Svaka cast za uvrede to mora da je kompenzacija za nedostatak argumenata! To je apsolutno bila dvostrana borba i ti to znas! Ovde ti nece proci prica o "nenaoruzanom sarajevu"! A logori za Srbe? Cutis ptico! Cutanje- odobravanje! Uopste, bezis od bilo kakvog suceljavanja argumenata.
Ja nisam ni rekao da su bili nevini ko cvece niti nenaoruzani, ali svakako nisu zeleli rat za razliku od muslimana koji su u njega svesno usli kada su odbili Kutiljerov plan! U Srbiji su sem Srba ostali citavi i u miru muslimani u Raskoj oblasti! A Srbi su proterani iz hrvatske i dobrog dela BiH. U samoj Srbiji nisu bili ugrozeni ni od koga pa nisu ni morali ratovati. Zato nije razvaljena. Cemu uopste ovako nebulozno pitanje!???! Srbi su se branili u BiH i zato je nju zahvatio rat!!!
Maleni opet krenuo sa masturbacionim performansima po forumu..mama & tata otisli u goste pa nastupili trenuci radosti
Ali sam izuzetno srećan da mogu da vidim ovakve razumne poruke starijih sačinjene od argumenata na koje mogu da se ugledam... Kad se vrate mama i tata pokazaću im vaše postove čika Danilo...
Svaka cast za uvrede to mora da je kompenzacija za nedostatak argumenata! To je apsolutno bila dvostrana borba i ti to znas! Ovde ti nece proci prica o "nenaoruzanom sarajevu"! A logori za Srbe? Cutis ptico! Cutanje- odobravanje! Uopste, bezis od bilo kakvog suceljavanja argumenata.
Ja nisam ni rekao da su bili nevini ko cvece niti nenaoruzani, ali svakako nisu zeleli rat za razliku od muslimana koji su u njega svesno usli kada su odbili Kutiljerov plan! U Srbiji su sem Srba ostali citavi i u miru muslimani u Raskoj oblasti! A Srbi su proterani iz hrvatske i dobrog dela BiH. U samoj Srbiji nisu bili ugrozeni ni od koga pa nisu ni morali ratovati. Zato nije razvaljena. Cemu uopste ovako nebulozno pitanje!???! Srbi su se branili u BiH i zato je nju zahvatio rat!!!
srbi su iz hrvatske zbrisali ko zecevi istina da ko zna kaj bi bilo da su ostali ali sigurno bi bolje prosli nego hrvati u tzv rsk i hrvati su svjesno usli u rat ali stoga jer su odbili zivit u sfrj u kojoj bi srbi bili sve i sva a mi i dalje manjina i roblje u vlasitoj zemlji srbi iz srbije su ratovali u drugim zemljama za logore u sarajevu ne znam moguce
o miroslav p moze bit da bi bilo zlocina ma koga zajebavam bilo bi ali sigurno ne organizirano klanje i proterivanje dulisha poima nemas kako je bilo zivjet u hrvatskoj za vrijeme sfrj stoga
Harkonen idi pogledaj temu "genocidna tvorevina hrvatska". u ces lepo videti protiv cega su se Srbi branili. Hrvati su zeleli da ostvare svoj "tisucljetnji san o neovisnoj hrvatskoj drzavi". To je razlog za rat a ne nekakvi losi uslovi u kojima su hrvati ziveli u SFRJ. Babih voleo da cujem sta vam je to falilo?
sloboda srbi su bili dominatan narod uzimali su nam pare da ih dijele u tzv nerazvijene autoput zg st smo si napravili tek u nezavisnoj malo pogledaj tko su bili generali policajci diplomate i sl i u kojem omjeru u mom su gradu svi direktori bili srbi ok mozda 5 posto ne policija svi itd sva mjesta represije i vlasti srbi a u srbiji tko je u srbiji vladao