Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:15:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zverstvo  (Pročitano 18477 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ако мислиш на муџахедине онда добро , а ако не онда, не разумем.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Ако мислиш на муџахедине онда добро , а ако не онда, не разумем.

da na njih mislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
mrly
Kako samo nevjesto zaobilazis istinu o tome kako nas ne mrzite.Da se razumijemo,zaboli mene sto mrzite Muslimane.U proslom ratu ste pokazali vasu "ljubav".
Na pocetku svakog posta govori se(valjda da bi uvrijedili,sta li)o tome da smo mi Srbi.OK ako je tako.Ali dali valja "bracu"ubijati?
Navodis da su u II s.r. mudjahediti pobili neke srbe.Zar je i tada bilo mudjahedina!
Iz tvog teksta se ustvari vidi sustina zbog cega su zvijerstva ucinjena nad muslimanskim narodom.Tvoji pra djedovi su su svoja pokoljenja trovali mrznjom i poticali na osvet zbog navodnih ubistava koja su se desila prije 50 i vise god.Otuda je i tolika spremnost da se ubija sve sto nosi Muslimansko ime.
Zalosno je tvoje pravdanje "skorpijona"srpskih heroja,koji 5-cu vezanih civila ubijaju.Kazes da je to zbog tamo nekog sela ,Bog zna gdje,u kojem su pobijeni srbi prije 50 god.Bilo bi smijesno da nije zalosno.
I ti obecavas da ces ici stopama svoji pradjedova i svoju dijecu uciti mrznji i pripremati ih da postanu zlocinci i zvijeri da bi se svetili u slijedecem ratu(ako ga bude)zbog nedavnih,navodnih,ubistava.
Nesmatram covijeka normalnim,koji je spreman od svog dijeteta napraviti monstruma,umjesto da ga sprema da postane covijek.
Tvoj post moze da pomogne,da oni koji ne znaju zbog cega su cinjena zvjerstva (npr u Srebrenici).lakse shvate toliku mrznju prema ljudima koje ne poznaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
jos jedan snimak o muslimanskim zlocinima

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Bobasi kod Viteza8... (1824.92 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jos jedna muslimanska grobnica nadjena u selu Buk Bijela. Nadjeno je 43 tjela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
jos jedan snimak o muslimanskim zlocinima

Ne znam sta hoces da kazes sa ovim snimkom.Da li sam ja ikad rekao da nije bilo medju Muslimanima koji nisu postovali ratni kodeks i da nije bilo ubijanja civila.Nisam nikad.A ti mi kao dokaz o zlocinu pokazujes ubijanje jednog zarobljenog vojnika.
Zrtva je zrtva,ali mislim da nema smisla porediti ubistvo vojnika i masakr 100 i hiljade civila,zena,dijece,staraca kojima su bile vezane ruke.Stvarno nema smisla.Narocito sto ti je namjera da izjednacavas zlocine Srba i Muslimana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Izvinjavam se.
Pogrijesio sam.U recenici :"Narocito sto ti je namjera da izjednacavas zlocine Srba i Muslimana .Htio sam da kazem

