Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zoran Djindjic...  (Pročitano 12438 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: SerbianFighter
...figurativno receno coveka...

Е ово ми се већ свиђа Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Nemojmo preterivati o figurativno ljudima, posto treba uvek da podjemo i sami od sebe ko smo i kakvi smo. Druge je najlakse oblatiti, kojoj god stranci da pripadaju.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Posebno ako ih figurativno blatis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Говорити истину о некоме се никако не може назвати `блаћење` Wink. Ако имате неки проблем са тиме, дајте мало труда па напишите нешто у одбрану тога кога ја наводно `блатим` (по могућности нешто интелигентније од неког паушалног коментара и дуже од просте или простопроширене реченице од 4-5 речи Smiley).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako imas dokaze protiv nekog ko ti je politicki protivnik obicno ih obilato koristis, posebno u nasoj zemlji, zasto niste ako ste vec mogli?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Takodje... zasto bih ja bilo sta dokazivao?
Dokazuje se krivica, a ne nevinost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ко ти тражи да било шта доказујеш? Дискутујемо и износимо одређене ставове и индиције које су нас на такве ставове навеле. Ја не видим да си ти изразио било какву конкретну сумњу на нешто што сам рекао, сем паушалних опаски да је све то `блаћење` и `оцрњивање` Wink.

За све што сам рекао о њему ја имам веома јаке показатеље, многе од тих ствари су и опште познате. То да је за Дојче Веле у току бомбардовања изјавио нешто у смислу да НАТО треба да истраје док не падне СМ са власти, то нисам ја лично чуо, али сам исту причу чуо од више различитих извора који тврде да су то лично чули и од којих неки немају никаквог разлога да ме лажу (нпр. мој рођени стриц), а колико се сећам и твој кум Дуле је то лично чуо и потврдио то овде на форуму.

Даље, што сам рекао да је страни плаћеник, за то смо такође изнели доказе, Воја је својевремено и предочио јавности папире којима се доказују уплате на рачуне ДС (и још неких странака) од којекаквих страних НВО, е сад што то није кривично дело и што се не може процесуирати (можда може једино као подривање државног поретка и интегритета, али то би било прилично недемократски Wink), остало је само на томе. Уосталом сви добро знамо како је финансирана тадашња опозиција, то чак и они сами признају (лично слушао нпр. Батића када је признао то за финансирање, и још се бунио што је његовој странци запало мало парче колача Smiley). Е сад ти мене убеди да није издајник и страни плаћеник онај ко добија паре из исте `касе` из које се плаћају бомбе које су падале на нашу државу и убијале наш народ.

Затим, на власт је дошао насилним путем, и био је један од главних организатора паљевине скупштине и телевизије, уништавања изборног материјала (ово је јако битно јер је долазак ДОС-а на власт потпуно нелегалан, Коштуница није имао доста гласова за победу у првом кругу него је морао бити одржан и други), насилно упадање у све државне институције и предузећа, здушно потпомогнут истим оним мафијашима који су му касније дошли главе (значи све криминална дела, једно веће од другог, и све то под његовом командом). То да је направио државу у којој главну реч има амерички амбасадор је очигледно (доказ: Монтгомери је у више наврата присуствовао седницама владе. Еј где то има? У којој држави страни амбасадори могу да присуствују заседањима владе?).

Даље, опште позната чињеница је да је Ђинђић био главни организатор и налогодавац киднаповања СМ-а и његовог изручења у Хаг (то је сам признао и кезио се и хвалио тиме на телевизији). Том приликом је прекршено безброј закона па и сам устав Републике Србије, значи да је криминалац као што сам и рекао, о издајничком карактеруи тог поступка нетреба ни говорити.

Такође је потпуно позната чињеница да му је  кум Драгољуб Марковић (Крмиво продукт) који је у веома блиским везама био са сурчинским кланом, сматра се да је он био и главни бос из сенке (да то је исти онај Драгољуб који је скоро изјавио да му је Чеда драг ко рођени син и да га се никада неће одрећи Smiley). Даље, његове везе са Чуметом су такође свима познате, ево шта је сведочила Чуметова Жена, Љиљана Буха што Ђикија индиректно повезује са убиством Момира Гавриловића:
''На прослави рођендана Драгољуба Марковића(кума. Прим.прев.Smiley), био је присутан мој муж Чуме,а поред њега Ђинђић, Чеда и остали који су дошли на ''поклоњење '' главном мафијашком босу! Пред свима је мој муж устао и обећао, да ће ''купити'' Павковића...У нашу кућу је дошао Недељковић радник ДБ-а и изнео мом супругу сазнања о томе да је радник ДБ-а Момир Гавриловић био у кабинету коштунице и говорио о повезаности мафије и политичког врха, о фирми ''Дифенс''...после пар дана кад је убијен Гавриловић, чула сам да је звао некога и рекао:''Ко се с' нама дружи, испружи се дужи '' и смејао се ...''

