Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zona Zamfirova?!?  (Pročitano 26438 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Pa sada nisam bas siguran za grubost!!!
Mislim da si se malko presao kod ovoga.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
SF : znam za tu "foru" Smiley Vecina ovih  danasnjih ribica samo na to i pali ... zalosno  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: alf_yu
Pa sada nisam bas siguran za grubost!!!
Mislim da si se malko presao kod ovoga.

Ma salim se covece  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
auuu
nema me dva dana i vi ispisete romane....

For SF
rekoh " Smile  Smile"

For Alf_Yu
Nema te pa nema, ja sam se vec zabrinula

For Zoran Karavla
Covece ti si neki SM tip?! Smile  
 Bas ne znate sa devojkama, a o tim devojkama (niskog morala) ne vredi ni pricati, prodaju se za pice a vi ih 'kupujete' , hm.... ko je tu nizak?! One sto se prodaju ili vi sto ih kupujete Smile:  Smile  Smile

BTW isli smo u biJoskop na Zonu... preporuka za alf-a, devojku za rucicu pa u mrak, na skali od 1-10 za domace filmove zasluzuje 7-cu ali ima ++ od mene za trud i za odlicnu muziku. Treba pogledati a i ako vam se ne svidi iskoristite mrak :wink:  Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@ Zoki
Znam da pada, a sta mislis kako smo mi budale prolazili po novom sadu? Sluzbena kola bmw m5 Smiley

@SAnja
Jebiga oni su pisali ja sam pokusavao da napravimo sajt info Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: SAnja
For Zoran Karavla
Covece ti si neki SM tip?! Smile  
 Bas ne znate sa devojkama, a o tim devojkama (niskog morala) ne vredi ni pricati, prodaju se za pice a vi ih 'kupujete' , hm.... ko je tu nizak?! One sto se prodaju ili vi sto ih kupujete Smile:  Smile  Smile

Ja nikoga ne kupujem .....  Ja imam pametnije stvari na koje cu da potrosim svoje pare.... hmmmm.... bas mi treba novi rezac ...  Smile

Citat: SerbianFighter
Znam da pada, a sta mislis kako smo mi budale prolazili po novom sadu? Sluzbena kola bmw m5

.... Vi bas znate kako da zivite  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@Zoki:
eh kad se samo setim al se nekad dobro jelo bas Smiley

@ SAnja:
One su niske jer prodaju svoje telo.. sto bi ja bio nizak ako hocu neko da mi dobro popusi? Smiley To treba da bude produkt ljubavi .. bla bla bla .. setite se koji je najstariji zanat na svetu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: SerbianFighter
.... sto bi ja bio nizak ako hocu neko da mi dobro popusi? Smiley To treba da bude produkt ljubavi .. bla bla bla .. setite se koji je najstariji zanat na svetu.

Amin  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

.... Ni sam nebih znao lepse reci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@all:

Danas se klinke ... i kako ja da znam da je to dete uopste moje? Smiley [jos uvek nit znam niti me zanima jel moje :]

Pazi dajem ja za pravo devojkama koje kazu da je to odvratno, sa jedne strane i ja to mislim ali...

Uzmimo za primer da sam ja grob [muzijak] koji ima pun novcanik i bmw x5. Kao grob nikad ni jednu dobru ribu necu naci ni da kresnem a ne daj boze jos da mi ispunjava zelje... kao vlaskin x5 i novcanika mogu da biram Smiley Toliko ribica posebno po SU - NS i ZR [iz licnog iskustva vise puta proverenog]  hoce da ih vide u takvim kolima da je to cudo jedno i za to bi ne prodale sebe nego i siru familiju ako treba. E posto na svetu ima ovakvih i onakvih ja se kao grob koji ima bembaru obratim ovima Smiley Cista razmena usluga i dobara, ja njoj voznju, haljinicu, pantalonice, izlazak, ona meni lepu masku u drustvu, pusenje i slicne zelje Smiley
Kakva je razlika izmedju sponzorusa i riba koje rade poslovnu pratnju, NIKAKVA! Sem sto jedne uzimaju u parama a druge u uslugama mada se sve to svodi na isto Smiley

Misel ti si drolja, svaka zena od tebe je bolja, ali tvoji magneti me vuku da te ne ispustam celu noc iz ruku Smiley [Dalibore sinko, sifoni te vuku Smiley]

@ SAnja:
Mogu ti detaljno izloziti zasto je to njihova i samo njihova krivica pricajuci vise o njima a ne o onom kome se podaju, ali ako to hoces reci, da se ne cimam odmah Smiley

p.s. Nisam grob i nemam x5 ni pun novcanik, vise podsecam na jetija posto se posle brijanja glave nisam sisao 2 meseca a 5 dana bradu nisam ni pipnuo pa su tu negde ko Sveti Sava Smiley
p.s.s. Za sve vulgarizme i neocekivane izraze ovde koriscene okrivljujem Mettalica - Unfogiven II i Smak - Miris nje i stanje koje u mojoj glavi pravi trenutno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
For Zoran...

Dobro sto se odmah osecas prozvan?! Uostalom stavila sam  Smile

For SF

Da znam kako sve to funkcionise ali delom su i takvi momci krivi, ali necemo o tome ovde posto ce to prerasti u malo duzu raspravu a i ovde bi trebali da pricamo o Zoni Smile  Smiley  Prebacicemo pricu na buvljak ili tako negde....
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.