:"Narocito sto ti je namjera da izjednacavas broj zlocina koje su pocinili Srbi i Muslimani"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
re:Mirjana
NEMOGUCE !!!!!!!!!!!!!
Ko god da je to uradio  zasluzuje kaznu,ZESTOKU KAZNU, ali otkud mudzehedini ????????? ti ljudi to ne rade!!!!!
« Poslednja izmena: 08. Jun 2006, 13:29:50 od ifet4u »
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
izvinjavam se, upravo sam se ukljucio i samo video prvu stranu i odgovorio ....
« Poslednja izmena: 08. Jun 2006, 13:26:16 od ifet4u »
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi slušam vas i ne mogu j.b.no da vjerujem dokle ste spremni ići zarad nekih "predaka" "istorija" i sranja.Mi živimo sad i ovdje i živimo svi ko k...c a vama je još do rasprave ko je koga klao i jel ko to snimio.Nevjerovatno...
Jesteli vi Srbi ponosni na etiketu najvećih zločinaca u modernoj istoriji ili Muslimani na etiketu nekih vjerskih fanatika mudžahedina i koljača na Allahovom putu? Jebani smo svi u zadnjih petnaest godina i umjesto da mi (kontam neki mlađi svjet pod ovim mi) okrenemo situaciju i napravimo od balkana ok mjesto za život treba izgleda opet da se pokoljemo i i jedni drugima silujemo majke sestre i kćerke. Fuj..
Ja sam iz Tuzle i smatram se pripadnikom tog nekog Muslimanskog korpusa (otac mi je Musliman) ali niti sam vijernik (Musliman je čovjek koji prakticira Islam kao vjeru dakle vjernik) niti me zaboli ku..c ko je koje vjere.Moja najbolja drugarica s kojom sam prošao čitav taj jebeni rat je Snježa dakle Srpkinja i jeli smo ista govna čitav rat i bježali od istih granata. Stvari su jasne svim koji su tih 4-5 godina preživljavali u Bosni i nema potrebe da se o tome raspravlja i licitira sa brojem žrtava. Ja sam svojim očima 25.05.1995. godine nakon jedne jebene granate oko sebe vidio 70 mrtvih i preko 200 ranjenih prijatelja i poznanika i ta slika će me pratiti čitav život u mojim noćnim morama a sumnjam da su najveće galamdžije na ovom forumu ikada dočekali bilo šta takvo. Ali jel ja zbog nekog majmuna s brda treba sad da mrzim sve vas preko Drine, svog bliskog rodjaka Nikolu iz Beograda jednu super ribicu iz Vršca-Draganu s kojom sam imao nevjerovatan provod na moru??? A upravo to nam nameću naše "vođe" zatvaraju nas u torove ko ovce i još se vi koji se uopšte neznate svađate i serete umjesto da pozovete jedni druge na roštilj i koju pivicu na neki koncert ili na more i zajedno živite ko sva normalna omladina svugdje u svijetu (čak smatram da smo mi sa ovih prostora tate za zajebanciju i gotivan provod za 90% evropske omladine)
Neee vi imate pametnija posla da serete koje od koga postao jesul ovi ili oni klali il se branili i ne znam ni ja koji kurac više.Tim stvarima će se baviti sudovi i u principu boli me k...c za to jer od dragih ljudi (mojih prijatelja svih nacija) koji su izgubili glavu u ratu ostali su samo grobovi i njih neće vratit ni Hag ni neki drugi k...c na nama ostaje da ih pamtimo u najboljem svjetlu i da se okrenemo stvaranju gotivnog života a ne pakla i sranja.
Pa zar vama nije jasno šta smo izgubili eeeej? Jel se iko od vas sjeća koji smo carevi bili (iako sam imao 15 god. kad je počeo rat dovoljno toga je ostalo u glavi)
Popišam se i na mudžahedine i na četnike i na ustaše to su gamad koja nisu zaslužila da žive daj da okrenemo malo priču na neke druge stvari recimo:
dajte nam vi iz Beograda umjesto karadžića i mladića i ostalih sranja dajte nam EKV, dajte nam Orgazam, Disiplinu, Oktobar i ostalo a mi ćemo vama umjesto mudžahedina dati staro dobro Pušenje, Dugme, Nadrealiste, dajte nam Cecu mi ćemo vama Halida dajte nam momke iz Bassivitija mi ćemo vama Edu i Frenkija dođite na rafting na Neretvu a mi ćemo kod vas na Exit (o ribicama neću ni da govorim pa ljudi moji nema nigdje na svijetu takvih žena kao kod nas ).
Jedan od mojih najboljih jarana koji se zove Haris i koji je Musliman je vjenčani KUM jednom super gotivnom paru iz Beograda koji su Srbi i čitava moja ekipa je bila u Beogradu kod njih i bilo nam je gotivno do jaja i čitava ekipa tih ljudi iz Beograda je u više navrata bila kod nas u Bosni i koliko god imali različite poglede na zadnjih petnaest godina tako smo se dobro zezali svi i krkali Bosnasku janjetinu pili Srpsku rakiju i duvali ko zna čiju vutru slušali ko zna čiju muziku i nikome nije palo na pamet da ulazi u rasprave poput ove na forumu svima je jasno da smo propustili 10 godina dobre zajebancije i najboljih naših godina i da to treba nadoknaditi a ne izgubiti još deset.
Ima ona stara dobra od Pušenja Kanjon Drine ...(gazde su sebi podjelile reone djecu evakuišu avionima a ja se osjećam nezgodno kao zebra na Brionima....) i to je prava istina dok vi palamudite ko je počeo rat ekipa na vrhu dere po dolarima, markama ,funtama, eurima i konstantno podgrijava vas tj. nas obične smrtnika i loži nas na taj usrani nacionalizam i grupišu kako bi lakše upravljali stokom.
I za kraj samo da se izvinem zbog konstantnog korištenja riječi k...c ali stvarno sam iziritiran raspravama koje sam pročitao ovdje i stvarno vas sve MOLIM evo na koljenima okrenite se sebi i svom životu i gotivite dobre likove a rokajte loše bez obzira ko je ko po naciji po dedi i kurčevima palčevima. Niko od nas nije zalužio da mu siluju sestru ili zakolju brata zaslužili smo Čivas koku jahte manekenke i azurnu obalu a ako ovako nastavimo ostajemo samo usrani balkanci koji čekaju samo jedan mig svojih vođa (pardon majmuna) pa da se pokolju.
Nemojte dozvoliti da se igraju sa vama OTPOR STOKO!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:15:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.