Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 12:26:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li da se izvinite?  (Pročitano 10258 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD

Citat
Sad pricamo o tome da li je greska znak slabosti , precutno smo se slozili da jeste osim kada je u pitanju neka 'slucajnost'

Smile  nismo se slozili,iz lichnog iskustva svestan da sam napravio dosta greshaka a ne smatram ih odrazom slabosti.Neke mozda i jesu bile ali vecina ne.Jednostavno pogreshne odluke i nishta vishe.

Sheprtlje?paaaaaaa..... nemam pojma,najiskrenije ne poznajem nikoga koga bih  mogao da nazovem sheprtljom.
Ne vidim bash konkretnu vezu izmedju te dve stvari.Pretpostavljam da pod "slabicem" podrazumevash karakterni a ne fizichki opis neke osobe.

Moguce je da bih usled izrazene fizichke nesposobnosti (sheprtljavosti) mogao da donesem neki zakljuchak(predrasudu) vezan i za njegov karakter ali sam svestan da to i ne mora da ima nikakve veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Fakticki, slozio si se samnom , samo sto ne zvuci tako i u 15 recenica vise nego sto treba  Smile

Budi sada jak, priznaj da si pogresio ...  Smile

Citat
Jednostavno pogreshne odluke i nishta vishe.

Usled loseg izbora . Usled premalog intelekta nedoraslog situaciji. Usled neceg treceg . Ali finalno usled neke slabosti .

Sad da se presaltujem na izvinjenje , ne kazem da nije odraz jacine ponekad ali je uvek odraz slabosti Wink
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 23:45:45 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Aaaaaaa,sad kapiram da ti te stvari koje si nabrojao
Citat
Usled loseg izbora . Usled premalog intelekta nedoraslog situaciji.
smatrash slaboshcu,ja sam pod slaboshcu smatrao slabost karaktera,a ne to.Ako tako gledash na stvari onda ok,ali to je totalno pogreshno,svi imamo ogranichene resurse po svakom pitanju,intelektualnom ili fizichkom.Ja nikad ne bih otishao tako daleko da ta ogranichenja nazovem slabostima.
Za mene je slabost ne ispuniti potencijal svojih mogucnosti,a prevazici svoje mogucnosti nije neshto shto mogu da ochekujem od sebe a ne ochekujem ni od drugih.
Mislim,chinjenica je da ti ne mozesh da letish zato shto nemash krila ali nadam se da to ne smatrash svojom slaboshcu,jer ti preti opasnost da zapadnesh u teshku depresiju jer postoji josh toliko stvari za koje nisi sposoban a isto vazi i za svakoga od nas.Da li to znachi da smo svi slabici?

Daklem,imamo razlichita vidjenja shta je to "slabost"

Citat
i u 15 recenica vise nego sto treba  Smile
uzeleo sam se kuckanja  Smile

mada, vec si me smorio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Mislim,chinjenica je da ti ne mozesh da letish zato shto nemash krila ali nadam se da to ne smatrash svojom slaboshcu

Vise smatram slaboscu sto nemam kinte za privatni avion Smiley

Da, svi smo .. manje / vise slabici ma koliko mocni bili ... da nismo ziveli bismo vecno zar ne ?

Ali nema veze , uzeo sam sto mi treba ... zaista si jak karakter  Smile
Citat
Ako tako gledash na stvari onda ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Da, svi smo .. manje / vise slabici ma koliko mocni bili ... da nismo ziveli bismo vecno zar ne ?
Ne 
(btw,ja cu ziveti vechno samo da znash)

Citat
Ali nema veze , uzeo sam sto mi treba ...
Shto nisi odma rek'o da ti treba,pa ja sam dovoljno mocan da udelim kome shta treba (priznanje,izvinjenje)  Smile  ne morash da izvlachish iz konteksta,....ali ako si i time zadovoljan...
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kakva teologija! Ako je čovek slabo i grešno biće materijalnog sveta ta materijalna komponenta nameće greške od prvobitnog greha na dalje. Ali ako je čovekov duh od Boga onda je on u stanju da nadjača te materijalne komponente i da se uzvisi iznad njih. Znači telo greši, duh tu grešku otkriva i upravlja telom da popravi grešku.

E sad dolazi potanje onih koji ne žele da uvide ili priznaju grešku. Da li to znači da je telo jače od duha? Ili to samo znači da je iz jedne telo prešlo u drugu, pa treću grešku. Ako bi telo bilo jače od duha ne bi postojala nikakva nada za spasenje, što bi onda negiralo ideju Hrišćanstva, zatim ruiniralo ideju Judaizma o duhu koji je od Boga, jer bi zemlja bila jača od duha. A to nas dalje vodi u ateizam koji samom svojom prirodom kreće ka diktaturi i samovolji moćnih.

U jbt, gde mi stigosmo od jednog izvini.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Shto nisi odma rek'o da ti treba,pa ja sam dovoljno mocan da udelim kome shta treba (priznanje,izvinjenje)  Smile  ne morash da izvlachish iz konteksta,....ali ako si i time zadovoljan...

Ajde onda , ocu i priznanje i izvinjenje ...  Smile

Dakle priznajes da sam u pravu i izvinjavas se sto si kontrirao a znas da sam ja u pravu ...

Cekam  .. Smile

Citat
diktaturi i samovolji moćnih

Dobro dosla ... Earth 2007  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 00:36:33 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Pokusavam...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Evo za tebe ytp  Smile

Priznajem da si chak i ti ponekad (dodushe jako retko) u pravu,a shto se ostalog vremena tiche ( nekih 98%)...izvini

Smile

odgovara? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Citat
diktaturi i samovolji moćnih

Dobro dosla ... Earth 2007  Smile
Citat

E mac, tu sam te čekala. Što onda dangubiš ovde na psihologiji? Što nisi veći od don Mila, puniji od Bila Gejtsa, poasniji od Dika Čejnija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 12:26:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.