Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Жртве и профитери сребренице  (Pročitano 10604 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko pobego?
Muskarci su pokusavali da zaustave te pobesnele ustase!
na ovo moram reagirat prije odlaska
mora da si gledao neki akcijski film ili si na teskim drogama ili si se sad probudio iz sna od 94 jer si 95 pa nadalje prespavao
malo se raspitaj pisas ko je branio koga od ustasa zene muskarce ili je bilo obratno prvo mi a zene i deca posle
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Zasto stalno pominjes neke teske droge? Jesi neki narkoman il sta?

I sta treba da pogleda u tvom ustavu osim one bajke koju vi zovete Preambula?
I sta bulaznis kada ste i zene, decu i starce klali i ubijali!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto stalno pominjes neke teske droge? Jesi neki narkoman il sta?

I sta treba da pogleda u tvom ustavu osim one bajke koju vi zovete Preambula?
I sta bulaznis kada ste i zene, decu i starce klali i ubijali!
da za razliku od srba koji su bacali kolace i bombone po gradovima i u masovne grobnice trpali lutke iz izloga
bit ce da sam narkoman cim s tobom polemiziram stoga ponovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
bit ce
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da li se ti bojiš pobesnelih ustaša ?

Ne boji se, reklo bi se da je jedan od njih...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
citat/harkonen__vladimir/

ja znam iz svog grada gde su srbi bili manjina ali tak nije izgledalo
koliko je to tocno u postocima malo si izracunaj jos smo mi hrvati bili i zastupljeni prema recimo siptarima
u mojoj vlastitoj domovini su bila ugrozena moja prava
nadalje ne volim placat bas porez ni svojoj zemlji ali radije nego za uredjenje beograda i pristine i slicnih gutaca hrvatskog novca

Vladimire, nisi bas sasvim u pravu.

Mislim stalno se cuje ta teza o navodnom "izrabljivanju Hrvata i Hrvatske u SFRJ", a tendenciozno se zaboravlja da su u organima Federacije posle 1966 i Brionskog Plenuma kljucna mesta u SIV-u, Saveznoj UDB-i i KOS-u, Armiji preuzeli hrvatski i slovenacki kadrovi.

U spoljno politickom sektoru takodje se klatno pomerilo daleko vise u korist hrvatskih, slovenackih i crnogorskih kadrova. To znam jer je moj pokojni deda radio u diplomatiji. Osim toga u toj oblasti svaka republika je bila zastupljena po principu rotacije, tj. ako je bilo ambasadorsko mesto smene su se vrsile na svake 3 godine.

Pa cak i ako pogledas sastav Polit biroa ck skj posle smene Rankovica samo tri clana su ostala iz Srbije/Petar Stambolic, Draza Markovic i Jovan Veselinov/

Na kraju krajeva neprikosniveni sef drzave i Partije bio je Hrvat, Josip Broz Tito...

A kad vec pominjemo slobode u SFRJ, nemoj misliti da je rezim bio manje rigidan prema Srbiji, pa cak i u vreme Rankovica. Nije bio nista popustljiviji budi siguran.

I mi smo npr u skolama ucili hrvatske pisce i pesnike, kao i vi srpske. I mi smo u skolama ucili latinicu pored cirilice, s tim sto je u Srbiji cirilica bila cak i potiskivana na javnim natpisima, u korist latinice..i u Srbiji su zabranjivane nacionalne pesme, bas kao i hrvatske u Hrvatskoj..itd

Stalno je u Hrvatsko ta fama o "novcu koji su Srbi pokrali i odneli u Beograd"... a niko zapravo ne kaze da se te pare najvise trosili funkcioneri savezne admistracije,iz svih republika.

A niko ne pita gde nestadose one fabrike i preduzeca koja su demontirana i preseljena iz Srbije, u Hrvatsku i BiH 1948-1956

To su negativnosti rezima SFRJ koje su prilicno jednako pogadjale sve narode u toj drzavi.

Ali ipak ne moze se reci da je sve bilo lose i negativno. Dosta toga je izgradjeno u svim republikama, zivotni standard je bio ipak bolji nego danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ps: a to sto pominjes nedostatak kosovskih Albanaca/Siptara/ u organima Federacije pa izvini ali kosovski Albanci su imali u Pokrajini svu vlast 1974-1989, pa su je jos kako zloupotrebljavali. 1981 i 1982 dakle nekoliko godina pre pojave Milosevica, digli su cak bili i pobunu sa zahtevom "Kosovo-republika"..

Pa sta bi tek napravili da su bili zajasili Federaciju s obzirom na natalitet koji imaju????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
citat/harkonen_vladimir/

da i pronasli su 40 zaklane nejake srpske dece nevjerojatno da i danas ima ljudi koji puse prpagandu iz vremena najzesceg rata a i u vukovaru su bile zapaljene gume a po karlovcu su srbi ispaljivali rakete da nam uljepsaju bozic

Ok, slazem se da je bilo i velike propagande na RTS u to vreme, ali ne moze se sve staviti u etiketu "veliko-srpska propaganda"...

Jednostavno ne moze iz razloga sto je i Tudjmanov rezim u peridu 1990-91 pokazao krajnju netrpeljivost prema Srbima u Hrvatskoj. Oduzeta im je konstitutivnost jos decembra 1990, bilo je raznih sovinstickih incidenat,, sa cistom mrznjom prema Srbima. Pa nsu svi hrvatski srbi bili "cetnici"...

Pa puno ljudi u Srbiji je imalo rodjake tamo/izmedju ostalih i ja.../ i jednostavno znam da nije sve bila "srpska propaganda", i pored najvece odgovornosti rezima u Beogradu, za ratna sranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja krišom samo da se javim kratko... živo me zanima šta čika Danilo ima da odgovori na ovo iznad...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma uzalud je raspravljati se sa njihovom ksenofobijom! Pa to je narod koji je poklao 700 000 ljudi!
Oni su za srpsku zenu imali samo jedan naziv- cetnikusa! Sta dalje da pricamo!?!
Zeke su to!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.036 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.