Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:01:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žurka provedena u ćošku  (Pročitano 3390 puta)
20. Jun 2007, 11:24:13
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Žurka provedena u ćošku

Stidljivost, mada nekima čak deluje slatko, može vas dovesti u različite nezgodne i neprijatne situacije. Jedna od njih je i da vam svaka žurka predstavlja mučenje. Srećom, ni stidljivost nije nemoguće savladati - a onda konačno možete početi da uživate u onome u čemu uživaju vaši vršnjaci.

Problem sa stidljivošću je to što će malo ko, dok vas stvarno dobro ne upozna (a kako da vas upozna kad se stalno povlačite iz društva?), shvatiti da se radi o stidljivosti - ukoliko se stalno izdvajate, opšta ideja o vama biće da ste uobraženi i da ih sve gledate s visine, kao da vas nisu dostojni. A onda stigne poziv na žurku, jednu od onih na koje sve zovu pa automatski pozovu i vas - i vi se pojavite na žurci, čak ste i dali sve od sebe da se lepo sredite za žurku, ali vas stidljivost zgrabi za gušu i to veče provedete u nekom ćošku, krijući se od svih. Tako bude sa svakom žurkom, pa se pitate u čemu to sav taj narod uživa kad je cela ta stvar za vas najobičnije mučenje.

Ma koliko to nekim stidljivim osobama bilo teško da poveruju, žurke nisu zamišljene kao mučenje, već kao povod za druženje i uživanje u druženju. Ali, vi se ne usuđujete nikome da priđete, ne znate ni o čemu biste pričali, kako onda da se družite? Evo kako.

Za probijanje leda najbolje je čavrljanje, a da biste mogli veselo da čavrljate o nečemu, treba vam tema. Zato bi bilo dobro da razmislite o sebi i svojim sklonostima - šta vas zanima, koji su vam hobiji, koji su vam sportovi interesantni, muzika, filmovi, knjige... Sve su to teme o kojima se može neobavezno ćaskati (ukoliko vam je san da se bavite genetskim inženjeringom i o tome već znate više od profesorke biologije, probajte ipak da razmišljate u pravcu filmova, muzike i sportova, jer je verovatnije da ćete naći ljude koje to zanima).

Na sledećoj žurci zabranite sebi da se zavučete u ćošak. Umesto toga, stanite pored druga ili drugarice i slušajte o čemu priča ta grupica. Ne morate smesta da se ubacujete u razgovor, samo slušajte. Ako je razgovor o nečemu o čemu ne znate mnogo, pažljivo slušajte i povremeno klimajte (čak i ako vas tema ne zanima preterano).

A onda dolazi vreme da se i vi uključite u razgovor, u trenutku kada se priča o nečemu o čemu i vi znate i o čemu biste mogli da kažete ponešto. Najlakše i najefikasnije je početi komplimentom - tome niko ne može da odoli. Posle toga, kad automatski zbog komplimenta budete svima simpatični, iznesite svoje mišljenje o temi o kojoj se pričalo. Videćete, tada razgovor kreće sam od sebe, uvučeni ste u njega - i, dok razgovor traje, zaboravićete na to da ste se stideli da priđete bilo kome, a kamoli da nešto i kažete. Sledećeg puta će već biti lakše, pa onda još lakše... Ne garantujemo vam da ćete postati zvezda svake žurke, ali ćete ipak moći da uživate na njima.

Samo hrabro! Držimo vam palčeve!

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sta fali cosku .. imas pregled cele prostorije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
ytp uze mi rech iz prsta..odatle se najbolje pregleda ponuda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Trebalo bi malo popiti. Stidljive i povucene osobe mogu da budu savrsene kada popiju malo. Pogotovo ako su zenskog roda... Hehe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ЧВАРАК је једино тело које се на топлоти скупља!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15954
Zastava Србија,бре
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Trebalo bi malo popiti. Stidljive i povucene osobe mogu da budu savrsene kada popiju malo. Pogotovo ako su zenskog roda... Hehe...

definitivno provereno u praksi Smile
IP sačuvana
social share
Војвођанске паметарије :

1. Без табле сланине и балона воде - ни на таван се не пењи! Шта ако неко извуче мердевине...
2. Од свих војвођана,Сремцима је најгоре - ожењени су Сремицама...
3. Сланина је за све - да је једеш,на рану да је ставиш,у рату пушку да чистиш,на удицу да је метеш...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
neki ne vole žurke i to je kraj čitave priče
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Koliko sam ja žurki provela u ćošku........i to na tipovima žurki gde se nije puštala muzika koju ja volim, gde su se okupljali ljudi koji meni ne odgovaraju.
I što je najinteresantnije...privukla sam mnogo pažnje na sebe sa tim fuck off stavom, iako mi to nije bila namera. Šteta što su to bili ljudi koji mene ne interesuju.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Don't look at me Smile
Odmah se setim Burek okupljanja......... Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam uvek u centru paznje   Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
I ja, uvek na neki čudan način. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:01:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.