Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Harkonen idi pogledaj temu "genocidna tvorevina hrvatska". u ces lepo videti protiv cega su se Srbi branili. Hrvati su zeleli da ostvare svoj "tisucljetnji san o neovisnoj hrvatskoj drzavi". To je razlog za rat a ne nekakvi losi uslovi u kojima su hrvati ziveli u SFRJ. Babih voleo da cujem sta vam je to falilo?
mislis temu u srpskom nacionalistickom forumu da to je sigurno objektivno a domovinu smo hvala bogu napravili nakon 1000 god rat je poceo jer su srbi htjeli zadrzat svoje pozicije iz sfrj mozda ne znamo da radimo ali znamo da se bijemo znate li tko je to rekao e ispalo da ne znate ni da se bijete
U toj temi su iznesene cinjenice i dokumenti, a to gde se nalazi ne znaci da je sadrzinski losa! Pa hteli ste drzavu u kojoj bi obespravili Srbe- drago mi je da to priznajes. I sta hoces da kazes tom Milosevicevom izjavom? Oces da ja sada tebi citiram neke Tudjmanove izjave koje nemaju veze sa ovim o cemu pricamo!
me me obespravili nego napravili jednakima e to srbima nije odgovaralo pa lijepo puske u ruke balvane na cestu i lako cemo s hrvatima oni su picke e nije tako ispalo vise smo mi zeljeli slobodu nego vi nase pare
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!