Даље, чињеница је да су и Колесар и Јанушевић били најближи Ђинђићеви сарадници, Колесара је лично постављао и вођао га уз себе, док му је Јањушевић био шеф одељења за безбедност (значи по логици ствари особа од највећег поверења). Сви добро знамо у какве су све игре њих двојица умешани, од `безазлених` кредита за станове, преко малверзација у приватизацију које су ову државу оштетиле за стотине милиона долара, па све до шверцовања оних 600кг дроге. Засад можемо само да нагађамо ко их је упућивао на све то (а ко би него велики татица Wink), али сачекајмо, једног дана ће и они проговорити, такве ствари једноставно саме траже да буду рече, питање је само колико че одолевати тој потреби Smiley.

Такође постоје изузетно јаке индиције да је Ђинђић лично планирао атантат на Шешеља, то стоји у Војином званичном исказу (под заклетвом) у вези Ђинђићевог убиства, узетом прошле године у Хагу од стране овлашћеног сдије. Ту Воја каже да су му Спасојевић и Легија признали да су спремали атентат на њега по директној наредби З.Ђинђића (Спасојевић је нажалост мртав, вероватно не случајно, али је Легија жив, па ако и он потврди тај исказ онда је ствар потпуно јасна, а верујем да оће ако му икако буду дозволили). Када се на то још додају догађаји као што је одузимање блиндираног џипа и уклањање лежећих полицајаца из Војине улице који се потпуно временски поклапају са планирањем атентата, ствара се једна прилично уверљива слика.

Да није касно могао бих и даље овако, на пример мало о Ђикијевом великом личном пријатељству са Карлом дел Понте, али нека остане нешто и за сутра (ако буде потребе Smiley).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: SerbianFighter
Ako imas dokaze protiv nekog ko ti je politicki protivnik obicno ih obilato koristis, posebno u nasoj zemlji, zasto niste ako ste vec mogli?

Па тренутно нам он није политички противник (штета, са њим би лакше ишло, овај Тадић се више чувао и држао по страни чекајући своју прилику Wink). Када је требало користили смо их и то изузетно успешно, довели смо их дотле да од апсолутног суверена са огромном већинском подршком, данас морају да цеде и последње атоме снаге, да се удружују са најљућим непријатењима да би се одржали на власти. Али ни то неће бити дугорочно.

Са друге стране, и сам можеш претпоставити колико је тешко, да не кажем немогуће, у овој нашој `правној` држави доказати пред партијски поставњеним судијама тако нешто. Идеалан пример пословице `Кадије те тужи, кадија ти суди`.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Nikolic je izjavio posle izbora:
"Svi ste bili zajedno protiv mene i jedva ste pobedili, sve stranke u srbiji i ceo svet i opet jedva pobeda"

Da se ja bavim politikom meni bi to bio dovoljan znak da me niko nece...

A sto se tice rezultata Tadica, to je delo najvise pokojnog Zorana Djindjica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ја стварно не разумем овакве коментаре. Па зар мислиш да је 46% Срибје `нико`? Хоће нас милион ипо људи, државњана ове наше Србије, а то што нас неће неки Кораћи, Свилановићи, Динкићи, Батићи и остала болуемта, што нас неће Кандићке, Вучо, Борке Павићевић и што смо у стању да сами станемо на црту свима вама заједно, и монархистима и републикацима, и десничарима и левичарима, и совијалдемократама и либералима и квазинационалистима, колико год да вас се удружи, то само нама може да иде на част. Свесни сте ви тога јако, да ћете следећи пут имати мЛого гадних птоблема да натегнете резултат, неће бити довољно само да се читаво поподне на дан гласања по свим телевизијама врти `изађи и бори се`, него ћете морати смисите још неке методе (можда то и законски средите, `обавезан глас за ЕВРОПСКУ Србију`, па кренете ко турци (досманлије Smiley) у харач гласовава Smiley).

А што се тиче резултата Тадића, што мислиш да је то дело покојног Зорана? Ја бих пре рекао да је то дело Карића, Коштунице, Лабуса, Касе, Расима Љајића и Суље Угљанина, Чанка, Стипе Месића, Карле дел Понте, Хавијера Солане, још којекаквих и кусух и репатих, па тек онда иде неки мали Зоранов део. Тадић се у својој кампањи највише оградио од политике ДС-а која је вођена раније (читај Зоранове политике, а касније и Живковоћеве). Његов део је далеко већи на оним парламентарним изборима на којима је његов рад и политичка идеја, странка коју је он читавог живота градио, самостално изашла пред бираче (и добила 24 посланичких места, а СПС само једно мање - 23 Smiley).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.