uz drugog,pa tamo ste se nabili trojica na jednu stolici i svi kao iz zadnjih redova nesto masu rukama,cast izuzecima koji su bili u prvoj liniji i pokusali koji put nabosti cigane i pre dolaska murije.
Sto se tice navijanja bilo je dosta ujednaceno.Prvu cetvrtinu niste se ni culi.Ali ste kasnije bili malo bolji,naravno kada ste se malo odlepili jer dok je egal ili dok mi vodimo vi se ni necujete.I bas bih voleo vas da vidim da vam klub vec skoro 10 godina nije osvojio titulu,da redovno gubite od nas,da vas kidamo sa 36 razlike kako bi ljuti grobari navijali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Necemo vishe o tuci, imas snimak, i to se pamti Smile
Zashto ne gledas najbolje dvoranske navijace u Evropi, ciji klub gubi sve tekme.. to su ljuti Grobari Smile
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
OK necemo vise o tuci,samo nikako da mi udje u glavu sta oces reci stim imas snimak,jel nesto tu lose po nas ili sta nerazumem,ali nije ni bitno......
A najbolji dvoranski navijaci,jako lepa kvalifikacija,jel idete i na umetnicko klizanje Smile
Jos jednom vam kazem da ste najbolji i jedini dvoranski navijaci na celom svetu,pa jedino jos grci i mi odemo na koji derbi,ili neku bas jaku utakmicu ostalo se ni ne prati.No dobro vama obicno treba nekoliko godina da skontate ono sto cela evropa fura.Nema tu dvoranski stadionski,navijaci su navijaci i cene se na osnovu svojih dela,pa pola italije je komentarisalo nas nastup protiv rome i onaj napad u hotelu,a niko reci nije spomenuo o kosarkaskoj utakmici Roma-Zvezda gde se skupilo njihovih 100 klinaca isto kao i nasi navijaci u pioniru.Jednostavno kosarka je postala suvese komercijalan sport i jako je tesko voditi navijacki zivot po halama zbog policiske represije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A i evo par komentara interkontinentalno popularnih dvoranskih navijaca,vezanih za njihovu utakmicu sa Paom:
Navijanje u dobrim delom utakmice kriminalno,gura se pesma(iako ne postanes novi prvak ti...)koja nam apsolutno ne lezi,i jos dosta primedbi sa ove tekme!Prekidaju se pesme posle jedno pevanja,masa ljudi tapse posle svakog poteza kao da su simpatizeri(tako minira pesmu)...
+Za parolu,i za dolazak brace iz grcke(GATE 4),a - za picke koje nisu dosle(gate 13)

ja mislim da nam ne lezi iz prostog razloga sto to nije nasa pesma, nego aj sad...

Detalj koji je stvarno za ne poverovati - svaka pesma se peva maximalno 24 sekunde... dok traje nas napad, a cim je lopta kod protivnika, pesma se prekida i pocinje zvizdanje!!!!!!!!! Dobro, jos malo i pocecemo da vicemo "defense, defense", a u kopu cemo da krkamo hamburgere i hot-dogove... sjajno...

I kada ce vise stoka debilna da nauci vise reci Marsa na Drinu, jer cela hala urla prva dva stiha, a onda 80% njih pocinje da nesto brunda, kao da su medvedi upali na tribine!!! Izgleda da je jedino resenje da se pred svaku tekmu dele papiri sa recima... ne znam, stvarno ne znam...

Da bilo je kriminalno,bilo po principu"svaka dlaka svoju politiku vodi",znaci desilo se da u isto vreme se pevaju 2 pa cak i 3 pesme,sto je za mene KATASTROFA.Kako je tekma odmicala kraju,navijanje se popravljalo,ali se opet pesme brzo prekidale...Mozemo mi i moramo to mnogo bolje,samo malo truda i volje!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AAAAAAUUUUUUUUUUUUU, pa to se zove samokriticnost, pa nebi valjalo sami sebe da hvalimo medjusobno!!!!Navijanje je bilo odlicno, ali ta diskusija je isla u pravcu-kako jos bolje?
Svaka gostujuca ekipa u EL ove godine, tj. njeni predstavnici su na presicam govorili da su Grobari najbolji dvoranski navijaci, i naravno da postoji i ta klasifikacija, jer dvorana i stadion nisu isto!!!
Zasto ne priznas, pa masa cigana je to davno priznala, u cemu je problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Molim te boki ja jednostavno ne kontam najbolji navijaci u hali???
covek je napiso....

Pa niko nije osramotio srbe kao vi obradili ste mars na drinu dizete tri prsta a ne znate reci prave pesme a od vase skrnavstine znate  Smile

13ke nisu dosle zbog nas  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Svaki dodatni komenatar je suvisan.

Pozdrav braco Srbi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

evropa.jpg
(22.57 KB, 380x254)
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
jos nesto

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ajao!!!.jpg
(139.48 KB, 600x433)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:28:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.