Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:07:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li ponesto o masonima?  (Pročitano 31883 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
i ja sam nekada verovao da mrmot zavija cokoladu u foliju,a onda sam posetio fabriku cokolade....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
magnusartist, мораш мало дубље да гледаш на ствари... површина је само одраз ситуације у дубини...

Naravno, slažem se. Ali ne treba i u svemu tražiti teorije zavere, to je preterivanje...
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Masonerija je organizacija koja organizuje atentate, kao sto je bio onaj na naseg kralja u Marseju (inace protivnika masona), a svi znate i za slucaj Malesevic.

Atentat u Marseju nisu organizovali masoni, nego ustaše...
Atentat u Marseju nije se dogodio zbog svetske masonske zavere, nego zbog političke situacije u Jugoslaviji tog vremena i hrvatske želje za otcepljenjem.

A ko organizuje pobunjenicke pokrete u drzavama? Ko organizuje nemire? Ti znas valjda da su za moderno ratovanje potrebne pare, nije moguce ko u srednjem veku uzeti sekiru za drva i uzjahati sopstvenog konja i krenuti u rat (malo karikiran opis). Ko finansira te organizacije? Normalno da nece neki bankar i industrijalac da ratuje po svetu, uvek se nadje budala da to uradi za njega. Pa i u Srba je bilo dosta takvih, recimo organizacija mlada bosna, gomila klinaca naivcina koji su prouzrokovali svecki rat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Pa ja sam i rekao da je kralja u Marseju ubila organizacija, a ta organizacija je ustaški pokret. Ako neko tvrdi da su masoni organizovali ustaški pokret, neka navede neke dokaze za to, u suprotnom je sve to rekla kazala. Evo, npr, meni danas crkli liftovi u zgradi, zašto ja ne bih tvrdio da iza toga stoji masonska zavera protiv mene, da moram da tabanam peške na deseti sprat?

PS:Nije gomila klinaca - naivčina okupljenih oko "mlade Bosne" započela svetski rat.
IP sačuvana
social share
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Naravno, slažem se. Ali ne treba i u svemu tražiti teorije zavere, to je preterivanje...

Шта подразумеваш под "теоријом завере"? Ако хоћеш да ми кажеш рецимо да сад једна Америка нема 10 пута јачу контролу света "у дубини" него што је ова што је видимо споља, предвођена њеном војном силом, тешко ћеш да ме убедиш, јер без оне "унутрашње" не би било ни ове спољашње...

Pa ja sam i rekao da je kralja u Marseju ubila organizacija, a ta organizacija je ustaški pokret. Ako neko tvrdi da su masoni organizovali ustaški pokret, neka navede neke dokaze za to, u suprotnom je sve to rekla kazala.

Краљ Александар је био масон. То више нико не доводи у питање. Кад су га искористили за креирање Југославије, одбацили су га као прљаву крпу, а кад је покушао да се успротиви попио је метак. Тако то иде. Да нису усташе (а иначе је ВМРО био главни извршилац, а не они) био би неко трећи и тако у круг...

Evo, npr, meni danas crkli liftovi u zgradi, zašto ja ne bih tvrdio da iza toga stoji masonska zavera protiv mene, da moram da tabanam peške na deseti sprat?

Уколико у истом дану нека велика "зверка" која живи у твојој згради буде убијена на степеништу, имаш велике шансе да сумњаш да су и ти који су је убили покварили лифт. О томе ти говорим.

PS:Nije gomila klinaca - naivčina okupljenih oko "mlade Bosne" započela svetski rat.

Слажем се.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2007, 17:10:24 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
To Kosovo je izgubljeno za Srbe u vreme kada Srbijom nisu vladali masoni (Stambolić a posle Milošević) a masoni nisu dužni da ispravljaju tuđe greške.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Nisam rekao da je zapocela (a to im nije ni bila namera) nego prouzrokovala, tj. bila je jedan delic u lancu uzrocnika.

Citat
Ako neko tvrdi da su masoni organizovali ustaški pokret, neka navede neke dokaze za to

Vrlo mi je zao sto ne mogu da ti predocim prave dokaze vec moram da ti samo ofrlje prepricam, jer nemam kod sebe knjigu koja govori o ustaskoj drzavi za vreme 2. sveckog rata. U njoj je objasnjeno koliko je masona bilo u ustaskom pokretu, naravno skrivenih, kako su za vreme progona masona oni pronasli samo jednog starca, i kako su se nacisti zgrozili kad su razotkrili stvarnu postavu ustaske vlade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Шта подразумеваш под "теоријом завере"? Ако хоћеш да ми кажеш рецимо да сад једна Америка нема 10 пута јачу контролу света "у дубини" него што је ова што је видимо споља, предвођена њеном војном силом, тешко ћеш да ме убедиш, јер без оне "унутрашње" не би било ни ове спољашње...

Šta smatraš pod kontrolom "u dubini"? Američka dominacija svetom se ogleda u nametanju kulture, ekonomske povezanosti i političke strategije; i tek na kraju vojne dominantnosti. Jel imaš šta da dodaš?

Teorijom zavere smatram teorije o zaverama za koje nema dovoljno pouzdanih dokaza. Zato su samo teorije, a ne dokazane istine.

Vrlo mi je zao sto ne mogu da ti predocim prave dokaze vec moram da ti samo ofrlje prepricam, jer nemam kod sebe knjigu koja govori o ustaskoj drzavi za vreme 2. sveckog rata.

Napiši mi ime autora i knjige, ako se sećaš, pa ću da se raspitam...
IP sačuvana
social share
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Šta smatraš pod kontrolom "u dubini"?

Контролом ствари које не видиш на површини, на пример политичким партијама.

Američka dominacija svetom se ogleda u nametanju kulture, ekonomske povezanosti i političke strategije; i tek na kraju vojne dominantnosti. Jel imaš šta da dodaš?

Имам, први фактор, а то је контрола у "дубини".

Teorijom zavere smatram teorije o zaverama za koje nema dovoljno pouzdanih dokaza. Zato su samo teorije, a ne dokazane istine.

Аха, а зар заиста очекујеш да ти неко предочи доказе рецимо да је принцезу Дајану ликвидирао MI5? Зар заиста мислиш да обични човек зна све и да му се све говори?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Napiši mi ime autora i knjige, ako se sećaš, pa ću da se raspitam...

Knjiga se zove "Izgubljeni put", a napisao ju je neki clan kraljevske vlade u izbeglistvu 60-tih godina u Kanadi, ime pisca bi trebalo da bude Milan Fotic. Inace ima da se nabavi jos bolja knjiga (nameravam da je procitam) koja se bavi istim dobom, a zove se "Slobodno zidarstvo i masonerija". Izdata je 1941. godine pred rat, a sastavljena je od raznih clanaka iz 30-tih godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:07:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.